Gå til innhold

Usikkersomf

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Usikkersomf

  1. AnnonymG skrev (På 27.5.2020 den 3.08):

    Juridisk: helt lovlig

    Moralsk: som et hvilket som helst annet forhold, det skal være en aksept fra begge parter og ingen skal føle seg tvungen eller utnyttet. 

    Etisk: jenta er 10 år yngre enn deg, 17 år, og har liten livserfaring og enda ikke ferdig utviklet. Selv om det juridiske er på plass, er det biologiske fortsatt noe å ta hensyn til. Det finnes mange, meg selv inkludert, som tenker over dumme ting man gjorde i ungdommen. Hvis en selv vil ta hensyn til andre, kan man reflektere i om dette er noe hun kommer til å angre på eller kommer til å ta skade av. Kanskje skal dette gjøres litt på hennes premisser? Jeg vet ikke, men hvis hun får en god opplevelse med dette, så ser jeg det etisk forsvarlig. 

    Jeg har vært veldig forsiktig med akkurat det her. Jeg har passet på at hun ikke føler seg presset til noe og når det kommer til sex har jeg latt henne styre (mesteparten av tiden) jeg er helt sikker på at hun ikke tar skade av dette. Uansett hva som skjer så kommer hun sterkere ut av dette enn hun kom inn. Det er er helt sikker på. 

  2. Gjest a18dc...c0e skrev (4 timer siden):

    Jeg forstår fortsatt ikke hvordan du kan mene at du har møtt en moden 17 åring, for hun høres ikke særlig moden ut når hun ikke evner å reflektere heller. Hadde hun vært moden hadde hun tatt innover seg det negative, vurdert det, sammenlignet det med det positive, sett sin egen situasjon og din situasjon fra eget perspektiv, ditt perspektiv, andres perspektiv.... Ja, du vet jo hvordan man reflekterer. 

    Anonymous poster hash: a18dc...c0e

    Hu er veldig moden eller så er jeg veldig umoden.. Neida vet hun er det fordi har truffet andre igjen "samme miljø". Hun bare liker ikke høre negative ting om forholdet vårt fordi hun er fast bestemt på at jeg er den rette for henne. 

  3. Taurean skrev (8 timer siden):

    Så barnevernet er involvert hos ho ... det siste ho trenger er tilfeldig sex. Dét er sikkert noe ho gjør fordi ho føler det gir ho verdi, men det er feil premisser å finne verdi på. Sex er noe som skal føre til trygghet og stabilitet, ikke noe man sprer for vinden og ikke bryr seg om. Ho trenger ro og stabilitet i noen år. Så kan ho vurdere å finne seg en trygg og stabil kjæreste.

    Ho later nok som at ho er mer voksen enn ho egentlig er, fordi mange av de voksen ho har hatt i livet sitt har skuffa ho veldig. Du kan jo godt være en samtalepartner som gir vise livsråd... en voksen, trygg person. Men hold sexen unna for noen andre.

    Finn deg en voksen dame som har orden i livet sitt.

    Prøv å forestill deg om du hadde ei datter, og ho holdt på med en voksen person sånn. Man skjønner liksom bare sjøl at det ikke er helt seriøst.

    Det er nettopp slike ting vi burde lære om i skolen. Om psykologien rundt sex. Ikke bare om prevensjon. Det handler om psykologi, tillitsroller i samfunnet.

    Tror jeg hadde skada denne karen veldig om det var dattera mi. Jeg har ikke tenkt på det sånn fordi aldersforskjellen er ikke helt der men jeg hører hva du sier. Var derfor jeg spurte på forumet til å begynne med. Jeg lot henne lese kommentarene her først både på godt og vondt, eller lot er feil ord jeg leste det høyt for henne xD men hun nekter å høre mer så fort det er noe negativt. Jeg skjønner hvorfor hun gjør det men det irriterer meg litt. Er jo ikke sånn at jeg pleier å gjøre det andre sier uansett men tenkte jeg skulle be om meningene til andre her så jeg selv fikk reflektert rundt dette. 

