Jump to content

Desperattilåhuske

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Oh my gosh! Har lett etter denne serien så lenge! Jeg fant noe av den på YouTube. Men tusen takk for at du nevnte denne
  2. Vet det er utroliglenge siden du spurte, men her kan du se serien på orginalspråket (japansk) https://kissanime.ru/Anime/Patapata-Hikousen-no-Bouken/Episode-001?id=20185&s=mp4upload Vet ikke hvor du kan finne den på norsk (utenom den første episoden som ligger på YouTube)
  3. Vet ikke om du hat fått svar men den heter Kika og Bob, tror katten heter Tiger eller noe sånt
  4. Hei, jeg husker ikke navnet på serien men husker veldig mye av handlingen. -handler om et rødt romvesen og en gutt som hadde en klokke som kunne gjøre romvesener til en gutt -serien var 3D animert -var en organisasjon som jaktet etter romvesener og prøvde å få tak i dette røde romvesenet. Det er to agenter som jakter på ham, den ene er en smart og seriøs kvinne og den andre er en dum ginger mann som tror han er veldig kul. Og viss jeg husker riktig så har han samme stemme som Elvis i fra brannmann Sam. Husker at han gikk med solbriller -tror de kalte romvesenet for Borg eller noe sånt -gutten hadde en bestefar som var oppfinner og det var han som hadde laget klokken og bestefaren hadde tre hjelper som var de tre grønne romvesene fra toy story (de som er veldig opptatt av kloa fra pizzaplaneten) -gutten og romvesenet hadde to venner, en jente og en gutt og jeg tror at gutten var forelsket i en blond jente. -tror gutten hadde brunt hår men jeg er veldig usikker -men serien handlet om at Borg ikke måtte bli tatt av organisasjonen og de prøvde å redde alle romvesene som kom til jorden gjennom en portal som jeg tror oppfinneren hadde laget. dette er alt jeg husker og jeg håper noen vet va serien heter.
×
×
  • Create New...