Jump to content

Covid19

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uff.. var innom Sonans og hadde en time med rådgiver i fjor høst. Han så på karakterene og la inn alt og kom fram til at med 52.6 poeng så hadde jeg ingenting på Sonans å gjøre. Han trodde jeg kunne velge og vrake. Da sjekket han jo i tillegg hvor mye snittet økte da de stengte skole sist og ved kutt i skoleplasser osv.. Dobbeltsjekker tallene nå.. ser ut som han har regnet feil og har egt 51.84. kjenner jeg ble litt i tvil selv nå. Men snittet kan vel ikke øke med nesten 2 i Bodø fks.. det er jo vanvittig i såfall.
 2. Kl 23:58 i går fikk jeg endre rekkefølgen og valgte Bodø som første, fremfor Oslo. Gleder meg ? Takk for svaret, det du skrev her fikk meg til å bytte ?
 3. Får e-post hver gang noen skriver her. Får hjertet i halsen hver gang. Skikkelig redd for at det skal komme en e-post med avslag. Haha
 4. Tviler, jeg har ikke fått mitt avslag enda ?
 5. Jeg syntes det du sier høres veldig fornuftig ut. Men nå er det jo slik at 1864 av 3459 søkere hadde PHS på førstevalget da PHS gikk ut med søkertallet.
 6. Er det noen som vet/har en formening om det er et krav at de som skal ha tlf intervju har PHS på 1,2 eller 3 valg fks? Eller har de bare tatt de med høyest konkurransepoeng? Isåfall kan det vel hende at mange av de 800(400) faktisk takker ja til et annet studie? Jeg var i utgangspunktet ganske sikker på at snittet kom til å gjøre et kraftig hopp i år, men om dette er tilfellet så blir det vel kanskje ikke så ille. ?‍♂️ hva tenker dere?
×
×
 • Create New...