Jump to content

Flamini

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Flamini

  Dysleksi

  Jeg sliter med en eller annen form for dysleksi i jobb sammenheng, når jeg skal fylle ut standard dokumenter sliter jeg med: å huske alle rutinene (systemet er veldig tungvint, det skal sies) fylle ut alle feltene korrekt finne feil når jeg sjekker dokumentet eksempelvis så kan samme ord eller dato brukes flere felt, men jeg ser ikke at de skrevet forskjellig. det blir litt som å se inn i skogen, jeg ser skogen men ikke hvordan trær det er i skogen eller å se inn i matskapet, jeg ser at skapet er fullt men jeg ser ikke det jeg leter etter, selv om det står helt forrerst er dette typisk dysleksi ? hva kan jeg evn gjøre for å bli bedre på dette ?
 2. Er det noen som har tips til å lakkere bildeler med sprayboks ? Hvor store flater kan man lakkere med sprayboks, kan man ta ett bilpanser ? Hvis deler og sprayboks holder tjue grader, er det da kritisk om romtemperaturen er lavere ? Kan delene og lakkboksen holde en lavere temperatur når man lakkerer og så legge delene inn i ett varmt rom ? Hvor mange lag med klarlakk kan man legge på ? Bør man eventuelt legge på to-tre lag med lakk og så fortsette dagen etter når lakken har tørket skikkelig ? Andre ting ?
 3. Leste nylig en rapport fra PST om at det var såpass mange som 109 personer som var registrert som høyreekstreme i Norge. Er virkelig tallet så høyt og har man da inkludert de mest aktive fra SIAN ? Dette er jo ett skremmende høyt tall
 4. Som nevnt i en annen tråd så planlegger jeg litt løst en tur sør i Frankrike, fra Montepillier til Bedoin og vil reise på egenhånd. Jeg er ikke kjent i Frankrike eller med franskmenn, men ser jo at det skrives mye om tapte terretorier der politiet ikke går inn. Som Rinkeby bare mer ekstremt. Er " tapte terretorier" en tema i byer som Montepillier, Nimes, Avignon ?
 5. Jeg tenkte ta meg en tur i Frankrike men jeg snakker ikke ett ord fransk, på hoteller - er det vanlig at de snakker engelsk der ?
 6. Vi har en tispe som vi vurderer å ha ett valpekull med. Tispa vår er ett sosialt kosedyr som liker å ligge i sofaen eller i senga, hvordan skal vi da løse det med valpekassa ? Det mest praktiske for oss vil være å plassere valpekassa i ett eget rom i kjelleren, men vi er usikre på om tispen vil akspetere å bli adskilt fra oss når hun har valpene. Noen som har vært gjennom dette tidligere og kan gi oss råd ?
 7. Vi er to voksne som lever ett stille og rolig liv, hvor stort matbudsjett vil dere regne med er normalt ? Jeg ser da bort fra øl, mineralvann og digg
×
×
 • Create New...