Gå til innhold

Piaggio

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Piaggio sine prestasjoner

31

Nettsamfunnsomdømme

  1. Og nok en gang skyter du budbringeren. Har du hørt hvordan det har gått før? Jeg vil faktisk ikke oppgi kildene mine til folk som deg. Dere har en tendens å få de bannet og kontoer steng. Har selv 2 konto på Twitter som er sperret med små 12 timer ban. På klagen fikk jeg bare en overfladisk mail tilbake, med info hvordan jeg sletter kontoen min. Som jeg har brukt i fler år. Og hvert med bygget opp Twitter til en milliard bedrift.
  2. Jeg er ikke legen din. Finn egen info, om du automatisk tror det jeg sier, er løgn. Alt jeg trodd på har blitt sannhet. Så til nå har jeg 100% rett. Og masse folk som jobber for å saboter meg. Så det er helt tydelig at det er viktig for dem, at fakta som jeg skriver ikke kommer fram til folk. Sorry, men du taper alltid mot sannhet. Ditt tap om du fortsetter ta vaksinen, med masse alvorlig bivirkninger og den eneste som har mange dødsfall. I tillegg har data som viser fler syke med, enn uten. Mener det var fra CDC. Men hvem bryr seg med fakta, når du får flest liker, taggs. Kjør på, så får vi se hvor mye du driter deg ut. Ser du fortsatt kommer med løgn, som media løy om for en stund siden. MSM gjør kanskje det fortsatt… Husker du svine influensa vaksinen? Tror det også var mrna. Den var det få som tok. Men ca 120 har varige men, og 7 døde, bare i Norge. Husk at leger har uttalt at det kan ta opptil 10 år før noe skjer.
  3. Siste nytt, er at alle vaksinerte har veldig mye større sjans for å få den nye covid. Det er hva jeg har trodd siden første av 2020. Det er de vaksinerte som sprer dette, og får sykdommen. Er så glad jeg ikke tok den dritten. Det ser ut nå, at vaksinen var første trinn i Bill Gates sin plan om utrydde meste parten av folk. Så de som ikke er syke, fikk placebo eller veldig svak dose.
  4. Det viser bare hvor uvitne du er. Han er en av de som har holdt tilbake, og bare gått etter hva han hadde bevis for. Motsetning til de som har bestemt, hva som de bestemte, skulle være fakta. Enten det var fakta eller løgn. Med nærmest bare løgn.
  5. Statestikker i den seneste tiden viser at vaksinene Ikke har noe innvirkning på om folk blir syke eller ikke. Min erfaring og informasjon sier meg at de som har tatt vaksinen eller omgått folk som har tatt den, er de som blir syke. Vaksinerte blir nesten garantert syke og får sterkere og mer utslag enn de som ikke er vaksinert. Så jeg er veldig glad jeg ikke took denne vaksinen også. Samme med svine Influensa vaksinen som tok livet av mange og gav mange varlige men og sykdommer de må leve med resten av livet. Samme har jeg hørt om denne vaksinen også. Men det blir ikke lagt ut informasjon om dette. De holder det hemmelig og feier det under teppet. Mange steder som det kommer 1000 vis av kommentarer om folk som kjenner en eller flere som har fått alvorlige bivirkninger, død rett etter, eller en stund etter vaksinen. Det er også gjort tester i det siste, som viser at blod klumper seg, når vaksinen blir tilført.
  6. Grunnen er at jeg ikke har fått noe betalt fra deg, for å være din personlige tjener. Om du vill at noen skal jobbe gratis for deg, så får du kontakte noen andre. Jeg er ikke interessert i sånne oppdrag. Ikke engang om jeg fikk betalt, hadde jeg aldri tatt en sånn jobb, eller noe annen jobb eller oppdrag fra en så nedlatende og lat person som deg. Som mener alle skal gjøre alt du befaler, selv uten betaling. Håper du er klar over at sånne oppdrag er straffbart. Hvorfor er du 100% sikker på at jeg ikke har noe informasjon om dette, og fortsatt krever meg for bevis. Også er bevisene lett å finne, om du ikke er på feil side. Virker mer som om du har som jobb å slette sånne bevis. Kanskje derfor du er sikker på at de ikke finnes… For det er du som har slettet de. Da kan jeg også fortelle deg at du har gjort ekstremt dårlig jobb. Hvorfor er det mitt ansvar og legge fram beviser for at min påstand er riktig? Enten så tror du på hva jeg sier, eller så sjekker du det opp selv og finner ut hva som er sant. Eller vill du at jeg skal lage falske bevis til deg, som jeg kan like deg til? Om du vill ha informasjon om dette, så finn det selv… Om du har interesse for å finne det, så hadde du fått denne informasjon for nesten 2 år siden. Uansett kommer du aldri til å tro på det jeg sier eller beviser, uansett. Så hva er poenget? Eller er du er bare for å krangle, kanskje. Jeg tror du har falske intensjoner. Det er alltid med folk som skriver på måten du skriver.
  7. Vi har nå filosofien som ødela Venezuela, Nord-Korea og flere andre land rundt i verden. Samme opplegget som Bilden bruker, som nå har tatt økonomien i USA, fra tidenes beste, til det lavest noen sinne. Du kunne ikke ha mer feil om du prøvde. Det er det motsatte av hva du sier det er.
  8. Bevisene for dette er over alt rundt deg i media. Alt hva jeg sa er veldig enkelt å forstå, ikke uten mening. Den forskningen du snakker om, det er folk som har fått en million kroner og en høy lønn, for å juge til folket. Og blir fra tatt alt sammen og blir nektet å jobbe innen forskning i Norge for evig tid. Og det er de eneste folk du tror på, Da tror du bare på løgnere og bare tror på hva som er løgn. Om du skal ha kilder fra troverdig kilder. Også tar du bare løgnere som troverdig, da kan du glemme og noen gang få vist hva som er sant. Du har rett i det. Du krever at andre du aldri kommer til å tro, at vi skal servere deg fakta kilder, som du kan si er løgn, og kanskje også få slettet. Hva er vitsen med det? Du har ikke interesse for hva som er sant
  9. Det er feil. Større sjans for å bli syk med vaksine, enn uten. Da kan du også bli syk av vaksinen. Så sant du hadde flaks og fikk placebo.
  10. Tror du det er grunnen til at bensin og fisk er ekstremt dyrt? Fisk er jo heller ikke så ekstremt dyrt, heller. Om det er satt opp mot prisen på andre ting. Prisen på bensin i Norge har alltid vært rå dyrt, mot andre land har satt prisen. Hvorfor skal vi ha så syke priser på noe vi kan lage og selge super billig. Vi kunne hat gratis bensin, og solgt til andre land.
  11. Nei, da kunne heller vann kraftverkene satt opp produksjon litt. Etter hva jeg har hørt, går de på 1/3 til 1/2 effekt. For å holde prisene oppe. Alle opplegg med strøm i Norge, handler om at strøm-firmaene og staten, skal tjene mer penger. Og at vanlige folk skal måtte betale mer, bare så vi ikke skal få bedre råd. Vi skal holdes nede. Hvert fall ikke klare å spare opp noe penger, som kan brukes til økt inntekt. Det er også eneste grunnen til vi har skatter på alt. Det er egentlig helt unødvendig. Vi kunne vært et land med meste parten super rike.
  12. Det er agendaen og hva de vil ha som utfall. Tror meningen er at alle som har tatt vaksinen, dør innen 20 år. Trodde alle viste det nå.
×
×
  • Opprett ny...