Jump to content

Fredrik Horn

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Me too (alltid ønsket å kunne bruke det uttrykket uten at noen blir krenket av det, men det er en annen laaaaang historie 😂).
 2. Prøv å justere trykket på dørpumpen/armen som sitter festet øverst på selve døren og på innsiden av dørkarmen et sted. Der kan man styre både hastighet og trykket det siste stykket før døren går i lås. Ikke sikkert du har en utbygger som er helt 5-5, for dette er IKKE normalt ! Sånn er det bare, og nå kan forstå-seg-påere få si hva de vil.
 3. Når komponenter tar kvelden på den måten du beskriver så er noe av det første som slår meg at du har "skitten strøm". Altså ujevn strømtilførsel fra strømnettet. Vet ikke hvor mye du kan om spikes/dips/sinus osv. men kort fortalt så vil ujevn spenning slite på alt av el.komponenter i alt fra TV og lyspærer til mobilladere (som igjen går utover selve telefonen) og brødristere og (satt litt på spissen). Løsningen på dette kan elimineres ved å anskaffe en UPS. Da har du i tillegg overspenningsvern og batteri hvis det kommer et lynnedslag og eller strømmen skulle gå. Problemet ved et strømbrudd eller dipp i spenningen er ikke at strømmen blir borte, men når den kommer tilbake. Da oppstår det ofte en såkalt "spike", altså en overspenning. Det er den som kan ødelegge komponenter av alle slag. Det bli "rykk og napp" og ikke jevn sinus. Jeg legger ved en link så du kan lese litt om det hvis du vil. Hva er egentlig UPS? – PowerSource AS
 4. Det er en såkalt "ingenting". Den sitter ikke noe sted, gjør ingenting, men som det meste av bildeler så koster den skjorta 😉
 5. Et spørsmål til dere som er mer tekniske enn meg. Min logikk tilsier at denne formen for lading vil påvirke stamnettet vårt (som i området der jeg bor (og på generell basis) er utgammalt, og dermed gi dips og spikes ved av/på-kobling. Dette vil igjen påføre alt av elektronikk ganske mye slitasje. Mulig jeg tar feil (har skjedd en gang før det ;-) )og setter pris på en forklaring på evt. hvorfor - rett og slett for å lære.
×
×
 • Create New...