Gå til innhold

Piaggio

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Piaggio

  1. Nukleosid skrev (På 1.9.2023 den 18.27):

    Og nok en gang klarer en antivaxer å komme med en ganske grov påstand, uten å klare å hoste opp en eneste kilde.

    Og nok en gang skyter du budbringeren. Har du hørt hvordan det har gått før?

    Jeg vil faktisk ikke oppgi kildene mine til folk som deg. Dere har en tendens å få de bannet og kontoer steng. Har selv 2 konto på Twitter som er sperret med små 12 timer ban. 
    På klagen fikk jeg bare en overfladisk mail tilbake, med info hvordan jeg sletter kontoen min. Som jeg har brukt i fler år. Og hvert med bygget opp Twitter til en milliard bedrift. 
     

    • Liker 1
  2. Markiii skrev (På 31.8.2023 den 8.25):

    Dette har du naturligvis en kilde på?

    Sannsynligvis har du ikke det fordi det du skriver ikke stemmer:

    https://apnews.com/article/fact-check-covid-variant-vaccinated-unvaccinated-cdc-895117372555n

    Og selv om det du skriver hadde vært riktig, så hadde du jo fortsatt tatt feil. Dersom vaksinerte hadde hatt større sannsynlighet for infeksjon fra en ny variant så betyr jo ikke det at det samme hadde vært tilfelle for andre varianter. Du kommer altså ikke bare med falske påstander, men du motsier deg selv i tillegg. 
     


    Jeg er ikke legen din. Finn egen info, om du automatisk tror det jeg sier, er løgn. 

    Alt jeg trodd på har blitt sannhet. Så til nå har jeg 100% rett. Og masse folk som jobber for å saboter meg. Så det er helt tydelig at det er viktig for dem, at fakta som jeg skriver ikke kommer fram til folk.

    Sorry, men du taper alltid mot sannhet. 
    Ditt tap om du fortsetter ta vaksinen, med masse alvorlig bivirkninger og den eneste som har mange dødsfall. I tillegg har data som viser fler syke med, enn uten.

     Mener det var fra CDC. 
    Men hvem bryr seg med fakta, når du får flest liker, taggs. 
     

    Kjør på, så får vi se hvor mye du driter deg ut. Ser du fortsatt kommer med løgn, som media løy om for en stund siden. MSM gjør kanskje det fortsatt…

    Husker du svine influensa vaksinen?

    Tror det også var mrna. Den var det få som tok. Men ca 120 har varige men, og 7 døde, bare i Norge. 

    Husk at leger har uttalt at det kan ta opptil 10 år før noe skjer. 

    • Hjerte 1
  3. Siste nytt, er at alle vaksinerte har veldig mye større sjans for å få den nye covid. Det er hva jeg har trodd siden første av 2020. Det er de vaksinerte som sprer dette, og får sykdommen. 
     

    Er så glad jeg ikke tok den dritten. Det ser ut nå, at vaksinen var første trinn i Bill Gates sin plan om utrydde meste parten av folk. 
    Så de som ikke er syke, fikk placebo eller veldig svak dose. 

    • Innsiktsfullt 1
  4. Nukleosid skrev (På 4.8.2023 den 18.46):

    Hvis man ønsker å argumentere for at vaksinen er farlig, og poster en video med John Campbell, så har man allerede tapt. Sorry.

    Det viser bare hvor uvitne du er. Han er en av de som har holdt tilbake, og bare gått etter hva han hadde bevis for. Motsetning til de som har bestemt, hva som de bestemte, skulle være fakta. Enten det var fakta eller løgn. Med nærmest bare løgn. 

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  5. ^fmj skrev (1 time siden):

    Det er nok riktig det, forutsatt at man har tatt vaksinen, vi får se etterhvert hvordan det blir sammenlignet med influensa. Poenget mitt var bare at man ikke kan dra konklusjoner basert på ett sykdomstilfelle.

