Gå til innhold

george333

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av george333

  1. Ble ikke fysiske tester på meg, men det var litt forventet også. Men fortsatt en kjip beskjed og få. Fortsatt ung med mange muligheter, men jeg vet at politihøgskolen er det jeg vil. Nå får jeg bare brette opp ermene og jobbe hardt mot privatisteksamen i juni og søke igjen neste år. Ønsker alle lykke til videre i opptaket, break a leg!

    • Liker 1
    • Hjerte 4
  2. DiNozzo skrev (4 timer siden):

    Mener å huske at det stod at påmelding til fysiske tester blir sendt ut mellom 7-15. mai.

    Sett ut fra tidligere år - er det gode muligheter for at noen av datoene havner i juni? 

    Blir spennende å se hvem som blir kalt inn til fysiske tester i år! I fjor var det ikke noen poenggrense for å bli innkalt til fysiske tester. Får se hva som skjer i år!:D

  3. Er det noen andre som merker at løpssteget endres på tredemølle? Når jeg prøver å løpe i rolig fart virker alt bare merkelig, men i høyere hastighet har jeg et fint løpssteg. Dette merkes ikke når jeg løper ute. Har tenkt på noen forklaringer, har dere noen? Og har noen andre også opplevd det?

  4. Hei! Er det gjort endringen i søknadsprossesen? Jeg var å tittet på kravene, og nå ser jeg at det blir digitale tester (det er jo vanlig) men også videointervju i april, før var det jo personlighetstester. 

    Og litt om egnethetsvurdering som er nytt(?)

    Her står det følgende " 

    Dersom du består de fysiske testene skal opptaksnemnda vurdere om du er egnet, basert på resultatene dine på digitale tester og videointervju. Dette kalles grunnvurdering.

    Dersom nemnda etter grunnvurdering vurderer at du er egnet, er du ferdig med egnethetsvurdering. Da er du funnet kvalifisert for opptak og er med i konkurransen om studieplass.

    Dersom nemnda er usikre på om du er egnet – enten basert på testresultatene dine, videointervjuet ditt, eller informasjonen om deg i politiets registre, gis du anledning til å gjennomføre et utvidet intervju. Utvidet intervju gjennomføres på nett. Søkere som kalles inn til utvidet intervju vil få beskjed i løpet av første halvdel av juni. "

     

  5. Phs2022 skrev (På 30.10.2022 den 16.03):

    Lite aktivitet på tråden i forhold til de tidligere, lurer litt på hva det kan skyldes! Har selv hatt godt utbytte av den. Håper folk engasjerer seg mer etterhvert. 

    Er det flere som tar opp fag i år? I så fall håper jeg det går fint og det lønner seg! Hadde vært utrolig kjipt å vente enda et år til.. 

    Jeg tar opp fag, og er spent på snittet neste år. Kom ikke inn i år, røk på egnethetsvurderingen. Hva tror dere snittet blir? Vgs har jo startet med eksamener igjen.

    Flere som røk på egnehetsvurderingen? Hva strøk dere på? Selv trener jeg litt nå, for å bli litt mer reflektert over styrker/svakheter osv. Skrev også ned de spørsmålene jeg husket, og øver litt på gode svar. Er jo ikke en selvfølge at de kommer neste år men greit å være forberedt. 

  6. Matiasen skrev (På 6.9.2022 den 23.57):

    Hei,

    jeg fant dette på PHS sine sider i forbindelse med egnethetsvurderingen: "Du evner å handle og opptre på en saklig måte, og ut fra høy etisk standard. I vurderingen av integritet inngår eventuelle opplysninger fra politiets systemer og registre."

    Hva menes med "politiets systemer og registre" her? 

    Jeg har vært i noen avhør hvor jeg ikke tenkte spesielt over karakteren min, og jeg ble en gang også avhørt i politibilen når jeg var på byen, med promille.   Er dette noen politiet noterer seg, og kan brukes for/mot? 

    Er det mulig å se om det finnes noen merkander, eller få noe innsyn i "politiets systemer og registre" i det hele tatt? 

