Gå til innhold

CdBuRnR

Medlemmer
  • Innlegg

    691
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CdBuRnR

  1. Jeg vil bare benytte anldeningen til å si, FY INTEL, dere kan bedre en dette =(

     

    Og jeg antar jeg neppe er den eneste som har sittet å gnidd meg i hendene etter å teste en prescott. Men når den viste seg å være så dårlig i nåværende systemer, bestemte jeg meg for å handle en northwood, for de er helt sikkert på vei ned og mye billigere en Prescott, men hva ser jeg, de få butikkene som har tatt inn Prescott, har priset den og Northwood LIKT!?

     

    Hva skjer egentlig, driver intel å bare pumper prossesorer ut på markedet for å prøve å ta oppmerksomheten fra amd's killer CPU Fx-51 ?

     

    Jeg håper inderlig at prescotten blir bedre med ny socket og chipsett, men nå er jeg bare skuffa :/

     

    Mvh Rolf

  2. Her var det mye "rar" info ..

     

    For det første.. kapasiteten på dvd-r og dvd+r er lik .. bekke tar ca 4,38 GB regna i windows gigabyte (4 700 000 bytes)

     

    Minus formatet er det som er mest kompatibelt på -r , men det er lite forskjeller. . dvd-r har tendens til å funke i kranglete spillere og eldre ting , og xbox og ps2 og sånt.. noe dvd+r ikke altid gjør ..

     

    Mitt råd er å kjøpe NEC ND-2500 brenner , og event. usb2 kabinett om du ska ha te laptopp.. det er en knall brenner, er min 4. dvd brenner og eneste jeg er fornøyd med.. og bl.a cdfreaks.com testa den , og gav strålende kritikk! Den klarer faktisk brenne bra på litt ant en verbatim til 20 kr stk og .. slik mange andre rennere omtrent "krever"

     

    Et bra kjøp .. ingen vits kjøpe enten - eller + brenner lenger.. det forsvinner snart alikavel , alle lager kombi brennerne.

     

    Håper du kom et hakk nærmere :)

     

    Kan iaffal personlig anbefale NEC-ND2500 .. og Verbatim 4x plater til 349,- for 25 stk på www.multicom.no , de brennes fint i 8x uten problemer. Om du får de som er produsert med MMC dye da vel og merke (Mitsubitsi Chemical Corporation) . Tayo Yunden dye er og bra .. mens CMC er mindre bra..

     

    Dye info på platene sjekker du med f.eks. dvd info pro.. bare søk på google

  3. Helt greit til kontor pc .. at din bråker må være noe galt du med jetflyern .. vi har slikt et stående i stua hørte ikke at boxen var på ei gang .. og en kamerat av meg driver gameserver.no de hadde sån 30+ av de kabinettene før .. funker helt greit .. va inne på server rommet og det vakke mye støy nei.. men eneste uting jeg syns er at psu er over hovedkort/cpu så vanskelig å komme til .. men kontor pc er ikke de man skrur mest i heller da.. det funker helt ok til ditt bruk!

  4. :devil::devil: ARGH.. seff kan man ikke bestille sånt når man har Delta 3000 .... hvorfor skal det lønne seg minst og betale mest ? :wow::wow:

     

    Ikke får en noe hastighetsøking i julegave.. ikke får en lov å engang TESTE 4 mbit i helga .. w00t ?

     

    Quote nextgentel sin side :

     

    Quattro er tilgjengelig for privatkunder med

     

    ADSL Bravo 1000

    ADSL Charlie 1500

    ADSL Delta 2000

     

    Ok .. så fordi jeg har Delta 3000 til 949,- i mnd (løpende ) så får jeg ikke lov å teste 4 mbit .. greit .. takk for den :p

  5. Hvorfor må en kjøpe julegaver te andre for pengene sine .. og så får en sokker og gensere og axe deoer i julegave tebake ? :p Jul is tehh suxx :p

    Helt sant, symbolske gaver er et unntak da.

    Hehe.. jau .. tanken som teller osv :) Men men .. ikke lenge te nyttårsaften da, får trøste sæ med det :) .. er jo kos me jul og da, ferie , slappe av. . go julemidda og sånt... er jo bra stemning og sånt.. synd en ska være så ******* tom for penger.. lærlingelønn er kjipt .. sterke 4900 utbetalt i mnd .. så har man lån og div faste utgifter .. heh.. *en dag sitter en der i sjefsstolen .. EN DAG .. *

  6. Syns de ska lure Delta 3000 opp til 4000 jeg :D

     

    Jeg syns ikke det har vært så galt me kundeservice.. syns ikke NGT er _SÅ_ mye værre en alle andre (er vandt til ventemusikk og 10-20 min) .. ringte NGT to ganger for linja gikk ned til Delta 2000 hastighet.. (noe profiler som va lagt inn til å automatisk kjøre på feil dato) , brukte 18 min den ene ganga.. og 33 min den andre ganga .. (det var vel og merke midt på dagen i fem tia .. vedder på at det er da mest folk ringer og .. når de kommer hjem fra jobb )

     

    De fiksa det som va feil på 2 min , og alt var greit og hyggelige folk .. så har egentlig ikke noe å utsette.. folk kan ikke forvente at ALLE OG ENHVER ska komme gjennom AKKURAT da de måtte ha et problem .. når det trosalt er 65 000 + kunder ? ..

