Gå til innhold

danjah

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av danjah

  1.  

     

    Jeg har vært med å betateste Google Assistenten på norsk i en måneds tid nå, ganske kul egentlig. Det er en del veldig spesifikke ting den kan gjøre, men for det meste googler den bare ting jeg spør om. Ser stort potensiale, men er ikke sånn kjempeimponert enda.

    Det høres ikke ut som det er Google Assistent, men Google Søk på norsk.

    Som hvordan søk er på norsk språk på telefonen vs engelsk hvor assistent dukker opp

    Neida, det er Google Assistant, fikk tilgang til Betaen fordi jeg har delt mye i Local Guides. Her er et screenshot: https://i.imgur.com/j6uXshP.png

    Stilig! Hva er triggerordet på norsk? "Hei, Google"?

  2.  

    Hadde det ikke vært for en helt hinsides pris.. Bruker Surface Pro til daglig i dag, og er jevnt over veldig fornøyd med alt annet enn mengden RAM. Men snart blir det Dell XPS. Langt bedre ytelse for pengene, ideelt meg som ikke har mulighet til å selge hus og bil for å skaffe meg PC.

     

    Gjør deg klar for dårlig byggekvalitet og QC, har måttet ha service på alle mine XPS-er (skjerm, hovedkort, keyboard). Vil anbefale å heller sammenligne priser mot Latitude-serien, som har bedre kvalitet.

    Hah, ok, takk for tipset. Skal ta en kikk.

  3. Enig Lostfields! Må da være bedre å kjøpe masse høytalere med minijack, samt like mange Chromecast Audio.

     

    Gir mer fleksibilitet, og man kan bruke ulike (og gjerne rimeligere) høyttalere.

     

    Designmessig kanskje ikke penere. Med mindre man klarer å skjule Chromecast'n på et vis :-)

     

    Tenkte det samme, og samtidig spare eks antall hundrelapper pr høyttaler. Varianten uten wifi er nesten tusenlappen billigere hos Proshop. Problemet da er bare at man mister muligheten for å kjøre to høyttalere i stereo, der man (jeg) måtte ønske det. Eller er dette tilfeldigvis mulig med Chromecast Audio?

  4. En god idé, men alt for dyrt med 149 kroner pr sletting/flytting for privatpersoner. Så vidt jeg kan skjønne blir det dermed 300 kroner for først å flytte data mellom telefoner, og deretter slette innholdet på den gamle. Mulig de kan komme unna med det ovenfor bedrifter, men for privatpersoner hadde jeg forventet noe sånt som 29 kroner. Men godt mulig det er forventningene mine det er noe galt med.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...