    Statestikker i den seneste tiden viser at vaksinene Ikke har noe innvirkning på om folk blir syke eller ikke. Min erfaring og informasjon sier meg at de som har tatt vaksinen eller omgått folk som har tatt den, er de som blir syke. Vaksinerte blir nesten garantert syke og får sterkere og mer utslag enn de som ikke er vaksinert.

    Så jeg er veldig glad jeg ikke took denne vaksinen også. Samme med svine Influensa vaksinen som tok livet av mange og gav mange varlige men og sykdommer de må leve med resten av livet. Samme har jeg hørt om denne vaksinen også. Men det blir ikke lagt ut informasjon om dette. De holder det hemmelig og feier det under teppet. Mange steder som det kommer 1000 vis av kommentarer om folk som kjenner en eller flere som har fått alvorlige bivirkninger, død rett etter, eller en stund etter vaksinen.

    Det er også gjort tester i det siste, som viser at blod klumper seg, når vaksinen blir tilført.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  6. Nukleosid skrev (På 24.9.2022 den 17.29):

    Så hvis det er beviser for dette "over alt" rundt meg i media, så kan det vel ikke være så vanskelig for deg å underbygge påstanden din med en link eller to? Men det klarer du ikke. Lurer på hvorfor...

    Du kommer også med en ny påstand, om at de som forsker på dette har fått "en million kroner og en høy lønn, for å juge til folket". Regner med at du ikke har en link som kan underbygge den påstanden heller.

    Grunnen er at jeg ikke har fått noe betalt fra deg, for å være din personlige tjener. Om du vill at noen skal jobbe gratis for deg, så får du kontakte noen andre. Jeg er ikke interessert i sånne oppdrag. Ikke engang om jeg fikk betalt, hadde jeg aldri tatt en sånn jobb, eller noe annen jobb eller oppdrag fra en så nedlatende og lat person som deg. Som mener alle skal gjøre alt du befaler, selv uten betaling.

    Håper du er klar over at sånne oppdrag er straffbart.

    Hvorfor er du 100% sikker på at jeg ikke har noe informasjon om dette, og fortsatt krever meg for bevis. Også er bevisene lett å finne, om du ikke er på feil side. Virker mer som om du har som jobb å slette sånne bevis. Kanskje derfor du er sikker på at de ikke finnes… For det er du som har slettet de. Da kan jeg også fortelle deg at du har gjort ekstremt dårlig jobb.

    Hvorfor er det mitt ansvar og legge fram beviser for at min påstand er riktig?

    Enten så tror du på hva jeg sier, eller så sjekker du det opp selv og finner ut hva som er sant. Eller vill du at jeg skal lage falske bevis til deg, som jeg kan like deg til?

    Om du vill ha informasjon om dette, så finn det selv… Om du har interesse for å finne det, så hadde du fått denne informasjon for nesten 2 år siden.

    Uansett kommer du aldri til å tro på det jeg sier eller beviser, uansett. Så hva er poenget?

    Eller er du er bare for å krangle, kanskje.

    Jeg tror du har falske intensjoner. Det er alltid med folk som skriver på måten du skriver.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  7. Simen1 skrev (På 18.9.2022 den 21.46):

    Venezuela har valgt din filosofi. Der går det jo "kjempefint" :whistle:

    Vi har nå filosofien som ødela Venezuela, Nord-Korea og flere andre land rundt i verden. 

    Samme opplegget som Bilden bruker, som nå har tatt økonomien i USA, fra tidenes beste, til det lavest noen sinne.

    Du kunne ikke ha mer feil om du prøvde. 
    Det er det motsatte av hva du sier det er. 

    • Hjerte 1
  8. Nukleosid skrev (På 18.9.2022 den 19.58):

    Disse setningene satt sammen, skaper ingen mening overhodet.

    Men hvis du mener at vaksinen øker sjansen for å bli syk, så må du nesten dokumentere det, for det går i mot hva all forskning sier. Men de som kommer med den påstanden, klarer aldri å dokumentere det med en troverdig kilde, så jeg venter nok forgjeves...

