Gå til innhold

Seyfert

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Seyfert

  1. Konspirasjonsteoriene dine kan du ha for deg selv... men vanligvis pleier et bombeangrep med 500 omkomne å ha nyhetenes interesse i lenger enn noen timer
  2. Noen som har merket seg at "nyheten" om sykehusbombingen på Gaza synker lenger og lenger nedover norske nettaviser etterhvert som det viser seg at det ikke var en israelsk rakett likevel...?
  3. Nå ser det ut som sannheten om denne saken begynner å komme ut, og jeg må si at jeg blir mer og mer overbevist om at politiet handlet korrekt i denne situasjonen. Den fornærmede har jo null troverdighet og kommer bare med syltynne forklaringer og beleilige "husker ikke" når han blir stilt til veggs. Lite trolig at en rolig og sindig politimann som har vært i gamet lenge plutselig skal klikke slik helt uten grunn. Den fornærmede derimot (som vel egentlig burde vært "den tiltalte"), har jo drapstruet vektere og en lang historikk med vold og ordensforstyrrelser. Krysser fingrene for full frifinnelse, og deretter en ny rettsak med den "fornærmede" på tiltalebenken!
×
×
  • Opprett ny...