Jump to content

nilsh

Medlemmer
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Prøver de å forske og utvikle seg fram til en såkalt jernbane..?
 2. Det var noe i denne prisklassen jeg så for meg ja. Takk! Kom også på at jeg vil bruke denne til musikkavspilling og er glad i god kvalitet på musikken.. Jeg bør vel da gå for et ekstra lydkort også..? Oppsummert: - Lett kontor med to skjermer. - Filmavspilling på stor HD tv/prosjektor - Musikk til steroeforsterker (setter veldig pris på god lyd)
 3. Heisann! Jeg trenger en ny maskin for mitt hjemmekontor. PC-en skal hovedsakelig brukes til lite krevende oppgaver som programmering og forvaltning av en web-løsning. Men det er også aktuelt med fotoredigering i photoshop. Jeg har to skjermer jeg vil bruke så det må være muligheter for dette. Ellers er det fint om den ikke bråker for mye. Dessuten har jeg planer om å kjøpe en tv eller prosjektor for å se film på. Lurer på om jeg skal bruke denne samme pc-en til dette. Er da fordel med muligheter for tre skjermuttak..? Mulig..? Tips og triks mottas med stor takk! /Nils
 4. med -lct får jeg bare oppdateringstidspunktet på filene på samme måte som med -t, bare mer info i starten av linjene. -ct og -t gir samme resultat..
 5. Jeg har en kommando i formen: find 'EttEllerAnnet' | xargs ls -t Resultatene blir nå sortert på siste modifiseringstidspunkt. Men siden filene stadig blir oppdatert "on the fly" trenger jeg å sortere på opprettelsestidspunktet. Det er dette som betyr noe i dette tilfellet. Er dette mulig? -Nils
 6. I unix er det vel "lov" med colon i filnavn..? Men jeg har funnet ut at det kanskje ikke har noe med colon i filnavnet.. Flere av filene kommer opp ved første trykk på linken. Om den ikke gjør det, kan jeg trykke flere ganger på samme linken for å få frem filen. Noen ganger 2 noen ganger 4 ganger før den kommer.. Synes dette er rart.. Dette er i Opera. I IE kommer den ikke i det hele tatt. Ved bruk av firefox fungerer alle linkene som de skal. Kan det være at firefox har en "bedre" innbygget ftp-klient?
 7. I unix er det vel "lov" med colon i filnavn..? Men jeg har funnet ut at det kanskje ikke har noe med colon i filnavnet.. Flere av filene kommer opp ved første trykk på linken. Om den ikke gjør det, kan jeg trykke flere ganger på samme linken for å få frem filen. Noen ganger 2 noen ganger 4 ganger før den kommer.. Synes dette er rart.. Dette er i Opera. I IE kommer den ikke i det hele tatt.
 8. Ja i IE åpnes ikke noen av filene, mens i opera noen få, men klarer ikke finne noen sammenheng i hva som åpnes og ikke..
 9. Jeg har en liste over filer som blir skrevet ut til skjerm via web-grensesnitt. Filnavnene er linker til selve filen i formen ftp://lang/sti/til/fil/loggfil_10-05-05-04:49:54.log Som du ser inneholder filnavnet :. Lurer på om det er dette som får linkene veldig ustabile.. Noen ganger vil de virke, andre ikke..
 10. Takk for svar. Utfordringen ble derimot større enn først antatt. Loggene ligger på forskjellige plasser, på forskjellige servere, som er unix. Ble til jeg lagde et sas-program(i og med at jeg jobber i et sas-miljø). Dette kan jeg nå via en stored process bak en URL. Programmet kobler opp mot flere servere, søker etter alle dagens logger på de riktige plasseringene, søker gjennom disse etter 'ERROR' lagrer error-linjen, slår sammen listen og presenterer det i web-form med filnavnene som ftp-linker til filene. Mye jobb for en tilsynelatende enkel oppgave.. Eneste problemet nå er at filnavnene inneholder :, så linkene er ikke optimale..
 11. Heisann! Driver med programmering mot unix og trenger en opplisting av filnavn. Jeg bruker nå find-kommandoen med opsjonen -ls. Da kommer hele stien med på listingen. Finnes det en opsjon for kun å skrive ut filnavnene..?
 12. Hm, imaget med scriptene ligger på min lokale bærbar. Ønsket var å få scriptene til å søke i filstruktur og filer på en server. Stien det skal søkes på ligger lagret i scriptene i formatet "set bslogspath=C:\logger_test" Hvis dat hadde vært så enkelt som å bare skrive noe sånt som "set bslogspath=\\server\mappe\mappe\*" hadde jo det vært fantastisk!
 13. Hei! Har et par batch-filer jeg må endre. Jeg har lite erfaring med dette fra før, men kan en del annen programmering. Det er derfor en del i disse filene jeg ikke helt forstår. Ikke lett å google det heller da det består av mye prosenttegn etc.. En av scriptene finner filer som har en viss dato i filnavnet, søker gjennom disse filene etter en bestemt tekst og skriver dette ut til skjerm. Det jeg må endre er hvor den søker og hvilket datoformat den søker etter. Søkestien er grei, datoformatet ble det værre med. Gammelt format på filnavn er "filnavn_filnavn.xxx_2010.03.19_03.06.08.log". Nytt format er "filnavn_10-03-19-03.06.08.log". Noen som har anledning til å forklare litt rundt denne kodebiten? for /f "tokens=1,2,3 delims=-" %%A in ("%date%") do date=%%A-%%B-%%C rem ***** Search for error in logfiles today *** for /f %%f in ('dir /b /o:d %bslogspath%\*_%date%-*') do ( echo ********************* %%f ************************** rem grep ERROR %bslogspath%\%%f | grep -v %noerror1% | grep -v %noerror2% | grep -v %noerror3% ) hva betyr f.eks. /f %%f /b /o:d..?
 14. Heisann! Jeg har fra gammelt av en del bat-programmer (for søk etter error i ulike logger) som kjøres på en server. Jeg kobler til denne via remote desktop. Vi har nå fått opp et nytt miljø. Jeg er derfor veldig interessert i å få lagd slike bat-programmer her også. Problemet er at det nye miljøet nåes på en annen måte. Jeg bruker her et lokalt image som kjøres gjennom VMware player. I dette imaget er det diverse verktøy som kobler seg opp og jobber mot den nye serveren. Mitt spørsmål er da: Hvordan finne ut hvordan jeg skal linke i koden i bat-programmene for å nå loggene i det nye miljøet..? Tips og hint taes i mot med stoooor takk!
 15. Heisann! Jeg har fra gammelt av en del bat-programmer (for søk etter error i ulike logger) som kan kjøres på og mot en server ved hjelp av remote desktop. Vi har nå fått opp et nytt miljø. Jeg er derfor veldig interessert i å få lagd slike bat-programmer her også. Problemet er at det nye miljøet nåes på en annen måte. Jeg bruker her et lokalt image som kjøres gjennom VMware player. I dette imaget er det diverse verktøy som kobler seg opp og jobber mot den nye serveren. Mitt spørsmål er da: Hvordan finne ut hvordan jeg skal linke i koden i bat-programmene for å nå loggene i det nye miljøet..? Tips og hint taes i mot med stoooor takk!
×
×
 • Create New...