Gå til innhold

olemart

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olemart

  1. Tror ikke du spiller samme spill som meg...

     

     

    Ta og post disse påstandene dine i forumet til IL2 (General Discussion)

     

    www.il2sturmovik.com så kan du se om det er andre som opplever det samme fenomenet som deg... Jeg gjør det i allefall ikke...

     

    Du har nok målsøkende hardware :p

     

    ellers så har du bare alzheimers, senil demente eller noe sånnt..

     

    Forresten, CFS 3 er og blir dårlig...

  2. Klart at det er relevant at jeg har fløyet flysimulatorer siden 1990, det viser at jeg har prøvt det meste, og da har jeg langt bedre vurderings grunnlag enn en som aldri har prøvt noe annet en CFS 3.

     

    CFS 3 var ment å være realistisk fra Mircrosoft sin side eller hva med "As Real as it gets" utenpå boksen.. ? En ting som iallefall er sikkert er at CFS 3 ikke er realistisk..

     

    Når det gjelder FS 2002 er det glimrende simulering av navigasjons instrumenter osv. og det er svært mye som simuleres. Men selve flygingen er nok ikke av det ypperste av simulasjon. Der er det en del utviklings potensiale. Men for all del FS 2002 er bra, i motsetning til CFS3.

     

    Skal du prøve bra simulering av selve fly opplevelsen så prøv IL2 og Flanker 2.5, disse har veldig bra simulering av sine respektive fly.

     

    Flanker 2.5 (Su-27, Su-33, Mig-29 osv.)

     

    IL-2 (Bf-109, FW-190, Mig-3, Yak-7, LA-5, Yak-9, Yak-3, IL-2, LAGG-3, Ju-87 osv osv.)

     

    Skal du lære deg å fly f.eks IFR med fungerende ATC osv. så er FS 2002 absolutt å anbefale, i tillegg så er FS2002 ekstremt "modifiserbart" (du kan legge inn nesten hva du vil av fly, scenery, terreng osv.)

     

    Men hold deg unna CFS 3... ikke betal for det iallefall.

     

    Snart kommer FB (Forgotten Battles) og Lo-Mac, disse kommer nok til å bli klassikere som en hver flyentusiast må ha.

     

    Sjekk ut www.lo-mac.com og www.il2sturmovik.com for mer info.

     

    Hilsen Ole Martin Thu

  3. Klart at jeg spillte CFS 3 med full realisme, hva tror du egentlig ? Jeg har holdt på med Flysimulatorer siden 1990 så jeg er ikke noe nybegynner. Det er derfor det irriterer meg så ufattelig mye at CFS 3 får bra anmeldelse, spesielt når det er så ufattelig mye bedre spill som IL-2 ute på markedet.

     

    Har du noen sinne prøvt IL-2 ? eller andre seriøse simulatorer ? Visst du ikke har prøvt noen andre simulatorer hvordan kan du da skrive en anmeldelse på en simulator ?

     

    Klart at du får blackouts i IL-2 når du trekker for mye G over en lengre periode, IL-2 er tross alt en seriøs simulator noe CFS 3 definitivt ikke er.

     

    Trodde en som anmeldte en simulator burde ha erfaring fra andre simulatorer på markedet... Visst ikke, hvordan kan da anmeldelsen komme med en objektiv vurdering ? ? ?

     

    Hilsen Ole Martin Thu

  4. Jeg forstår ikke hvilken planet noen av dere kommer fra, hvordan kan noen si at CFS 3 er bedre en IL2 ?.. Jeg blir helt sjokkert av slike uttalelser for det sier så utrolig mye om den personen som kommer med den.

     

    For det første så kan personen umulig ha mye erfaring med hvordan fly oppfører seg i virkeligheten.

     

    For det andre kan personen ikke ha noen som helst erfaring fra andre flysimulatorer.

     

    CFS 3 er et skikkelig rævva produkt som stinker kraftig, jeg ble så skuffet når jeg prøvde det for første gang at jeg holdt på miste forstanden. Kanskje en patch kan klare å få CFS 3 opp blant de middelmådige men det er bare kanskje.

     

    Skal du har en skikkelig gjennomført simulator så for all del spill IL-2

     

    Er du interresert i elendig simulering og et generelt ekstremt dårlig gjennomført spill, ja da er valget enkelt, CFS 3.

     

    Hilsen Ole Martin Thu

  5. Du må seriøst være en amøbe når det gjelder flysimulatorer. Kaller du IL2 for arkade ? ? ?... Skal godt gjøres å komme med en dummere påstand en det. IL-2 er den mest realistiske flysimulator noen sinne .. Jeg rister på hodet av fortvilelse. Noen ganger blir jeg rett og slett skremt av hvor dumme folk kan bli.

     

    For alle andre gå inn på www.il2sturmovik.com og www.lo-mac.com for å se hvordan skikkelige flysimulatorer er.

     

     

    Hilsen Ole Martin Thu

  6. Jeg er ikke enig i at CFS 3 er noen realistisk simulator.

     

    Karakteren som spillet får er alt for høy. Det er enormt mange feil i dette spillet og simuleringen av de forskjellige flymodellene er enormt dårlig.

     

    Les andre mer seriøse anmeldelser andre steder på nettet, der får du sannheten om dette spillet.

     

    Jeg personlig anbefaler IL2 Sturmovik, IL2 er en skikkelig simulator som er i en helt annen klasse en CFS3, eller du kan vente på Forgotten Battles som kommer senere nå i år (Ny versjon av IL2)

     

    Hilsen Ole Martin Thu

  7. Heisann !

     

    Jeg har selv Zalman sin GPU kjøler og jeg er meget fornøyd med den. Jeg brukte 4 relativt store dråper med lim i hvert hjørne på GPUen og Artic Silver II i midten på GPUen. Satte noe tungt oppå kjøleribben imens limen tørket.

     

    Zalmanen er har så vidt kontakt med kjøleribbene på rammen, men det gjør ikke noe i det hele tatt !

     

    Med vennlig hilsen

    Ole Martin Thu

    (Hercules GF3 500ti)

  8. Det er lett å fikse opp i, det skyldes Google selv ser du. hadde samme problemet selv, vet ikke hvorfor. Men gå inn på Google og se etter instillinger (på nederlandsk). Trykk på den og etter det kan du velge hvilket språk du vil benytte med google. Velg norsk, det står ikke Norsk men du finner ut av det (alt står på nederlandsk)

×
×
  • Opprett ny...