    Bevisene for dette er over alt rundt deg i media. Alt hva jeg sa er veldig enkelt å forstå, ikke uten mening. 

    Den forskningen du snakker om, det er folk som har fått en million kroner og en høy lønn, for å juge til folket. Og blir fra tatt alt sammen og blir nektet å jobbe innen forskning i Norge for evig tid. Og det er de eneste folk du tror på,  Da tror du bare på løgnere og bare tror på hva som er løgn. 
    Om du skal ha kilder fra troverdig kilder. Også tar du bare løgnere som troverdig, da kan du glemme og noen gang få vist hva som er sant. Du har rett i det.

    Du krever at andre du aldri kommer til å tro, at vi skal servere deg fakta kilder, som du kan si er løgn, og kanskje også få slettet. Hva er vitsen med det?

    Du har ikke interesse for hva som er sant

    • Hjerte 1
  9. Gazer75 skrev (7 minutter siden):

    Så vi skal slutte å eksportere fisk og olje/gass også då eller? 😛

    Tror du det er grunnen til at bensin og fisk er ekstremt dyrt?

    Fisk er jo heller ikke så ekstremt dyrt, heller. Om det er satt opp mot prisen på andre ting.

    Prisen på bensin i Norge har alltid vært rå dyrt, mot andre land har satt prisen. Hvorfor skal vi ha så syke priser på noe vi kan lage og selge super billig.

    Vi kunne hat gratis bensin, og solgt til andre land. 

    • Liker 1
  10. Simen1 skrev (17 timer siden):

    Prisene ville nok vært ennå høyere om vi ikke kunnet importere. Så du kan jo velge mellom høy og veldig høy pris..

    Nei, da kunne heller vann kraftverkene satt opp produksjon litt.

    Etter hva jeg har hørt, går de på 1/3 til 1/2 effekt. For å holde prisene oppe. Alle opplegg med strøm i Norge, handler om at strøm-firmaene og staten, skal tjene mer penger. Og at vanlige folk skal måtte betale mer, bare så vi ikke skal få bedre råd. Vi skal holdes nede. Hvert fall ikke klare å spare opp noe penger, som kan brukes til økt inntekt.

    Det er også eneste grunnen til vi har skatter på alt. Det er egentlig helt unødvendig. Vi kunne vært et land med meste parten super rike. 

    • Liker 2
  11. Poor Old Gil skrev (På 6.9.2022 den 23.50):

    Data viser en overdødlighet blant unge med god helse som har tatt vaksinen. 
    Er dette noe en bør ta alvorlig eller nok en konspirasjonsteori?

     

    Det er agendaen og hva de vil ha som utfall. Tror meningen er at alle som har tatt vaksinen, dør innen 20 år. Trodde alle viste det nå. 

    • Innsiktsfullt 1
  12. Rune_says skrev (På 2.9.2021 den 0.37):

    110 000 evakuert til USA og vitterlig et bilde av en afghansk familie

    https://www.theguardian.com/world/2021/sep/01/afghan-refugees-arrive-us

    Ellers går det jo stor flyktningestrøm langs bakken via naboland  og videre mot Europa - så ganske sannsynlig...

    Til Norge noe mer beskjedne 860, deriblant mange familier - men alle får nok standsmessig bolig og stønad.

    https://www.udi.no/aktuelt/evakuerte-afghanere/

     

    Dette er jeg veldig sikker på er propaganda og konspirasjonsteorier, som nok en gang er laget for å prøve å redde ræva til Biden. Denne uttrekningen som beskrives i den ene linken fra The Guardian, er stikk motsatt av hva som er blitt vist av video av hvordan uttrekningen foregikk.

