Jump to content

Storm_Eagle

Medlemmer
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

201 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette ble vel også innført av Siv Jensen her i landet i 2017. Men ingen av de skatteelskende sosialistene var visst interessert i å betale noe inn med denne ordningen. Det er visst alle andre som skal betale mer skatt, ikke sosialistene selv...
 2. Det kommer ihvertfall til å bli mange som "can’t breathe" etter denne demonstrasjonen. Men uten at det må en politimann til for å hindre dem i å puste.... Og det verste er at det går ikke bare utover demonstrantene selv. De vil sørge for et høyere smittetrykk og flere smittede generelt i samfunnet etterpå pga smitten som kommer til å skje på denne demonstrasjonen.
 3. Det ødelegger ofte mye mer enn det hjelper. For når folk får gratis mat av FN, og andre organisasjoner så kjøper de selvsagt ikke lenger mat av den lokale bonden. Så bonden går konkurs. Og når nødhjelpen da etterhvert drar igjen så står de mye dårligere stilt enn før de var der, for nå er også det lokale næringslivet lagt i grus av "hjelpen". Det har vært mange tilfeller av at en eller annen ivrig jornalist, el. tar noen bilder av noen feilærnærte og sultende barn (det vil man alltids finne på sykehus i fattige afrikanske land uansett om det er noen sultkatastrofe eller ikke), også klarer å hause opp propaganda om dette som en sultkatastrofe internasjonalt. Også kommer "hjelpen" i store mengder, og de ender opp med å da skape en sultkatastrofe etter de drar som ikke var der før de kom.
 4. Politikerne kommer nok til å åpne til Sverige uansett hva folket mener. Skulle kanskje ha gjort slik som folkene i Kina hvor de lage et slags borgervern mot folk fra Wuhan som ville reise til andre steder i Kina.
 5. Høres for meg ut som "noen andre må gjøre så jeg får det bedre i min jobb". Nei dette er ditt ansvar som daglig leder. Hvis det er for liten bemanning og ledelsen ikke hører på dine klager om dette så har du i praksis to valg. Enten å arbeide etter den bemanningen man har, og ikke noe mer også la ting forfalle så ledelsen ser konsekvensene av sine valg. Eller slutte i jobben og overlate rotet til en annen. Og forresten: Du har vel ikke tilfeldigvis fått daglig leder rollen pushet på deg ganske nylig? Føler du at du har gjort deg fortjent til rollen og har arbeidet for å få den, eller kom dette tilbudet om lederrolle plutselig som lyn fra klar himmel? Har det vært gjennomtrekk av folk i denne rollen tidligere? Det finnes jo diverse kjeder som bevisst pusher slike roller på uerfarene kanskje unge folk fordi de vil være glad for å få en lederrolle og gjøre alt de kan for å tilfredsstille ledelsen uten å tørre og stå opp mot dem når de setter urealistiske krav.
 6. Det er heller ikke lov i følge grunnloven.
 7. Nei det sier vel mer om menneskets natur. Det er vanskelig å stå opp mot dårlige policyer, eller ledere, eller bedriftskulturer uansett hvilket firma eller organisasjon det er snakk om. Den store majoriteten av mennesker er både veldig konforme, og veldig autoritets tro, og konfliktsky. Det er nok et instinkt vi har som gjør at vi kan fungere som flokkdyr. Som utallige psykologiske eksperimenter har vist oss så er de aller fleste av oss villig til å gjøre til og med ganske grusomme ting pga vår konformitet og autoritets tro. Bare se på Milgram-eksperimentet, The Stanford prison experiment, vakter og soldater ved konsentrasjonsleirer under WW2, osv.
 8. Jada alle republikanere er onde og alle demokrater er engler.... Spesielt mr dronestrike himself. Han har aldri gjort noe galt for han er jo både på riktig side og har riktige medfødte egenskaper ikke sant?
 9. Nei. Jeg var der før 2008 og det var masser av dem da også. Boondocking kaller de det og det er ganske mange pensjonister som begynner med det når de pensjonerer seg. Bare reise rundt i landet resten av livet som noen nomader mens de lever på pensjonspengene (og eventuelt det som ble til overs fra salget av boligen). Og det er noe veldig annet enn "trailerpark" boligene hvor fattige lever.
 10. Jepp. Litt som om hjelpepleierene på sykehjem skulle ha sluttet å gi de gamle vann å drikke slik at de tørstet ihjel fordi "de er jo ikke blitt opplært i hvordan og hvor mye vann de skal gi til de gamle"... Å gi oksygen er så simpelt at en 5 åring fint skulle ha klart det. Sett på maske og reguler flowen med ventilen til pasienten har over 93% metning. Også prøv å juster det ned etter hvert og se om pasienten klarer å opprettholde oksygenmetningen selv, hvis ikke juster opp igjen.
 11. Anders Tegnell er jo verre enn "komiske Ali" i sine uttalelser. Tragisk at Sverige ledes av slike tullinger. Og media i Sverige følger lydig med og sprer propagandaen myndighetene ønsker.
 12. Jada og hvis jeg sier at "fugler driter ikke på biler", så betyr det ikke at "fugler aldri driter på biler"... Dette er bare fossroing fra din side.
 13. Det har skjedd flere ganger i Norge at folk er blitt kvalt til døde under pågripelse når politiet bruker "mageleie" teknikken som de har gjort i mange år. Har du noen gang vært i USA? Og da mener jeg ikke New York. Amerikanere er generelt et MYE hyggeligere og mer åpent og gjestfrie folkeslag enn Norge, og de fleste andre land. Og jeg hadde ihvertfall ikke hatt noe imot å bli gammel i USA og f.eks gjøre som noen av gamlingene der som selger huset sitt og kjøper en enorm RV på størrelse med en rutebuss i Norge som de henger personbilen bakpå også kjører de rundt å bor hvor de vil blant USA sitt ekstremt mangfoldige klima og natur. Når jeg var en tur i Texas for mange år siden så jeg flere av disse. Og før man blir gammel og gjør et slikt stunt så lever man generelt i en mye bedre standard som en vanlig middelklasse amerikaner enn en tillsvarende Nordmann. En vanlig amerikaner har vesentlig større bolig og tomt, mye bedre bil (og ofte flere), bedre tilgang på varer og tjenester, osv. i forhold til en Nordmann. Eneste vi kan skryte av her i landet er vel bra og billig internet og strøm, og fjorder...
 14. For 2 timer siden i denne tråden, og som var innlegget jeg siterte og svarte på:
 15. Jeg har funnet to personer som i følge deg ikke eksisterer. Og det var de første to treff på et generisk google nyhets søk etter falskmyntneri. Gratulerer med å vise hva slags løgner du er.
×
×
 • Create New...