Jump to content

schrøder

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Finnes det noen gode air mouse på markedet? Har ikke prøvd slike tidligere, så lurte på hvordande er til å styre pilen med osv. Noen her med erfaringer?
 2. Vil en slik overgang gi den samme hastigheten, eller vil det gå mye tregere?
 3. Kan man enkelt kjøre en komplett backup fra en annen disk av samme merke? Følger det med programvare i pakken eller må man laste det ned fra nettet?
 4. Noen råd om hva som er best med tanke på kvalitet i forhold til pris?
 5. Atarax har eksistert lenge. Det er et antihistamin som primært brukes mot allergiske reaksjoner, men siden det bryter blod-hjernebarrieren så har det også en sløvende og søvndyssende effekt. Det regnes ikke som et narkotisk b-preperat siden man ikke får de samme abstinenssymptomene som f.eks benzodiazepiner gir.
 6. Din påstand var følgende: "Sunt kosthold og fysisk aktivitet er farlig, særlig når det ikke hjelper og man får en ytterligere nedtur." Har du noen artikler å henvise til der du kan bevise at dette er farlig, eller er dette noe du har fundert deg fram til på egenhånd?
 7. Hvordan fungerer det? Har du en link hvor jeg kan lese meg litt opp på dette?
 8. Dersom man har hatt et tap som overskrider det man kan få igjen på skatten, er det da mulig å dele opp dette tapet over flere år? Jeg mener å huske at den muligheten eksisterte for en god del år siden. Er det slik ennå?
 9. Min erfaring med slike antidepressiva var at jeg fikk dårligere søvnkvalitet, ble skjelven, mer urolig og svettet noe helt enormt. Etter at jeg sluttet med slikt og begynte med yoga, spise sunnere og være mye ute i dagslys så har jeg fått det 100 ganger bedre og jeg kommer aldri til å begynne igjen med slike piller..
 10. Hjertebank, søvnløshet, angst, irritabilitet m.m. er jo kjente bivirkninger av å gå på slike medisiner. Er man først hektet på medisiner så er det umulig å finne noe som man blir helt stabil på. Jeg er glad jeg klarte å slutte på den type medisiner jeg brukte når jeg vet hvilken horrible langtids-bivirkninger slike medikamenter gir. Muligens løsningen for deg er å trappe gradvis ned og erstatte med fysisk aktivitet (ikke hardtrening som gjør deg svett) og spise mat med høyt innhold av Tyrosin. Tyrosin er forløperen til dopamin og norepinephrine som er neurosubstansene i Ritalin. Tyrosin kan forøvrig også kjøpes i pulverform. Du vil ikke få like høy konsentrasjon av disse substansene som når du bruker Ritalin, men så får du ikke de samme bivirkningene heller..
 11. Jeg har antageligvis det på samme måten. Alfa og omega for meg er å starte dagen med en yoga-økt 30-60 min, og veksle mellom forskjellige aktiviteter utover dagen. Litt PC arbeid, så litt fysisk aktivitet vekselvis. Jeg har aldri brukt sentralstimulerende og er glad for det. Tror det vil bli vanskelig å seponere fra noe slikt. Da må man vel ha minst en uke med friluftsliv for deretter å trappe ned gradvis med den aktiviteten før man går tilbake til normal hverdag slik jeg har det nå..
 12. Du får ikke i pose og sekk. Man er nødt for å innta den næring som kroppen trenger og holde maskineriet i gang for å være frisk. Ingen piller kan erstatte sunn mat og fysisk aktivitet.. Overstimulering vil alltid gi motsatt effekt i ettertid, så det blir som å pisse i buksa for å holde varmen..
 13. Kjedsomhet er ikke noe annet enn en form for abstinens som inntrer når man seponerer fra tidligere overstimulering. Man får det faktisk mye bedre etter en hard dags arbeid etterfulgt av et godt måltid. Da glir man inn i en naturlig rus på endorfiner og andre saliggjørende substanser som gir oss en behagelig tilværelse. Hvorfor bytte bort det med koffein, alkohol, piller mm.
×
×
 • Create New...