Jump to content

Storm_Eagle

Medlemmer
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

159 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Høres for meg ut som "noen andre må gjøre så jeg får det bedre i min jobb". Nei dette er ditt ansvar som daglig leder. Hvis det er for liten bemanning og ledelsen ikke hører på dine klager om dette så har du i praksis to valg. Enten å arbeide etter den bemanningen man har, og ikke noe mer også la ting forfalle så ledelsen ser konsekvensene av sine valg. Eller slutte i jobben og overlate rotet til en annen. Og forresten: Du har vel ikke tilfeldigvis fått daglig leder rollen pushet på deg ganske nylig? Føler du at du har gjort deg fortjent til rollen og har arbeidet for å få den, eller kom dette tilbudet om lederrolle plutselig som lyn fra klar himmel? Har det vært gjennomtrekk av folk i denne rollen tidligere? Det finnes jo diverse kjeder som bevisst pusher slike roller på uerfarene kanskje unge folk fordi de vil være glad for å få en lederrolle og gjøre alt de kan for å tilfredsstille ledelsen uten å tørre og stå opp mot dem når de setter urealistiske krav.
 2. Det er heller ikke lov i følge grunnloven.
 3. Nei det sier vel mer om menneskets natur. Det er vanskelig å stå opp mot dårlige policyer, eller ledere, eller bedriftskulturer uansett hvilket firma eller organisasjon det er snakk om. Den store majoriteten av mennesker er både veldig konforme, og veldig autoritets tro, og konfliktsky. Det er nok et instinkt vi har som gjør at vi kan fungere som flokkdyr. Som utallige psykologiske eksperimenter har vist oss så er de aller fleste av oss villig til å gjøre til og med ganske grusomme ting pga vår konformitet og autoritets tro. Bare se på Milgram-eksperimentet, The Stanford prison experiment, vakter og soldater ved konsentrasjonsleirer under WW2, osv.
 4. Jada alle republikanere er onde og alle demokrater er engler.... Spesielt mr dronestrike himself. Han har aldri gjort noe galt for han er jo både på riktig side og har riktige medfødte egenskaper ikke sant?
 5. Nei. Jeg var der før 2008 og det var masser av dem da også. Boondocking kaller de det og det er ganske mange pensjonister som begynner med det når de pensjonerer seg. Bare reise rundt i landet resten av livet som noen nomader mens de lever på pensjonspengene (og eventuelt det som ble til overs fra salget av boligen). Og det er noe veldig annet enn "trailerpark" boligene hvor fattige lever.
 6. Jepp. Litt som om hjelpepleierene på sykehjem skulle ha sluttet å gi de gamle vann å drikke slik at de tørstet ihjel fordi "de er jo ikke blitt opplært i hvordan og hvor mye vann de skal gi til de gamle"... Å gi oksygen er så simpelt at en 5 åring fint skulle ha klart det. Sett på maske og reguler flowen med ventilen til pasienten har over 93% metning. Også prøv å juster det ned etter hvert og se om pasienten klarer å opprettholde oksygenmetningen selv, hvis ikke juster opp igjen.
 7. Anders Tegnell er jo verre enn "komiske Ali" i sine uttalelser. Tragisk at Sverige ledes av slike tullinger. Og media i Sverige følger lydig med og sprer propagandaen myndighetene ønsker.
 8. Jada og hvis jeg sier at "fugler driter ikke på biler", så betyr det ikke at "fugler aldri driter på biler"... Dette er bare fossroing fra din side.
 9. Det har skjedd flere ganger i Norge at folk er blitt kvalt til døde under pågripelse når politiet bruker "mageleie" teknikken som de har gjort i mange år. Har du noen gang vært i USA? Og da mener jeg ikke New York. Amerikanere er generelt et MYE hyggeligere og mer åpent og gjestfrie folkeslag enn Norge, og de fleste andre land. Og jeg hadde ihvertfall ikke hatt noe imot å bli gammel i USA og f.eks gjøre som noen av gamlingene der som selger huset sitt og kjøper en enorm RV på størrelse med en rutebuss i Norge som de henger personbilen bakpå også kjører de rundt å bor hvor de vil blant USA sitt ekstremt mangfoldige klima og natur. Når jeg var en tur i Texas for mange år siden så jeg flere av disse. Og før man blir gammel og gjør et slikt stunt så lever man generelt i en mye bedre standard som en vanlig middelklasse amerikaner enn en tillsvarende Nordmann. En vanlig amerikaner har vesentlig større bolig og tomt, mye bedre bil (og ofte flere), bedre tilgang på varer og tjenester, osv. i forhold til en Nordmann. Eneste vi kan skryte av her i landet er vel bra og billig internet og strøm, og fjorder...
 10. For 2 timer siden i denne tråden, og som var innlegget jeg siterte og svarte på:
 11. Jeg har funnet to personer som i følge deg ikke eksisterer. Og det var de første to treff på et generisk google nyhets søk etter falskmyntneri. Gratulerer med å vise hva slags løgner du er.
 12. Hvorfor kommer du med slike åpenbare løgner? Og hvorfor plusser folk på det? A Bedford man was arrested on a warrant after he tried to pass a counterfeit $100 bill at Circle K service station on May 11. Dette var første treff på google... Også andre treff på google: Logan man arrested and charged with allegedly trying to pass counterfeit money
 13. Politiet drepte helt åpenbart denne mannen. Å kvele noen i flere minutter på den måten, og fortsette å kvele han lenge etter at han helt åpenbart er bevisstløs er uten tvil et overlagt drap. Om det var rasistisk motivert eller ikke skal jeg ikke spekulere i. Men er politiet her i Norge noe bedre egentlig? Norsk politi har gjennom mange år brukt "mageleie" under pågripelser, og det har ved flere tilfeller ført til at den som blir utsatt for dette har dødd av kvelning. Veldig likt hva "kne mot nakke" teknikken her fører til.
 14. Det er nok mindre fare enn innendørs med samme avstander ja, spesielt hvis det er litt vind (noe det var lite av i helgen). Men når man sitter tett i tett så er det rimelig stor smittefare også utendørs. Og enda verre når en stor mengde folk sitter på bakken mens folk går oppreist rundt dem. Dråpesmitte har en ganske lett vei fra en som står oppreist til en som sitter på bakken under h*n. Og det har vært dokumentert store smitte clustere på f.eks utendørs konserter.
 15. Sverige nekter eldre (over 65 år med andre tilstander, eller alle over 80 år) med korona oksygen. Dette er helt utrolig! Det er altså ikke snakk om intensivbehandling som kan bli for hard for eldre, men helt enkel oksygentilførsel som kan redde mange av dem.
×
×
 • Create New...