    Du er klar over at ingen, som viste litt om hvordan situasjon der var, rådet Biden til å trekke ut hovedstyrken, som var grunnen til at landet ble holdt nogen lunde i sjakk. Ikke bare alle rådgiverne hans. Men også alle andre statsledere og folk som studerer konflikten, mente det var galskap og trekke seg ut så fort, som han gjorde. Det er en katastrofe for USA, som han har laget. Som de må slite med i mange år framover, kanskje for evig tid. Han gikk bak ryggen og saboterte alle folk som stolte på at han skulle gjøre det rette. Han gjorde det værste han kunne ha gjort. Også kommer du inn her lett med enkel påstand om at han var den reddende engelen og reddet masse sivile. Når han gjorde det motsatte.

    Hele verden kan se video på Fox news, fra når US transport flyene letter med 100-vis av livredde Afghanske folk, klamrer seg fast på utsiden av flyene. Mens de tar av. Og folk etter hvert detter til sin død ned i rullebanen. Noen funnet frosset ihjel i hjulbrønnen av flyet, når det hadde landet igjen. Det virker som du har gått glipp av alt av hva som skjedde. Og bare blitt betalt og fortalt hva du skal tro, i etterkant.

    Dette er regel rett rottent mot alle folka som ble torturert, skutt, henrettet og drept i gatene, etter at Biden tok en haste uttrekning med de viktigste styrkene. Han også la igjen meste parten av det militæret utstyret som var grunnen til at de hadde overtaket på fienden. Mens nå har fienden alle disse våpen og bruke på resten av verden. Så vi kommer nok til å se igjen masse av disse våpen brukt i terror angrep rundt om. Kanskje vi er heldige og får noen hit til Norge også. Det er jo en enkel sak for de som styrer landet, og bytte ut en familie som skulle flyktet, med en familie som støtter terroristene. Det er ingen av de som skulle ha dratt derfra, som får lov å forlate landet. De blir tatt. Nesten ikke til å tro at du kastet ut dette her etter hva som skjedde.

  13. graavik skrev (11 minutter siden):

    Skjønner. Jeg selv har feks. aldri sett noe bevis for tyngdekraften siden vi bare har tyngdekrafteorien for å støtte opp om den. Bare antagelser og antagelser. Ikke sant? :D
     

    Du har aldri mistet noe på bakken, eller dettet ned et eller annet. Eller sett noe falt fra et tre. Som en frukt, blader, greier el.

    Heller aldri bært noe i hele ditt liv.

    Er du sikker på at du ikke bare er en bot på en datamaskin? Siden du aldri har opplevd den, bare har teorien om tyngdekraften?

    • Liker 1
  14. Hapi70 skrev (10 minutter siden):

    Gardermoen nå nylig...dette er sikkert bare midlertidig...

    FB_IMG_1630596199708.jpg.b0a2434acaeda075f21965e8cbd77021.jpg

    Ja, Helt sikkert midlertidig, siden de brukte en formue på et skilt. Om et virus som er en av de mindre farlige sykdommene vi har. Vi skulle vært låst ned permanent i 80 år, minimum på grunn av influensa. Som også står for fleste parten av de såkalte korona døde.

    Utrolig hva en kan få til når en lager statistikker og beviser for en pandemi, med politiske hensikter. Der hovedsaken er og manipulere og juge mest mulig, til en får flest mulige folk med seg. Ikke akkurat beste måten å bekjempe et virus.

    • Liker 2
  15. aklla skrev (7 minutter siden):

    Gidder ikke svare på resten, men ja, enig.

    Men er 100% av alle sengene på overvåkingsavdelingen?

    Eller har de en 5-10 senger med 1-2 leger med utstyr til overvåking?

    Ja, jeg har vært på overvåking, jeg så ikke hundrevis av senger der, men så vel ca 5..

    Vi diskuterte ikke hvor mange senger det er på overvåking avdelingen. Det spørs hvor mange de trenger, hvor stort sykehuset er. Du snakker også om en sal på en avdeling. Det er ikke det samme.

