Gå til innhold

george333

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av george333

  1. Ble ikke fysiske tester på meg, men det var litt forventet også. Men fortsatt en kjip beskjed og få. Fortsatt ung med mange muligheter, men jeg vet at politihøgskolen er det jeg vil. Nå får jeg bare brette opp ermene og jobbe hardt mot privatisteksamen i juni og søke igjen neste år. Ønsker alle lykke til videre i opptaket, break a leg!
  2. Blir spennende å se hvem som blir kalt inn til fysiske tester i år! I fjor var det ikke noen poenggrense for å bli innkalt til fysiske tester. Får se hva som skjer i år!:D
  3. Noen som synes den deduktive testen var litt små vanskelig..? Den andre var kjempe grei i forhold.
  4. Tror det kommer ila ettermiddagen OBS edit: Nå kom mailen!
  5. 3735 søkere i år, 12% oppgang fra i fjor. Lykke til alle sammen! Kvinneandelen blant årets søkere er 56% https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/flere-vil-bli-politi?publisherId=17846782&releaseId=17959768&fbclid=PAAabXiY-ZRDMw7UUN43YWMoVEx07E7v5_TIlg-daqIjonzQ_pwkIXpbvTkoQ
  6. Er det noen andre som merker at løpssteget endres på tredemølle? Når jeg prøver å løpe i rolig fart virker alt bare merkelig, men i høyere hastighet har jeg et fint løpssteg. Dette merkes ikke når jeg løper ute. Har tenkt på noen forklaringer, har dere noen? Og har noen andre også opplevd det?
  7. Hei! Er det gjort endringen i søknadsprossesen? Jeg var å tittet på kravene, og nå ser jeg at det blir digitale tester (det er jo vanlig) men også videointervju i april, før var det jo personlighetstester. Og litt om egnethetsvurdering som er nytt(?) Her står det følgende " Dersom du består de fysiske testene skal opptaksnemnda vurdere om du er egnet, basert på resultatene dine på digitale tester og videointervju. Dette kalles grunnvurdering. Dersom nemnda etter grunnvurdering vurderer at du er egnet, er du ferdig med egnethetsvurdering. Da er du funnet kvalifisert for opptak og er med i konkurransen om studieplass. Dersom nemnda er usikre på om du er egnet – enten basert på testresultatene dine, videointervjuet ditt, eller informasjonen om deg i politiets registre, gis du anledning til å gjennomføre et utvidet intervju. Utvidet intervju gjennomføres på nett. Søkere som kalles inn til utvidet intervju vil få beskjed i løpet av første halvdel av juni. "
  8. Jeg tar opp fag, og er spent på snittet neste år. Kom ikke inn i år, røk på egnethetsvurderingen. Hva tror dere snittet blir? Vgs har jo startet med eksamener igjen. Flere som røk på egnehetsvurderingen? Hva strøk dere på? Selv trener jeg litt nå, for å bli litt mer reflektert over styrker/svakheter osv. Skrev også ned de spørsmålene jeg husket, og øver litt på gode svar. Er jo ikke en selvfølge at de kommer neste år men greit å være forberedt.
  9. Jeg var på egnethetsvurdering i sommer, og der ble jeg spurt om jeg har vært borti politiet før. Her er det bare å svare ærlig! Snakket med en jeg ventet på intervju med, han søkte i fjor og kom ikke inn, han tror han røyk fordi han ikke visste at han hadde en logg/rapport på seg hos politiet. Så vær 100% ærlig, eventuelt få tilsendt merkander fra politiet hvis det er mulig?
  10. Ja.. sendt mail og ringt. De nekter å melde meg opp, skjønner de også litt. Men fortsatt kjipe greier.
  11. Faen heller, jeg har nå glemt å melde meg opp til privatist eksamen.. Jeg har hatt så god tid, og alltid forskjøvet det.. Ingen andre enn meg selv å skylde på her, men sånne frister har ofte for å forsvinne inn i de dagligdagse ting.. faen. Merka det 10 minutter etter fristen, og alt raste rundt meg.. Dette var viktig.. har noen tips? Har allerede sendt en mail til Opptakskontoret, der jeg trygler om at de kan ta meg opp. Også skal jeg ringe i morgen så fort de åpner kontorene.. kan også ta de til våren, men er jo nå jeg har kursene.. Jaja, lærer av sånt og noe mer..? Beklager språket, bare veldig satt ut..:()
×
×
  • Opprett ny...