Jump to content

olear

Medlemmer
 • Content Count

  6758
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 :)

About olear

 • Birthday 11/03/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skriv xrandr i en terminal og post resultatet her. Bruker du rett driver? grep "Driver" /var/log/Xorg.0.log Har du prøvd "nvidia-settings" til å sette oppløsning? Som allerede sagt må du gi mer info for å løse dette problemet.
 2. "oppdateringshelvete" er ikke et NVIDIA-problem, men et problem med Ubuntu (eller hva du bruker). Har selv en "backup" laptop med 304 (brukes til CUDA), har hatt den veldig lenge og oppdatert/oppgradert OS flere gang, null problemer. Personlig foretrekker jeg Intel (jeg bruker ikke stasjonær lengre).
 3. Jeg kunne gjerne gitt ut et fritt (åpen kildekode) fakturaprogram, men som du sier, jeg jobber ikke gratis, spesielt ikke for firma. Jeg har per dags dato et relativt fleksibelt faktureringprogram jeg vurderer å gi ut, det er såklart cross-plattform (ikke noe webtull her). Jeg har vurdert å gi ut "core" som open-source og resten som moduler (ufri). Er åpen for tilbakemelding når det gjelder lisens etc. Hva er det trådstarter vil med open-source? er det fordi du bruker Linux? er det fordi du vil ha tilgang til data? Eller du vil bygge/modifisere programmet selv? Hvis jeg tilbyr et program som ikke er open-source, men tilgengelig på "alle" OS og har en åpen API når det gjelder lagring og bruk av data, er det ok (nok)? Hva med dual-lisens? Hva med åpen "core" med ufrie moduler?
 4. Wow, hva har skjedd? Hadde litt fri og tenkte å sjekke ut hva som skjer innen Linux i Norge, men fant ikke Linux-kategorien .... Linux-delen av forumet har nesten død ut ser det ut som, jeg prøver å ta meg en tur innom noen ganger i året (og kanskje jeg er også en del av problemt pga det) og det har ikke vært god aktivitet på mange år. Det var mye bedre før, husker selv at jeg var veldig aktiv, men som de fleste som var med fra "starten" har begynt å bli gammel og har andre prioriteringer... Vi har hatt mange opphetede diskusjoner, og takk for det
×
×
 • Create New...