Gå til innhold

Darealest

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Darealest sine prestasjoner

24

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg håper du får hjelp fra noen her, for dette var en veldig trist historie så langt.
  2. Darealest

    Samtykkelov

    Hvorfor det? Det har jo ingenting med om det var en voldtekt eller ikke å gjøre?
  3. Har PL troverdighet/kredibilitet når det kommer til fair play? Jeg vil påstå at det ikke er mye igjen av den isåfall. Alt dette har jo foregått foran ansiktet på enhver som har giddet å se litt under overflaten og for de fleste fotballsupportere har dette vært obvious siden dag 1, allikevel har det foreløpig ikke hatt noen reelle konsekvenser for City.
  4. Du har funnet rust på døren, innvendig, bak en list. Når man selger bilen ser man gjerne over den, men man demonterer den ikke for å lete etter rust. Ser man ikke rust på overflaten og under bilen får den ofte betegnelsen "rustfri". I realiteten er det nok veldig få biler i kongeriket som er rustfri om du demonterer den. Du sier han sa den var rustfri men kan ikke bevise det, så det må vi nesten se bort fra. Da står vi igjen med en vil som skulle være pen men en god del år gammel. Beklager å være negativ men jeg tror du sliter om du skulle ville ta dette til retten. Det beste du kan håpe på er avslag i prisen.
  5. Står det i annonsen eller kontrakten noe sted at den er rustfri og hva er isåfall den eksakte ordlyden? I motsatt fall er det bare ord mot ord og det kommer du ikke langt med.
  6. For en 42 kampers sesong. For en 38 kampers sesong er rekorden 32. Sykt uansett. Fun fact: Hvis vi ser på sesonger hvor ligaen hadde et annet format enn nå (som med 42 kamper for eksempel) så er rekorden for antall scorede mål i løpet av en sesong i toppdivisjonen i England 60 mål (på utrolige 39 spilte kamper).
  7. Vet ikke men regner med at det kommer en haug med forklaringer fra tidligere dommere om at dette er helt etter boka, phase of play etc etc. Jeg hadde vært jævlig irritert om det der skjedde mot oss.
  8. Jaja, dette VAR skikkelig nedtur (pun intended) 😅 Merkelig hvor mye mer irriterende smågreier blir når det ikke går veien. Time wasting for eksempel. Oh well, better "luck" next year 😅
  9. Det har jeg også, etter at Rufus tok knekken på 3 (!) minnepenner på rad.
  10. Dommeren må jo være blind når det ikke blir corner 😅
  11. Har de egentlig så mye mer å komme med, militært sett, annet enn atomvåpen? De bruker mye utdatert utstyr og sliter med å mobilisere folk så det kan jo bli interessant å følge med på.
  12. Så det! Veldig out of the blue. Lurer på om det er lagt inn en buy out clause og om vi skal cashe inn til neste sommer.
  13. Takk for anbefaling. Edit: hadde visst sett den før. Han tar heldigvis avstand fra det han sa den gang, men nå var det primært folkemengden som var for å steine homofile, utro, etc jeg var mest bekymret for.
  14. Takk, da har jeg litt mer å gå på og kan finne det lengre, usladdede klippet. Uansett interessant for de som forfekter at dette er en fredens og toleransens religion.
×
×
  • Opprett ny...