    • Liker 1
  4. Gouldfan skrev (2 timer siden):

    Hun er ung, men om under ett år er hun myndig. Om du er snill mot henne og dere har ekte følelser,så synes jeg du skal holde på henne, å forlate henne er litt som å svikte det også.

    Har du møtt familien?

    Nei adoptiv mora er ikke helt riktig.. Hu er 17år og får ikke ha tlf på etter kl 19.00 (samme tid Hu må være inne) grunnen til at Hu får være ute til 19 i det hele tatt er fordi barnevernet krever det av mora. Hu ransaker henne hver gang Hu kommer hjem. Er ikke vits å gå  mer detaljert men hun kommer til å kutte helt kontakt med mora når Hu blir 18.. Jeg har snakket med moren ja men det var før jeg å henne ble såpass seriøse.. Hun hadde tatt telefonen hennes og ringte alle på lista. Jeg trodde det var en psykotisk dame fra mitt tidligere rusliv som ringte meg før jeg skjønte det var mora hennes.. Det gjorde kanskje at jeg fikk lyst til å "redde henne" men jeg mener at hvis du låser inn (bokstavelig talt) en på 17år så er det noe galt med deg som forelder. Hun skal være enn datter ikke en fange.. 

  5. Corp Por skrev (11 timer siden):

    Virkelig? MIn erfaring er den motsatte. Jenter flest er betydelig mindre selvstendige når det gjelder det meste. Mindre egnet til å rasjonalisere seg frem til egne løsninger, det seg være økonomi, sosiale konfrontasjoner eller praktisk problemløsning.  Kvinner flest er redde for å stikke seg ut, de er stille og "gjør som de blir fortalt". Mitt inntrykk er at mange misforstår stillhet og passivitet for modenhet.

    Det er selvfølgelig forskjeller innad i begge kjønn, men dette er hva jeg i all hovedsak har sett. Det er relativt sjeldent og forfriskende å møte en kvinne med egne meninger og ryggrad til å klare seg selv.

    Personlig mener jeg det ikke er bra når en voksen person er sammen med et barn, og jeg mistenker at de menn som gjør det er lite utviklet. Grunnen til at betydning av alder mellom partnere blir mindre ettersom begge blir eldre er fordi vi stagnerer. En normal personlig utvikling er enorm fra barneår til midten/sent tjueår og forskjellen på den mentale utvikling er derfor veldig stor fra år til år.

    I dette eksempelet er det iallefall ikke lovbrudd. Umoralsk? I min mening, ja. Som jeg forklarte eldste guttungen til eksen når han begynte å henge med menn i 20-årene når han selv var 14; det er ikke noe galt i at du synes disse folka er tøffe - det er normalt at du ser opp til disse og det er lett for dem å imponere deg. Det du må tenke på er hvorfor? Hvorfor er menn i tjueårene sammen med en gutt på 14? Hadde du syntes det var gøy å leke i sandkassen med andre gutter på 8?  Føler du at en 14 år gammel gutt som leker med åtteåringer er normal i hodet?

    Jenta på 17 synes helt sikkert at du er dritkul. Du har lappen, bil, mer moden av bygning enn hva hun er vant til å omgås og hun føles helt sikkert veldig trygg for deg å omgås. Her har du kontroll. En kontroll du kanskje ikke ville hatt med en moden kvinne.

    Hadde det vært min datter hadde jeg hatt sterke følelser om dette og jeg ville gjort alt jeg kunne for å beskytte henne mot deg, men det er ikke min datter og jeg kjenner ikke deg så mitt råd er fortsatt at du reflekterer over hvordan dette forholdet med all sannsynlighet ikke kan fungere. Du vil nok bli utvokst med mindre du nå er i en fase i ditt liv hvor du prøver å få skikk på deg selv.