     

    Litt må man leve med.. men .. når det begynner trekke oppi mot 45 min + - 1 time .. da er det for drøyt.. jeg ville sakt MAKS 30 min .. under 10 min er optimalt .. men nå som det går så bra for NGT så har de nok råd til å ta inn noen kundebehandlere til, så det blir nok bedre skal dere se :) Kanskje en dag en kan ringe .. og slippe høre den FÆLE sangen i mer en 1-2 min ? :)

  7. Hehehe.. tror noen har brukt for mye tid på feil type manualer .. istedetfor å pløye litt hjern ,hva med å pløye noen sider med instrukser ? :) Har bare ett beskrivende ord... OMG!

     

    Jævli surt og da :/ .. men .. datadeler ska somregel passe uten problemer me ei gang.

     

    Måtte ei gang slå inn noen rambrikker med hammer og hovedkort på bordet.. og de var rektige og :) Funka greit det..

  8. Jeg kan med 99% sikkerhet si at feilen ligger hardware messig på skjermkortet.. vil si en dårlig RamDac .. har vært borti kort før som har hatt dårlig/skadede komponenter.. så bildet fløyt ut , fikk rødskjær mot høyre osv.. prøvde alt , bytta kabler og sånt.. så jeg tror nok detta må i rettur .. bildet han posta så helt perfekt ut her.. så det ligger ikke i det digitale .. så vil si RAMDAC'en jeg .. den som konverter fra digitalt bilde som skjermkortet har "rendra" over til analoge signaler te pc'en ..

     

    Test med en flatskjerm og DVI utgangen du , og jeg er sikker på at problemet vil være borte (men du har fortsatt en feil på skjermkortet.. synd .. men feil forekommer)

  9. Kan skje det der i windows.. er bare problem med ide kontrolleren , ingenting med brenneren å gjøre. reinstaller ide kontrolleren , eller i værste fall må du reinstallere windows, hender at de låser seg totalt og setter pio only.. oplevd det på en disk etpar ganger når den trøbla litt.

     

    Btw. ikke oppgrader brenneren te 1.03 firmwaren , den sugde! bruk 1.02 som den sansynligvis leveres med om den er ganske ny.. oplevde mye dårligere brenning med 1.03 på bl.a that's write og princo.

  10. Heh.. har hatt kvalito i 3 mnd på fastpris isdn .. og iløpet av den perioden klarte jeg å få 3 feile fakturaer.. så faktura avdelinga er på tur den og :) Fått fakturert av telefoni to ganger på det som sku være gratis (Fastpris isdn på egen regning)

     

    Og sa det og opp i oktober.. og enda har jeg fått purring på perioden november "kan ikke se å være betalt bla bla bla.."

     

    Tror noen har fått litt fler kunder en de kan takle akkurat nå jeg :)

     

    Men men .. lykkelig med Delta 3000 fra NGT nå .. ligger på 400+ hele tia , gjort fra første sekund linja kom opp.. hatt over helga nå og dradd ned ca 75 gig elns .. så har absolutt ikke grunn te å klage :))

  11. Ingen av dere som var på Pizza Hut og spiste så mye dere ville for 89,- ? ;P + en halvliter pepsi (kunne vært no berr.. men etter desperat mat hunger og SYKE priser i skipet , så gikk det ned) meg og kamissen lessa innpå 12-13 stykker hver, hadde vondt i magan lenge etterpå hehe men det va jo godt :) så ut og råne i en burgunderrød audi80 .. om noen så oss :p

  12. Ok .. ikke for å si no slemt .. men , både Pioneer dv-105 , og Iomega , er heller dårlige brennere med tanke på kompatibilitet på litt billige media .. Pioneer har en 106 modell og u know :)

     

    http://www.databutikken.com/no/datasheet.p...rtId=PIODVR-106

     

    Valget er lett..

     

    Har selv Plextor PX-708a , men den er i dyreste laget kanskje for foreldra dine .. 2100 kosta den ca for sort versjon :)

     

    Anbefaler Pioneer sin multiformat 106 på det sterkeste.. ca 1350 .. ellers kommer de med 107 på nyåret den har 8x på begge.. men du trenger ikke 8x , få heller en 4x som faktisk brenner bra :)

  13. Har samme brenner selv og .. Princo 4x funker bra i den.. men styr unna de White Label 1x platene.. er gammel princo dye.. testa noen av de.. brenner fint i 2x og sånt og funker jo greit.. men får litt read errors helt ytterst på plata.. det suger. Styr unna DataWrite 4x RedTop og .. dårlig parti de har på komplett. RedTop V2 er heller ikke bra i denne brenneren ..

     

    Anbefales er One 4x , Verbatim 4x +/- , That's Write 4x +/-.

     

    One plater får du på www.brenner.no , resten finner du på komplett..

×
×
  • Opprett ny...