    Leger sitter ikke og overvåker folk på sykehus. Det er sykepleiere som har den jobben.

  16. aklla skrev (6 timer siden):

    Må si jeg har klart å misse den respiratoren som står på hver enste seng og sykepleieren som følger med..

    Eller er tanken å ta på oksygen så komme inn ett par ganger om dagen for mat ettersyn slik de gjør på vanlige ikke-intensive plasser?

    Oksygen og trykkluft er ingen erstatning for respirator og intensiv behandling.

    Edit:

    Ventilator/respirator:
    ventilation_nih_main_0.jpg

     

    Ekstra oksygen som de får fra uttaket ved i det minste en del senger:

    shutterstock_225714295.jpg

     

    Virker ikke som om du helt vet forskjellen..

    Det er du som ikke vet hvordan dette fungerer. Legger du en person med sterkt nedsatt lungefunksjon, i kunstig koma. Som en som har fått covid og utviklet lungebetennelse. Så vill aldri pasienten våkne igjen.

    De du ser på video og som har gått verden rundt til alle folk. Har puste-masker på seg og er våkne og prater til kamera mens de selv filmer seg selv, mens de sier at de er lagt på respirator. Det er ventilator.

    Respirator, er hva dette du viser her heter. Det er hva som brukes på ubeviste personer. Mest brukt under store operasjoner. Som det ikke er mulig for pasienten å puste selv. Den puster for pasienten. Passer på oksygen nivå i blodet og blodtrykk. Den gjør hva hjernen gjør når en ikke er i koma. Det at en sykepleier kommer å sjekker av og til. Det er også svada. Alle vet det som har vært på en overvåkning avdeling på et sykehus. Det er ikke et sekund i døgnet som de ikke er overvåket. Det er heller ikke vanlige sykepleiere som tar seg av disse. Som de også har fått med på tegningen. Så tilføres også pasienten medikamenter for å holde de i koma og i livet. Da må det også være en oversykepleier spesialutdannet (anestesisykepleier) for å holde pasienten svevende mellom liv og død, konstant. Så det trenges et team med spesialister, for å holde en pasient i respirator. Ikke en sjekk hver time av en sykepleier. Dette er noe av det mest utfordrende som foregår på sykehus. Og det er mange som mister livet ved små feil eller komplikasjoner med dette. Så om de har alternativer. Så blir ikke dette brukt. Alle som har filmet seg selv eller andre på sykehus med maske på seg. Har vært puste masker og Ikke Intubasjon, eller bruk av Respirator. Men intubasjon kan ha vært brukt i de værste til fellene. Men da er alle kameraene kastet ut. For da skjer ting og bare tilgang for spesialister.

    Men de brukte nok muligheten til å skaffe seg flere Respiratorer til sykehus. Du blander for mye politikk med fakta. Politikk er stort sett løgn og manipulering. For å få gjennom flest mulig av sine egne saker. Og har ingen ting med fakta å gjøre. I politikk er det pålagt at du juger, i fakta er det bannlyst at du juger.

    Dette er det samme svada som de bruker med datamaskiner. Kaller alt av malware på maskiner for Virus. For at det skal være lettvint. Mens det lager masse misforståelser og ekstra arbeide. Det som tar mest tid her i verden, er og rette opp feil som er laget av overfladiske folk, som skal gjøre alt super fort. Og gjør ingen ting helt ferdig eller på riktig måte. Da skjer det store komplikasjoner og feil, som også noen ganger ikke kan rettes opp. Men bare kan gjøres litt bedre.

    • Liker 1
  17. shockorshot skrev (1 time siden):

    Utgjorde George Floyd en fare for andre mens han hadde en kne på nakken i over 9minutter?

    Ashli Babbitt og mobben utgjorde en klar fare for kongressmedlemmene som var på den andre siden av døren. Dette er kanskje sinnssykt, men når man fortsetter å bevege seg mot en politimann som har våpenet sitt hevet, rettet mot deg, og roper "stand back", så er sjansen høy for at det blir skudd.

