Gå til innhold

TylerDurden4

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TylerDurden4

  1. henrikwl skrev (4 timer siden):

    Fordi menneskedyret er en av primatene som har "female copulatory vocalizations" som en av sine evolusjonære greier.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Female_copulatory_vocalizations

    Så vil det selvsagt alltid være individuelle forskjeller her, men sånn generelt sett så er det kvinnene som står for lydene under samleiet.

    Grunnen til at du lager lyd med partner men ikke alene henger nok sammen med at du har fått med deg at det er noe partner liker så derfor gjør du det for hans del.

    Man finner de fleste svarene på menneskers adferd i biologi og evolusjon.

  2. Debattant skrev (1 time siden):

    Er verden på vei mot undergang?

     

    Vi vet jo at det skjer før eller siden, feks mtp at solen utvider seg.

     

    Men jeg tenkte på liksom nå, innen de nærmeste åra.

     

    Er jo corona, global oppvarming, økende internasjonale spenninger mellom stormaktene, for å nevne noe.

     

    Ikke at det er noe å frykte, siden det ikke hjelper på situasjonen.

    Divide and conquer agenda. Frykt =lettere å manipulere folk

  3. Betroz skrev (På 11.4.2020 den 18.14):

    Okay...så alt som kommer fra offesielle kilder = God/riktig informasjon. Alt som motsier det = konspirasjonsteorier/tullball/vås.

    Slik naivitet jeg ser folk skriver her, og andre steder, vil gjøre oss alle til slaver i nær fremtid - eller verre. Innen folk innser det, så er det for sent. Historien gjentar seg - IGJEN, bare under en annen form denne gang :no:

    Det er stor sannsynlighet for at en del ting vi tar for gitt og tror er sant osv er en løgn, problemet er bare hva. Eks alle krigene opp gjenom siste 150 år. Hvor mye av agendaen for disse krigene vet egentlig man om. Å tro på alt myndighetene sier i 2020 er ganske naivt men å fornekte alt er også feil. 

    Interessant tråd her om dette: 

     

  4. barezell skrev (På 23.3.2020 den 21.58):

    Synes det meste jeg fant var jævlig dyrt mtp at dette kommer til å bli brukt noen uker/måned men fant et sett på XXL som var latterlig billig. 499,- 2 manuler, 4 stk 2.25kg og 4 stk 1.25kg. med andre ord 16kg på 1 eller 9kg på hver.  

    Kvaliteten virket ikke topp og synes grepene var litt i tynneste laget, men det funker jo. De veier det de skal veie og jeg kan løfte de opp og ned ? Langt bedre enn å bruke 3k eller hva de fra casall kostet for 1 stk 22kg. 

    Kjøpte også romerske ringer, ei solid rulle og et sånn jalla kit til 199,- med Push up stands, mage hjul og 2 handgrips (uten motstand nærmest)

    Kommer til å bli fett å trene i morgen :D 

    Tape manualene slik at grippet ikke blir så tynt

    • Innsiktsfullt 1
  5. Hver gang man snakker om dette temaet så er det et par holdninger som går igjen: Han som gjør narr av pua og kaller dem for incels. Han som sier fiks på utseende så blir alt bra. Han som sier vær deg selv.

    Sannheten er vel en kombinasjon av alle disse 3 og noe pua kunnskap. Kort oppsummert hvordan ha suksess: ha god øyekontakt, ikke for mye ikke for lite. Selvtillit er alt! Selvsagt ikke vær en drittsekk men dere skjønner poenget. Ha humor! Humor er utrolig viktig. Alt blir chill når du har humor. Vær fysisk med en gang. Hils og klem osv. Når man snakker med damer så er det ikke ordene som teller som med menn men mer det fysiske. Øyekontakt. Kroppsholdning. Tone of voice. Snakke lavt og monotont er instsnt fail. Og husk aldri spør damer om "date triks"

×
×
  • Opprett ny...