Jump to content

agony

Medlemmer
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About agony

 • Birthday 06/22/1981
 1. Her er det snakk om informasjon som på det ytterste foregår en drøy time inn i spillet, og jeg veide informasjonsverdien tyngre enn faren for at det ødelegger spilloplevelse. Om det faktisk er noen som blir brydd av det så kan jeg selvsagt redigere inn en advarsel. Beklager. Jeg spilte for øvrig på Xbox 360, og har ingen anelse om hvorvidt det er snakk om en konsollport. Grensesnittet så velegnet ut til PC. Etter å ha lest igjennom en gang til, så ser jeg at det ikke var så farlig som jeg først trodde. Har kanskje litt med at jeg aldri fikk noen god oppfølger til deus ex, og ønsker dette skal slå til på alle de riktige punktene.
 2. Bra med spoilers, faktisk til den grad det kunne vært greit med en advarsel.
 3. Et steg i feil retning dette etter min mening. Betale over 100 spenn for å få tilgang til 5maps på pc. Men er jo en enkel måte å tjene penger på, under påstanden om at man ikke kunne la folk kjøre dedicated servere pga piratkopiering m.m. Må være kjekt å slippe mods, public maps og annet gratis tillegg community sto for på tidligere spill. Jeg for en, kommer nok ikke til å kjøpe denne pakken, men så har jeg heller ikke spilt siden jeg låst opp alt som kunne låses opp på lvl70 etter release. Ser ikke helt hvordan 5 maps skal få tilbake community følelsen jeg satt igjen med i cod4. Dvs, cod4 spiller jeg fortsatt, da man ikke har mistet friheten til å kjøre ting som man ønsker der, enda.
 4. Er dessverre ikke bare noe som henspeiler seg i online spill. Folk online generelt har blitt mye frekkere og flamewars har blitt en dagligdags afære i de fleste forum og fora. Jeg nekter å tro at folk står inne for alt de skriver, men det er enkelt å leke tøff når ingen kan se hvem du er, vet hvor du bor, eller kan riste/banke fornuft i deg om man fortsetter å lage kvalme. Tror fort det hadde vært endel færre stygge kommentarer og flamewars om folk i stedet for å sitte ingame, eller på et fora, satt i samme rom som de andre personene. Folket har fått en mulighet til å få sin stemme hørt, men siden alle kan få sin stemme hørt, må du si noe veldig smart, eller veldig provoserende for å faktisk bli hørt. Og for folk flest er alternativ 2 enklere enn alternativ 1.
 5. Klart de gjorde noe galt når de skyter i filler bilen som kommer i etterkant, uten at det er påvist våpen eller noe annen agenda enn å frakte bort sårende. Trusselen der og da er så langt jeg kan se borte. Men du hører jo piloten, hvor gira han er på å skyte igjen. Fotografene og deres livvakter oppførte seg heller ikke truende før helikopteret åpnet ild. Ja han ene med kamera hadde tittet rundt hjørnet og tatt noen bilder, men når helikopteret åpner ild, er alle på vei bort ifra hjørnet uten å oppføre seg truende. Jeg er litt skremt over hvor mange her som støtter denne "skyt først, spør senere" mentaliteten som vises på videoen. Og ja, jeg har sett begge, den editerte og den på wikileaks, og kan ikke se at hverken den ene eller den andre tilsier at de er hostiles. Men igjen, hvorfor ikke bare bombe hele landet, og la Gud sortere de som er onde og gode, da blir vel alle happy?
 6. *snip* Tja, syns det blir dumt å snakke om at konsoll eiere "ikke vet bedre" når de fleste som kjøper det til konsoll virker som de er fornøyde, mens PC eiere kjøper ett spill de vet har mangler som for deres del er horrible. Hjelper lite å syte om hvor ille det er uten dedikerte servere når det er blitt viden kjent for alle med litt interesse for lenge siden, for så å kjøpe det i butikken. Om det er så ille, så ikke kjøp det. Som anmelderen påpeker finnes det bedre alternativ til PC så det burde ikke være noe problem. Hjelper lite å sitte her å leke "overklasse" PC-gamer som har bedre smak enn konsoll-gamere når man kjøper samme spillet Blir som å bestille grøt når man hater grøt, klage på smaken, for så å hakke på sidemannen som også har bestilt grøt fordi han liker grøt... Men om det var grøt lagd på dårlig melk, burde ikke sidemann også skjønne at maten han spiser er dårlig? Han er kanskje sulten, så han ikke bryr seg, men må være lov å påpeke det uansett. For å bruke en like dårlig sammenligning. Og konsole eierne vet jo tydeligvis ikke bedre, da de ikke krever å få det samme som pc har hatt i 20 år. Jeg for en mener det er bortkastet å prøve å boikotte det, blir uansett bare så de skipper pc helt nestegang om mange nok ikke kjøper nå. Og nei, det er ikke så ille at verden går under, men må da være lov til å si det som det er, at mp er delvis ødelagt og veldig random om det blir en bra runde, eller om det blir laggehelvette med tube/nadespam.