    Sånn btw, politimannen ble identifisert og frikjent forrige mandag, så nei, det er ikke andre regler for Trump supportere. For å ta en direct quote fra pressemeldinga:

     

    GF døde av overdose som han tok selv.

    Mens AB ble skutt uten sjans til å overgi seg. Ren henrettelse. Det vill jeg si var planlagt overlagt drap. Men egentlig var det meninga og få mange flere inn i bygget. Men de greide bare å få lurt med seg hun.

    Jo det er helt andre regler, helt tydelig. Trump og alle hans supportere kan hvem som helst bare skade eller henrette, helt uten grunn.

  18. Pallehysa skrev (På 6.1.2021 den 20.25):

    Trump terrorister har inntatt bygningen. 

    Dette kunne jo ikke vært sagt mer feil. Eneste som ble skadd var ei lita dame Ex US airforce. Som ble henrettet helt uten grunn. Det var meninga at de skulle lure inn mange flere, som det ble sagt i Twetene, som de ble presset til å skrive. Rart de skriver tusen vis, når det var ei dame. Kan bare være en som står bak det der. Bare en som er rotten nok til å drepe sine egne soldater.

  19. aomt skrev (På 15.8.2021 den 16.49):

    Eg mener det var fiasko, da det kom b.a andre gulfkrig. Som var enda mer fiasko. 
    At FN godkjente det (imo) har ingenting å si. I sin tid ble det godkjent å gi Polen til Hitler, det gjør ikkje saken rett.
    Eg kjenner ikkje til noe plass der FN var involvert (med soldater) som endte bra heller. 

    Korea er et flott eksempel. Eg kjenner ikkje til historien der (hvor mye USA blandet seg inn, korleis ting ville mest sannsynlig utviklet seg ellers, osv), men det er eit top land i dag, det er lite tvil om. 

    Joda, folk kan kverulere på ting så mye de vil. Når ein nasjon går inn i eit anna land med store styrker, er der i fleire år, taper landet for ressurser og dreper fleire hundre tusen, ba sivile - det er krig. Eller massakre, utryddelse. Mange ord som passer inn. 

     

    USA har ikkje gjort så mye for å vinne krig mot Nazi-Tyskland. Ca 80% av alle tyske tap kom på Øst-fronten (mot Sovjet). Frankrike, USA, UK sto for 20%. 
    At Sovjet kunne tatt over større deler av Europa - det var ein mulighet. Samtidig så hadde Sovjet "alle" sine styrker i Europa på den tiden, mens USA hadde veldig begrenset tilstedeværelse. Så om Sovjet ønskjet å ta over større deler av Europa, så ville de gjort det uansett, vil eg tru. 

     

    Vel, for det første så ble både ISIS og Taliban skapt av USA. Det var små motstandsbevegelser til å begynne med, så fikk de enorm støtte av USA (penger, våpen, trening), som vokste seg store og USA mistet kontroll over de. Så USA er direkte ansvarlig at det finst ISIS og Taliban i dag. 
    For det andre, kvifor opplever vi terror i Europa? Kven er terrorister? Kas land de kommer fra? 
    Oftest, er det folk fra land som USA/NATO har gått inn i. Like ofte er det folk med tragisk livshistorie. Der deres familien (kona/foreldre/barn/søsken - alle sivile!) ble drept "ved ein feil" av USA/NATO. Folk som levde fredelig liv, jobbet som baker eller noe. Etter at deres hus ble spreng, familien ble drept, så hadde de ingenting å miste eller ingenting å leve for - bortsett fra hevn. De har null sjans å få hevn ved å kjempe "åpen kamp" mot USA/NATO, som driver krig med droner og bombefly. Men det å sprenge seg selv i metro - det fungerer. 
    Så nei, her tar du heilt feil. Om USA/NATO hadde aldri gått inn i de landene, så hadde vi ikkje opplevd terror i Europa. 

