Jump to content

Smaskifa

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Kjøpte en laptop fra de i år som jeg fikk problemer med å måtte sende inn til Infocare/Elcare. Fra Proshops side synes jeg alt var ryddig, har ikke noe annet enn positive ting å si annet enn at de kanskje kunne vært litt mer på ovenfor verkstedet når det varen ble kreditert og ikke reparert. Elcare vil jeg derimot på det groveste fraråde å bruke.
  2. Litt sent ute her, men må få lov til å dele min anbefaling om å heller prøve å gå rett på andre alternativer enn å benytte seg av Infocare/Elcare. Hvis du kan heve et kjøp ville jeg heller brukt energi på det. Det er mulig Elcare er greit dersom problemer er enkle å fikse, men dersom de går på en liten kvist er de totalt ubrukelige og helt umulig å få informasjon ut av hva gjelder status. Jeg vil tro det å starte en profesjonell konkurrent til det tilsynelatende monopolet de har skaffet seg på el-reparasjoner i Norge er en god forretningside, dersom man greier å ta noen enkle grep rundt evne til å kommunisere med kunder og finne konstruktive løsninger på problemer. Jeg kommer til å vise til en prosess jeg hadde med de nylig dersom jeg blir henvist til å bruke de igjen og blånekte.
  3. Jeg er på utkikk etter en ganske basic laptop som kan kjøre eldre spill som Crusader Kings 2 og CIV 5 uten problemer. Ellers brukes den kun til enkle ting som, studier/jobb, surfing og streaming. En ganske god skjerm er dermed ønskelig, vil ha en 14" skjerm. Vekt er egentlig helt uvesentlig siden den sannsynligvis aldri vil bli med ut døra. Hvis den i tillegg er stillegående når den kjører spill er det et pluss. Batteritid er ikke så viktig, men om jeg kan se en film på et par timer uten at den trenger lading er det fint. Budsjettet er maks 7000, men egentlig så lavt som mulig med tanke på oppgavene den skal løse. Jeg har prøvd å finne noe fornuftig der ute men er ganske i villrede med tanke på hva jeg egentlig trenger, men samtidig litt skeptisk til å kjøpe noe er som er alltfor billig i frykt for å få et eller annet drit som varer i ca to år før den er ubrukelig. ASUS'en jeg sitter på nå har for eksempel vart fint i snart ti år kun ved hjelp av oppgradert RAM. Den kjører spillene jeg nevner greit på laveste settings, men blir ekstremt varm, lagger noe og puster rimelig tungt. Jeg lurer for eksempel på hvordan disse to passer min beskrivelse: Lenovo V14 Core i5 Lenovo V14 Core i3
×
×
  • Create New...