Jump to content

Covid19

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uff.. var innom Sonans og hadde en time med rådgiver i fjor høst. Han så på karakterene og la inn alt og kom fram til at med 52.6 poeng så hadde jeg ingenting på Sonans å gjøre. Han trodde jeg kunne velge og vrake. Da sjekket han jo i tillegg hvor mye snittet økte da de stengte skole sist og ved kutt i skoleplasser osv.. Dobbeltsjekker tallene nå.. ser ut som han har regnet feil og har egt 51.84. kjenner jeg ble litt i tvil selv nå. Men snittet kan vel ikke øke med nesten 2 i Bodø fks.. det er jo vanvittig i såfall.
 2. Kl 23:58 i går fikk jeg endre rekkefølgen og valgte Bodø som første, fremfor Oslo. Gleder meg ? Takk for svaret, det du skrev her fikk meg til å bytte ?
 3. Får e-post hver gang noen skriver her. Får hjertet i halsen hver gang. Skikkelig redd for at det skal komme en e-post med avslag. Haha
 4. Tviler, jeg har ikke fått mitt avslag enda ?
 5. Jeg syntes det du sier høres veldig fornuftig ut. Men nå er det jo slik at 1864 av 3459 søkere hadde PHS på førstevalget da PHS gikk ut med søkertallet.
 6. Er det noen som vet/har en formening om det er et krav at de som skal ha tlf intervju har PHS på 1,2 eller 3 valg fks? Eller har de bare tatt de med høyest konkurransepoeng? Isåfall kan det vel hende at mange av de 800(400) faktisk takker ja til et annet studie? Jeg var i utgangspunktet ganske sikker på at snittet kom til å gjøre et kraftig hopp i år, men om dette er tilfellet så blir det vel kanskje ikke så ille. ?‍♂️ hva tenker dere?
 7. Hei Er det noen som vet om vi vil få vite om vi ble stemplet egnet/ikke egnet etter telefonintervjuet? Mener jeg leste en plass at man ikke fikk beskjed før man eventuelt får avslag på samordna opptak rundt 10 juli. Men husker ikke hvor jeg leste det. Syntes det er kjipt om vi må vente kanskje 1.5mnd for å finne ut av det hvis de allerede har svaret.
 8. Jeg har søkt skole i denne rekkefølgen: Oslo, Bodø og tilslutt Stavern. Jeg har egentlig Oslo som førstevalg bare fordi jeg har så dårlig inntrykk av byen nå, og ønsker å se hvordan den egentlig er. Bodø er egentlig favoritt valget mitt. Det er en by jeg virkelig elsker og en plass jeg er sikker på jeg kommer til å trives. Stavern er plassen som er nærmest der jeg bor men som jeg syntes virker så kjedelig(?) Virker så øde. Er det noe jeg har gått glipp av siden folk vil til Stavern fremfor Bodø? Eller er det mest pga beliggenhet? Hadde vært gøy å høre fra folk som har gått på de forskjellige skolene om opplevelsene/erfaringene deres.
 9. Jeg forstår nesten ikke om du er alvorlig eller ikke. Men i tilfelle du er seriøs: For bryst kan man trene noe som heter push Ups. Dette er ganske likt som benkpress. Om det er for lett kan man fks ta en sekk med noen kilo i for å gjøre det tyngre. Om du trenger mer vekt så regner jeg med at benkpress på opptaket er kjempe lett for deg. Når det kommer til rygg så kan du finne en trapp eller takrenne å dra deg opp til. Hvis det er for tungt kan du bruke strikk eller få hjelp av en venn som kan hjelpe deg opp på hver repetisjon. Generelt om du vil trene med manualer men ikke har tilgang til eller kan kjøpe så kan du fylle bøtter/store flasker med vann/sand osv og trene med det. Stort sett så er det kun kreativiteten som setter grenser.
 10. Tenkte akkurat det samme. De kravene kan man enkelt trene seg til å klare uten treningssenter. Jeg mener heller de burde satt opp kravene.
 11. Hei Er det noen her som har hørt noe eller som kan svare med et fornuftig grunnlag på om Coronaviruset vil ha følger på opptak/skolestart i 2020?
×
×
 • Create New...