    Når det gjelder Korea krigen, så kan en se endel innblikk om en ser på serien M*A*S*H. Om du finner denne. Etter hva wikipedia sier, så er det også laget en film med samme navn. Det handler om en gruppe kirurger på et feltsykehus. Og alt de opplever. Faktisk en veldig bra serie. Jeg vil si på høyde med alle de store seriene.

  20. aklla skrev (3 timer siden):

    Og hva er en konsekvens om helsevesenet kollapser?
    Har man behov for 30 ventilatorer men har bare 10 så, jepp, flere dødsfall..

    At helsevesenet ikke skulle kollapse dreier seg i all hovedsak om å begrense dødsfall.

    Men ja, det er ubehagelig, men jo mer man åpner, jo flere dør. Vil man åpne opp mye koster det liv..
    Føler man at australia har lite dødsfall og bør åpne helt opp, så evt stenge når det kommer ut av kontroll, så er det i bunn og grunn snakk om antall liv.
    Åpne mer=mer smitte=flere liv tapt.

    Ja, norge kunne løst det på mange andre måter, både bedre å værre..

    Det er som en skogbrann man ikke helt klarer å slukke, men har god kontroll på, så sender man alle brannfolka hjem en uke fordi man har god kontroll alikevel og trenger dermed ikke mer slukking, så kan de komme tilbake når brannen er ute av kontroll igjen..

    Alle senge plasser på Norske sykehus, som jeg har vært på. Har både ventilator uttak for både Oksygen og trykk luft på hver senge plass. Så glem at de har 10 stk. Det er bare tull.

    • Liker 1
  21. Rune_says skrev (14 timer siden):

    Oi, og hun reiste fysisk med fly til et hastemøte ???!  Hva med et raskt nett-møte?  Mye bedre for miljøet også...

    Ellers tipper jeg det allerede har kommet terrorister "med på lasset" i de afghanerne som nå har forlatt landet.  Ingen ID-sikkerhet å snakke om og svært enkelt for Taliban å f.eks. ta over identiteten til en hel familie de har drept... slik kan "familiemedlemmene" bekrefte hverandres historie og identitet...

    https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/bGXeBv/maeland-etter-eu-moete-vi-maa-for-all-del-unngaa-at-vi-faar-inn-terrorister

    Etter hva jeg har fått med meg om saken. Så har de ikke engang fått ut diplomater, tolker og andre folk som jobbet for og med de US styrkene. Biden bare tok ut de aller viktigste soldatene sine, og forlot resten til å bli torturert og drept. Så det er nok ikke noe vanlige familier som kom med. De så du datt av flyene når de tok av fra flyplassen. Fant også mange døde i hjul-brønnene på flyene når de var framme. Det var desperate folk som ble forlatt til å bli torturert.

    Biden ble fra rådet det han gjorde, av alle som viste noe om saken. Alle rådgiverne han har. Statsledere og andre ledere av alle organer sa det var galskap å gjøre det han gjorde. Men han viste best, mente han. Så nå har han blodet på hendene, til enda flere tusen folk.

    • Innsiktsfullt 1
  22. graavik skrev (11 minutter siden):

    Dette er det myndighetene i samråd med helseeksperter som avgjør. Hvert land og endog fylker, kommuner og byer har sine regler i henhold til hvor alvorlig situasjonen er på det enkelte sted. Situasjonen i Australia kan ikke nødvendigvis sammenlignes med situasjonen i Bergen, eller situasjonen på Fiji. Om man ikke følger smitteregler er det stor sjanse for at smitten brer seg og dermed også muterer. Dette har allerede skjedd noen ganger i løpet av perioden, og da sitter man med forskjellige virus fra område til område.
    Selvfølgelig er det mindre sjanse for å bli smittet ute. Det betyr ikke dermed at at det er greit å arrangere utendørs fest for 100.000.
    Man lager ikke smittevernsregler for moro skyld. De er laget for å skulle følges. Og det gjør flesteparten, men det finnes råtne egg i kurven som har potensiale for å ødelegge mye.