 7. Nå påpeker jeg vel akkurat det i svaret mitt, at om du ikke klarer å legge til en server i favoritter, er kanskje ikke pc din greie. Og at folk skjønner at det ikke hjelper med noen boikott, og ønsker å spille når "alle andre gjør det", er vel enkelt å forstå. Det er uansett ikke å komme unna at folk som spiller på konsole, i utgangspunktet gjerne ikke setter like høye krav som de som spiller på pc. Ellers skulle man jo tro at det var både dedicated og bedre online løsninger til konsole også. Men jeg skjønner jo at en knapp menyene er veldig fine å ha med å gjøre, for ikke å snakke om autoaim.
 8. Jeg ser ikke problemet? Hadde det vært veldig ille for deg om spilelt hadde støttet dedikerte servere i tilegg? AtW Hadde pc-versjonen hatt begge deler så regner jeg med at mesteparten hadde spilt på de dedikerte serverene, og da hadde det jo vært et problem. Pga ødelagt tv og lite penger så må jeg spille det på pc, ellers hadde jeg kjøpt det på boxen. Nei, dette blir feil. Det har kommet spill før som har hatt muligheten til "quickplay", mer eller mindre samme dritten som vi sitter med i MW2 i dag. Kort sagt så joiner man bare den første og beste servern. Men alle vi andre, kunne valgt oss egne servere, og sluppet autojoin. Og at folk klarer å få seg til å kommentere at de synes mw2 har bedre server system enn cod4, fordi de ikke KLARTE å legge til servere som favoritter m.m., er for meg skremmende. Uansett, anmelder burde med såpass mye negativt skrudd karakterer ned til 6, noe jeg mener er mer riktig for pc versjonen. Egentlig burde konsole versjonen også vært hekta ned et par hakk, da den også har ødelagt multiplayer og kort singleplayer. Men det er nå engang sånn at konsole spillere ikke vet bedre (i det minste gir de ikke uttrykk for det).
 9. Derfor er det godt at Dice har tatt oss inn i varmen igjen med Bad Company 2 <3 Bad Company 2 vil heller ikke støtte 100% åpne, dedikerte servere på spillersiden. Forsåvidt sant. Det blir ikke så folk kan lage server selv på bakrommet, men de kommer fortsatt til å ha en bedre løsning enn IW. Kort og greit, du får lov til å sette opp serveren akkurat som du vil mer eller mindre, bare at den må hostes hos et av mange gameserver selskap. Nå kunne jeg med fiber klart å kjørt server selv, men den vil i utgangspunktet ikke være like stabil m.m. som en dedicated hosted server service.
 10. Vi kan ikke "slakte" en PC-versjon vi enda ikke har prøvd. Se siste linje i anmeldelsen. Nei det er forståelig, se hva jeg skrev angående akkurat det at det kun er xbox360 som er anmeldt. Kunne fortsatt advart potensielle pc versjon kjøpere.
 11. Evt om du har pc, og ikke ønsker samme dårlige spillet som konsole får, så venter man på noe annet. Jeg orker ikke plukke ifra hverandre anmeldelsen, men kan si så mye som at de gjerne kunne vært litt kritiske på vegne av spillmiljøet, og spesielt med tanke på slakt av pc spillet. Også nice hvordan IW har utsatt release av pc versjonen i 2 dager, og heller ikke har sendt ut pc versjonen til review til en eneste person (så langt jeg har sett av de sidene jeg har vært innom), og sådann mer eller mindre tier ihjel problemene som følger denne. Hjelper lite at gamer.no kommer tilbake med en liten notise på den orginale anmeldelsen om 5 uker. "ikke kjøp pc versjonen, den har store mangler." "oh crap, for sent ja, synd det".
 12. Ja, du kan kjøpe det direkte på aiononline.com (direct download) Husk å velg English GB ikke US btw. Du kan også kjøpe det på steam. For all del ikke kjøp det på steam. De tar tidenes overpris. Elkjøp er billigere og da får du dvden i handa. D2d er vel billigste online om du ønsker å laste det direkte til disk.
 13. En av de beste artiklene jeg har lest på lenge. Både når det kommer til selve spillet, og når det kommer til problemene som går igjen i MMO sjangeren. Jeg har stor tro på at funcom klarer å gjøre TSW til noe nytt og bra for oss som digger en dypere story i spillene. Jeg har fulgt med på TSW forumet, gåtene m.m., og må si hele communityen imponerer veldig så langt, håper bare det blir overført til spillet på en bra måte.
 14. Fra pressemeldingen som skal ha blitt sendt ut i dag, til endel sider rundt om i verden. Link til tråden. http://www.darkdemonscrygaia.com/showthread.php?t=3062
 15. De bruker ekspidisjonene til Amundsen som basis på mye av storyen. Kort sagt. Og er vel ikke så mye diskusjon egentlig lengre lakus, flagget skal, om kjøpt, leveres til funcom. Også er det opp til dem om de henger det på veggen sin blandt art av conan og drømmefall, eller om de leverer det til et museum. Sånn sett håper jeg staten holder seg unna da de ikke har kommet med noen innspill rundt det før "vi" kom på banen.
×
×
 • Create New...