Jump to content

Usikkersomf

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har vært veldig forsiktig med akkurat det her. Jeg har passet på at hun ikke føler seg presset til noe og når det kommer til sex har jeg latt henne styre (mesteparten av tiden) jeg er helt sikker på at hun ikke tar skade av dette. Uansett hva som skjer så kommer hun sterkere ut av dette enn hun kom inn. Det er er helt sikker på.
 2. Beklager for fylle melding, fjernet den nå.
 3. Hun mener falske voltekts anklager
 4. Hu er veldig moden eller så er jeg veldig umoden.. Neida vet hun er det fordi har truffet andre igjen "samme miljø". Hun bare liker ikke høre negative ting om forholdet vårt fordi hun er fast bestemt på at jeg er den rette for henne.
 5. Tror jeg hadde skada denne karen veldig om det var dattera mi. Jeg har ikke tenkt på det sånn fordi aldersforskjellen er ikke helt der men jeg hører hva du sier. Var derfor jeg spurte på forumet til å begynne med. Jeg lot henne lese kommentarene her først både på godt og vondt, eller lot er feil ord jeg leste det høyt for henne xD men hun nekter å høre mer så fort det er noe negativt. Jeg skjønner hvorfor hun gjør det men det irriterer meg litt. Er jo ikke sånn at jeg pleier å gjøre det andre sier uansett men tenkte jeg skulle be om meningene til andre her så jeg selv fikk reflektert rundt dette.
 6. Nei adoptiv mora er ikke helt riktig.. Hu er 17år og får ikke ha tlf på etter kl 19.00 (samme tid Hu må være inne) grunnen til at Hu får være ute til 19 i det hele tatt er fordi barnevernet krever det av mora. Hu ransaker henne hver gang Hu kommer hjem. Er ikke vits å gå mer detaljert men hun kommer til å kutte helt kontakt med mora når Hu blir 18.. Jeg har snakket med moren ja men det var før jeg å henne ble såpass seriøse.. Hun hadde tatt telefonen hennes og ringte alle på lista. Jeg trodde det var en psykotisk dame fra mitt tidligere rusliv som ringte meg før jeg skjønte det var mora hennes.. Det gjorde kanskje at jeg fikk lyst til å "redde henne" men jeg mener at hvis du låser inn (bokstavelig talt) en på 17år så er det noe galt med deg som forelder. Hun skal være enn datter ikke en fange..
 7. Så ikke det siste før nå. Ja du traff midt i blinken der.. For å være ærlig har jeg hatt ett tungt rus problem med blandt annet heroin siden jeg var 16år. Har nå vært helt ren siden jeg ble løslatt på prøve for ett og et halvt år siden. Så jeg har vært ren i nesten 3år.. Jeg har fått jobb for første gang å ting begynner endelig å snu for meg.. Jeg hadde ikke så gode kort til å begynne med i og med at jeg har vært på ett to siffret tall barnevernsinstitusjoner.. Jeg ville egentlig ikke nevne dette med heroinen siden jeg tenkte det ville bli fokuset på tråden min. Hun er klar over fortiden min (til en viss grad hvertfall) å jeg ville aldri latt henne gjøre noe sånt om jeg har noe jeg skulle sagt.. Altså det nok mindre sjanse for at hun begynner å ruse seg med meg en uten meg.. Ikke at det skal være ett argument fordi hun er ikke jenta til å gjøre sånt i det hele tatt..
 8. Var svar til deg Corp por
 9. Jeg hører hva du sier men jeg har verken lappen eller bil. Har aldri heller hatt problemer med mer moden kvinner som du kalte det som sagt var jeg i så å si samme situasjon når jeg var hennes alder å.
 10. Hmm. Takk for svaret, du har nok rett på det meste her.
 11. Vært med henne i flere timer nå før jeg fulgte henne hjem. Å jeg føler vi er gangske likestilte sånn mentalt. Han som skrev tidligere har kanskje rett om at hun kommer til å vokse fra meg. Men jeg og hun har veldig lyst å prøve. Er dette veldig galt av meg?
 12. Trenger flere svar.. Er det fortsatt bump man sier? Btw miri jenta sa bare TAKK!!! når jeg leste det du skrev
 13. Eneste forskjellen er at nå har hun kun sex med meg å ikke andre. Sier hun hvertfall..
×
×
 • Create New...