    Det var en person i Australia som testet posivt på den testen, som ikke ser forskjell på forskjellige virus, levende eller døde virus celler. Det kan være alt fra forskjølesle til Influensa. Men tydelig vis ikke noe farlig. Siden farlige virus dreper folk og gjør folk dødssyke, den dukker ikke opp på tester. Da låste de ned hele landet. Det er regelrett tyranni. Det har ingen ting med smittevern å gjøre. De dreper folk, ikke redder folk som de skal. Og alt er for å tjene mer penger til folk som Bill gates og WHO medlemmene. Om du fortsatt tror på den scammen, så er det lite andre kan gjøre for å hjelpe deg.

  23. Thor. skrev (5 timer siden):

    Det dør jo så få personer på veiene, hvorfor ikke oppheve krav om bruk av bilbelte og droppe EU-kontrollen?

    Grunnen til at så "få" personer dør er fordi store deler av verden respekterer at det er et farlig virus i lufta og distanserer seg og gjør ekstra hygiene-tiltak.

    Og i steder der store deler av befolkningen har fått vaksine så kan det gjerne være like mange smittede som uten vaksinen, men det er mange færre som dør.

    De enste som dør, er de som dør av vaksinen. Det er ingen normale folk som respekterer det viruset, som ikke tar livet av noen. At folk blir forkjølet eller blir smittet av influensa. Så hjelper de ikke ta livet av de med en vaksine, for at Bill Gates skal bli enda mer rik.

    Det har bare med at rike folk skal tjene penger. Det er helt tydelig når du ser at alle de store firmaene blir betalt mer enn det de taper. Mens de små får ingen ting og går konkurs alle sammen. Men du er vel blind, når det gjelder kritisk syn på ting. Ser ikke skogen for trær… Hvor mange som er smittet? smittet av hva?

    Det finnes ikke test som viser 100% at et menneske er smittet av Covid.

    Du snakker om farlig virus i lufta? Et virus kan sveve gjennom lufta ca 30 meter. Dra rett igjennom maska di, selv en n95, som ingen bruker. For går du med en sånn hele dagen, så vill du få hjerne skader i løpet av første dagen.

    Om du får for lite oksygen inn gjennom halsen. Tror det var 20% mindre. Så har en store sjanser for å få infeksjon og kreft. Mye større sjans enn å få covid. Som er ca 0,00004% sjanse, om du er frisk. Er veldig mye større sjans at du blir overkjørt av en feiebil eller en dampveivals. Eller at det styrter et fly som treffer deg, er mye større sannsynlig.

    • Liker 3
  24. Hapi70 skrev (4 timer siden):

    Det er ikke snakk om å "vurdere vaksiner". Det er snakk om at disse sykdommene hadde en dødelighet på nær null før man begynte å vaksinere, og at vaksineringen ikke endret den allerede bratt fallende kurven. Det er ren statistikk som viser at vaksiner aldri har redusert dødelighet.

    I tillegg har vaksinen tatt livet av ca like mange, som de påstår har død av Covid. Jeg vill tippe de fleste som har død av Covid, døde av utmattelse, for de ble ikke gitt riktige medisiner.

    Det ble også sagt i nyhetene fra England, eller UK som de liker å kalle seg. At… tror det var 60% har fått placebo vaksine. Og at de skal få samme rettigheter som de som har fått vanlig vaksine. Denne vaksinen virker det også som, noe forskere/leger har uttalt 100 vis av ganger. Folk kommer til å begynne og dø av vaksinen om noen år. Når det tar 2-10 dager for en mus/rotte til å dø. Så tar det ikke like lang tid å ta livet av et menneske. Et menneske lever nesten 100 år, noen gang lengre om de ikke blir foret med noe skadelig. Mens en rotte/mus lever 2-8år.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...