Gå til innhold

Nichlas

Medlemmer
  • Innlegg

    1 581
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nichlas

  1. 1. Jeg tror boksen finner fila ettersom den rapporterer at det er noe galt med kilden.

     

    2. Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så mistenker jeg også at det er noe galt med fila. Kan kanskje være noe kluss med at den ikke funker på visse revisjoner av Syvio 200?

     

    - Jeg er 100000000,1 prosent sikker på at fila heter syb8634.nmt :)

     

    PS: Jeg tviler på at det hjelper å ha nettverkskabelen ute, men jeg skal prøve og gir beskjed hvis det funker.

     

    PPS: Jeg har prøvd begge USB-portene i fronten, i tillegg til at jeg har prøvd to forskjellige minnepenner.

     

    PPPS: USB wireless dongelen ligger trygt plassert i en kasse langt unna Syvioen :)

     

    Jeg må takke deg for innsatsviljen, forresten :D

  2. En smart idé, men funket ikke det heller, dessverre. Etter at jeg klikket på HTML-fila, så gikk den inn i firmware-oppdateringsmodus (?) og ga denne feilmeldingen: "Wrong update image size". Jeg kalte filen usbupdate.html (samme som for firmware-oppdatering) og trodde det kanskje var grunnen til at den ville gå i firmware-modus. Ga filen et annet navn, men feilmeldingen var den samme.

     

    Fælt så vanskelig dette skulle være :)

  3. Mange takk for innsatsen, nappy1 :thumbup: Dette er nøyaktig samme fremgangsmåte som jeg har prøvd tidligere, som dessverre ikke virket.

     

    "Setup fail, your source is not valid" er feilmeldingen jeg får når jeg skal oppgradere NMT apps, uavhengig om det er via USB (har prøvd to forskjelline minnepenner) eller online eller om jeg gjør det før eller etter firmware-oppgradering.

  4. Takk for tilbakemelding, mychoice ;) Første gang jeg skulle oppgradere firmware og NMT apps, så oppgraderte jeg firmwaren først. Og da det ikke fungerte å installere NMT apps med ny firmware, så nedgraderte jeg til forrige firmware-versjon. Og så prøvde jeg å oppgradere NMT apps for deretter å oppgradere firmware, men det funket heller ikke.

     

    Jeg har som sagt sendt en e-post til CMI (lørdag), men ikke fått svar ennå.

  5. Jeg har blant annet gjort sånn som du skriver, nappy1, men funker ikke :( Jeg kan egentlig ikke tenke meg noe annet enn at det er noe galt med filen som ligger på CMIs nettsted, og for sikkerthets skyld har jeg lastet den ned flere ganger.

     

    Hvis du hadde giddet å ta deg tid til å skrive en detaljert how-to, så gjerne det. Men jeg tviler egentlig på at det er noe mer jeg kan gjøre...

  6. Oppgraderte nettopp firmwaren, men det ble selvsagt problemer etter boksen rebootet og spurte etter NMT apps. Endte med at jeg måtte nedgradere ettersom det ikke funket å oppdatere verken via USB eller nett (setup fail).

     

    Noen som har fått til å oppgradere både firmware og NMT apps?

  7. Hadde vært spennende med noe tilbakemeldinger fra folk som har brukt denne en stund nå.

     

    Jeg vurderer å kjøpe denne.

    Jeg har ikke noe spesielt negativt å bemerke etter en tids bruk. Min Syvio 200 har vært veldig stabil, og jeg har ikke hatt et eneste kræsj hittil. Jeg har "plaget" den med alle mulige slags filformater, stresset disken kontinuerlig i halvannet døgn osv, men boksen surrer og går uten problemer.

    Det er selvsagt noen ting som kunne vært forbedret, men stabiliteten er det ikke noe å utsette på.

  8. Bedre å spesifisere hva du ønsker å gjøre med boksen.
    Med "alt" mente jeg altså at boksen må ha modem-, router- og switch-funksjonalitet. Og jeg har allerede en switch som funker bra, så derfor er det ikke nødvendig med mange porter.

     

    Ellers er det ingen spesielle funksjoner jeg har behov for. Ønsker bare en lydig boks som kan servere nett i huset (ingen av oss har "sære" behov).

     

    la7dfa.com: Mange takk for forslaget. Skal sjekke den :)

  9. Jeg er på jakt etter en boks med router-, modem- og switch-funksjonalitet. Jeg har sjekket flere nettbutikker, men utvalget virker ganske dårlig. Derfor ønsker jeg forslag fra hw.no-brukerne.

     

    Selve switch-funksjonen er ikke så viktig (annet enn at den har to porter). Noen som har gode erfaringer eller forslag til en boks som støtter "alt"? :)

     

    Jeg har bredbånd fra Nextgentel. Pris spiller ingen stor rolle...

  10. I tilfelle noen andre lurer, kan jeg nevne at jeg oppdaget Efficasoft Mobile Express, og det funker som snus. Hadde jeg bare fått JME til å funke, ville jeg nok gått for det ettersom det integreres i Outlook. Er målet bare å kunne sende/motta sms (fra PC via mobiltelefon) uten noe ekstra dill eller dall, gjør Mobile Express nytten...

  11. Men utrolig kjipt med onecall er at du har overhodet ingen oversikt hvor mye du har brukt av ringe minuttene og sms.
    Du får jo full oversikt på One Calls "Mine sider". Er jo bare å klikke deg inn på "samtalespesifikasjon" som ligger i fakturamenyen. Der får du komplett oversikt over bruk av sms, mms, gprs og ringing (men den er noen timer på etterskudd)...
  12. Jeg er på jakt etter et program som lar meg lese og sende SMS på PC-en via mobiltelefonen. Jeg har en HTC S730 og bruker Windows XP. Det spiller ingen rolle om programmet krever BT eller kabel.

     

    Jeg har kjøpt Jeyo Mobile Extender, men jeg får bare feilmeldinger. Har noen forslag til et annet program enn JME?

  13. Må man vaneligvis vente lenge etter man har bestilt OneCall abonnement? Bestilte på Onsdag, og har ennå ikke fått noen bekreftelse på at orderen er godkjent. Bare den "One Call vil nå gjøre en standard kredittsjekk ved bestilling av abonnement..." som jeg fikk rett etter bestilling.
    Jeg fikk heller ingen bekreftelse per e-post, men sju-åtte virkedager etter bestilling kom sim-kortet i posten. Alt var aktivert, klappet og klart.
  14. Jeg er på jakt etter en låt fra filmen "Strange Wilderness". Låta spilles blant annet når rulleteksten (om hvordan det gikk videre med TV-teamet) begynner, men den spilles også rett før de ankommer hytta til han som skal gi dem bigfoot-kartet. Jeg vet ikke om det er en sang eller bare instrumental ettersom jeg bare har hørt gitarriffet...

     

    Har noen peiling på hvilken låt jeg snakker om?

×
×
  • Opprett ny...