    Jeg var på egnethetsvurdering i sommer, og der ble jeg spurt om jeg har vært borti politiet før. Her er det bare å svare ærlig! Snakket med en jeg ventet på intervju med, han søkte i fjor og kom ikke inn, han tror han røyk fordi han ikke visste at han hadde en logg/rapport på seg hos politiet. 

    Så vær 100% ærlig, eventuelt få tilsendt merkander fra politiet hvis det er mulig?

  7. Regenburg skrev (6 timer siden):

    Er vel ikke så mye som hjelper der nei.

    Husk neste frist og trøst deg med at du i alle fall ikke er den første til å glemme slikt.

    Lars Saaby Christensen gjorde vel et poeng av at romanfiguren i Beatles ikke hadde betalt studentavgiften og ble kastet ut på eksamen. Skjellsettende for mange med en liten forglemmelse.

    Du kan vel lese på faget frem til neste eksamen.

    Ja, haha! Nå har jeg god tid hvertfall.. 

  8. Faen heller, jeg har nå glemt å melde meg opp til privatist eksamen.. Jeg har hatt så god tid, og alltid forskjøvet det.. Ingen andre enn meg selv å skylde på her, men sånne frister har ofte for å forsvinne inn i de dagligdagse ting.. faen. Merka det 10 minutter etter fristen, og alt raste rundt meg.. Dette var viktig.. 

    har noen tips? Har allerede sendt en mail til Opptakskontoret, der jeg trygler om at de kan ta meg opp. Også skal jeg ringe i morgen så fort de åpner kontorene.. kan også ta de til våren, men er jo nå jeg har kursene.. Jaja, lærer av sånt og

    noe mer..?  
     

    Beklager språket, bare veldig satt ut..:()
     

     

  9. Jeg kom over en video her om dagen laget av youtuber Jschlatt, anbefaler alle å se den hvis man har spilt mye minecraft opp gjennom. (https://www.youtube.com/results?search_query=a+tribute+to+minecraft) Men han nevnte noe i den videoen som jeg ville ta opp med resten.

    Alle kan si seg enig i at spillet har endret seg ekstremt siden deres lansering i 2009. Men noe Jschlatt nevnte i videoen er hvordan musikken i spillet aldri har endret seg. Det er jeg glad for. Jeg har selv ikke klart å finne tilbake til mine gamle verdener, og det er egentlig litt kjipt. Men jeg fant tilbake til C418 - Sweden, og kjente igjen melodiene med en gang. Det var egentlig ganske tårevått, men også veldig fint. Fordi man får med engang tilbake disse minnene fra når man var ung, gikk på barneskolen/ungdomsskolen og spilte i evigheter med gode venner som jeg nå ikke lenger har kontakt med.. Beklager hvis dette ble veldig klisje, men når en har brukt så mye tid på et spill som meg så blir det trist og se tilbake på de gode tidene. 

    Gjerne hør på litt av musikken til C418, kanskje dere får litt flashbacks:)

    Ha en fin kveld videre:) 

  10. m20k skrev (32 minutter siden):

    Har drevet med noen damer, og det ser dessverre ut som at hun har mistet interessen.

    Har vært borti flere slike. Dessverre er det mange som er for feige til å bare si at de ikke er interesserte lenger. Mye lettere å bare slutte å svare osv.

    Kanskje man bare skal gå rett på sak og si at man er interesser? værste man kan få er et nei eventuelt, jeg aner ikke haha. Følelser er en rar sak:D 

  11. Ja, historien er slik; en jente jeg begynner å bli ganske interessert i har begynt å svare meg mindre og mindre.. 

    Vi møttes på fest og vi hooka osv, og jeg la hun til på snap. Vi har møttes en gang etter dette også etter fest så klart. Men nå virker det som om hun har mistet "interessen"? Eller jeg vet ikke om hun er keen men vi skal jo snart gå våre egne veier, jeg er et år eldre og starter på skole og hun har jo vanlig vgs. Hva skjer? Er jeg for på og overtenker det?

×
×
  • Opprett ny...