Gå til innhold

Desperattilåhuske

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Desperattilåhuske

  1. Lillebeth skrev (På 7.9.2015 den 20.18):

    Det var en serie jeg så for kanskje ti år siden som het Skattejakten. Gikk på nrk, og handla om to gutter og to jenter. Den ene av jentene var svensk og den andre gikk alltid med svart. Uansett, jeg husket aldri hvordan serien endte og har veldig lyst og se serien igjen, problemet er at jeg ikke vet hvor eller hvordan. Jeg har søkt litt på nettet men har ikke funnet noe enda. Jeg bor også ikke i Norge lenger derfor kan jeg heller ikke kjøpe den på platekompaniet f.eks. Hvis du vet noe om hvordan jeg kan se Skattejakten serien igjen så vær så snill å hjelp meg! 

    Oh my gosh! Har lett etter denne serien så lenge! Jeg fant noe av den på YouTube. Men tusen takk for at du nevnte denne :)

  2. Kokostryne skrev (På 14.4.2017 den 13.28):

    hei! Er det noen som husker serien, Den blå sandens hemmelighet, som gikk på nrk i 2007 og sendt i reprise i ny og ne til 2013. Lurer så på om noen har noen opptak eller episoder av denne serien liggende?? Savner denne serien utrolig mye, og husker at jeg dessverre aldri fikk sett slutten, men skulle gjerne ha fått sett den en dag. 

    post-435421-0-01033800-1490865894_thumb.png

    Vet det er utroliglenge siden du spurte, men her kan du se serien på orginalspråket (japansk) https://kissanime.ru/Anime/Patapata-Hikousen-no-Bouken/Episode-001?id=20185&s=mp4upload Vet ikke hvor du kan finne den på norsk (utenom den første episoden som ligger på YouTube) 

  3. hngggggggg skrev (På 4.3.2019 den 17.09):

    hei,

     

    jeg så en animert serie som liten som jeg tror gikk på nrk super, tidlig 2000-tallet men kanskje også litt senere.

     

    jeg husker ikke så mye fra den, men tror den gikk ut på at en jente hadde mistet den svarte katten sin og at hun og en mann(??) dro ut på eventyr for å prøve å finne den. det var også noe som lignet på quiz-spørsmål der, som f. eks. «hva skal du gjøre hvis du er fanget under snø etter snøskred og ikke vet hvilken vei som er opp?» husker jeg lærte at man skulle tisse på seg. hver episode slutta med at vi fikk se katten (som kunne snakke) sitte på et tak og si at jenta måtte skynde seg med å finne ham.

     

    håper noen husker dette, for husker ikke så mye selv!!

    Vet ikke om du hat fått svar men den heter Kika og Bob, tror katten heter Tiger eller noe sånt

  4. Hei, jeg husker ikke navnet på serien men husker veldig mye av handlingen. 

    -handler om et rødt romvesen og en gutt som hadde en klokke som kunne gjøre romvesener til en gutt

    -serien var 3D animert

    -var en organisasjon som jaktet etter romvesener og prøvde å få tak i dette røde romvesenet. Det er to agenter som jakter på ham, den ene er en smart og seriøs kvinne og den andre er en dum ginger mann som tror han er veldig kul. Og viss jeg husker riktig så har han samme stemme som Elvis i fra brannmann Sam. Husker at han gikk med solbriller

    -tror de kalte romvesenet for Borg eller noe sånt

    -gutten hadde en bestefar som var oppfinner og det var han som hadde laget klokken og bestefaren hadde tre hjelper som var de tre grønne romvesene fra toy story (de som er veldig opptatt av kloa fra pizzaplaneten)

    -gutten og romvesenet hadde to venner, en jente og en gutt og jeg tror at gutten var forelsket i en blond jente. 
     

    -tror gutten hadde brunt hår men jeg er veldig usikker

    -men serien handlet om at Borg ikke måtte bli tatt av organisasjonen og de prøvde å redde alle romvesene som kom til jorden gjennom en portal som jeg tror oppfinneren hadde laget. 
     

    dette er alt jeg husker og jeg håper noen vet va serien heter.

×
×
  • Opprett ny...