    Så ikke det siste før nå. Ja du traff midt i blinken der.. For å være ærlig har jeg hatt ett tungt rus problem med blandt annet heroin siden jeg var 16år. Har nå vært helt ren siden jeg ble løslatt på prøve for ett og et halvt år siden. Så jeg har vært ren i nesten 3år.. Jeg har fått jobb for første gang å ting begynner endelig å snu for meg.. Jeg hadde ikke så gode kort til å begynne med i og med at jeg har vært på ett to siffret tall barnevernsinstitusjoner.. Jeg ville egentlig ikke nevne dette med heroinen siden jeg tenkte det ville bli fokuset på tråden min. Hun er klar over fortiden min (til en viss grad hvertfall) å jeg ville aldri latt henne gjøre noe sånt om jeg har noe jeg skulle sagt.. Altså det nok mindre sjanse for at hun begynner å ruse seg med meg en uten meg.. Ikke at det skal være ett argument fordi hun er ikke jenta til å gjøre sånt i det hele tatt.. 

  6. Ja du sier noe. Hun sier og jeg siter: slutt å les de svarene, du kommer til å begynne å tro på dem! 

    Må si det ikke var det jeg håpet henne ville si med tanke på at jeg forventet gangske stygge svar og fordommer når jeg posta dette. Folk har en tendens til å være litt mer "tøffe" om du vil når dem er bak pcen.. Men jeg synes svarene hittil er gangske hjelpsomme og veldig lite fordomsfulle 

  7. Skal møte hun nå. Hun kommer til meg hver sjanse hun får. Jeg fortalte henne om denne tråden. Hun har sine egne meninger om emne for å si det sånn. Men føler jeg burde "vite bedre" å ikke la meg overtale av en 17åring. Men hun har mange gode poeng å jeg har begynt å like henne veldig godt

  8. Well put. Ja er nok gangske umoden for alderen ja. Begynte å ruse meg veldig ung så det stoppet nok utviklingen min litt ja... (gått flere år uten nå) jeg ville heller aldri gitt henne noen sånne ting så ikke innlegget begynner å handle om det. Det ville jeg aldri gjort og vil heller ikke ha sånt rundt meg 

  9. Hei jeg er 27år og har klart å la meg overtale/overtale meg selv til å ha sex med en jenta på 17år. Jeg vet det ikke er ulovlig men allikevel føler jeg at det er galt til tider. Det er ikke sånn at jeg var hennes første akkurat, jenta ga meg en kjønnssykdom men hun har aldri hatt en kjæreste før å hun har blitt veldig forelska i meg. Jeg har akkurat gått fra det lengste forholdet jeg har hatt (like gammel som meg) av forskjellige grunner men dette gjorde det lettere. Det som er er at hun er langt i fra umoden faktisk virker henne gangske smart og voksen men hun er fra Asia (adoptert) så hun er ganske liten mens jeg derimot er 185cm høy og tar steroider (ser fortsatt ikke ut som en typisk "boler" men jeg er mye større å ser helt klart eldre ut enn henne så vi begge merker at vi blir "blikka" som henne kaller det. Jeg skal innrømme at jeg har blitt forelska i denne jenta selv men jeg er redd for at jeg utnytter henne i og med at jeg er eldre og "vet bedre". Jeg sier dette konstant til henne og sier hun ikke skal være redd for å bare kutte kontakten med meg, jeg kommer ikke til å plage henne i ettertid eller lign.. Burde jeg bare gjøre det helt slutt med jenta selvom vi begge har følelser for hverandre? Er dette veldig uetisk? Vil gjerne nevne at jeg har vært i fengsel flere ganger (ikke sex forbrytelser) å jeg har plaget både pedofile og voldtekts menn masse. Dette er ikke noe jeg "tenner på" med unge jenter altså dette er helt klart den yngste noensinne. Hadde selv et forhold med en kvinne nesten i min alder da jeg var hennes alder. 

×
×
  • Opprett ny...