Gå til innhold

Allakazam

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Allakazam

  1. Feil i RAM på Nokia 6, det skulle vært 3 og 4GB, se https://www.nokia.com/en_int/phones/nokia-6

     

    Ellers enig med Torbjørn, oppdateringer og ikke minst sikkerhetsoppdateringer er killer featuren! Andre produsenter kan konkurrere på hardwaren.

     

    Vi skulle hatt en hackeskandale i media, så folk ble bevisst og begynte å kreve det!

  2. Hei. Var på ferie en tur.

    Hvis det kun er batteriet som sitter i "staven" på px-300 så hat jeg desverre tatt feil og drømt meg litt bort :ermm: . Hadde lyst på en støyreduksjons-enhet som jeg kunne sette imellom spiller og headset ja.

     

    Takk for forslaget om formstøpte propper Jann - Ove, det ser absolutt ut som et bra alternativ. Vet du hvor mye de kan komme til å koste? Fant ikke pris på lenken, bare muligheten til å bestille.

  3. Hei

    Jeg vet ikke helt om dette er rette plassen å poste, men jeg har lenge lett etter aktiv støyreduksjon uten selve headsettet. Litt liknende senneheiser sitt PX-300 (http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_travel-line-pxc-300?Open&path=private_headphones_travel-line), men altså kune med støyreduksjonsmodulen.

     

    Jeg har et ganske high end headset fra før av, og ønsker å benytte meg av dette. Har lett en del i ulike butikker, men har desverre ikke funnet noe enda :(

  4. Hei

    Jeg er for tiden på rekruttskolen hvor vi denne helgen har uniformsplikt. Jeg hadde ikke så lyst å gå i uniform på byen, og valgte da å kle meg sivilt. Selvfølgelig var jeg nødt til å treffe sersjanten min som selvfølgelig kjente meg igjen.

    Spørsmålet mitt er: er det noen nevneverdig refs for brudd på uniformsplikt?

  5. Når folk blir forelsket overser en ofte mindre gode sider og forherliger personen en er forelsket i. Ut ifra det du sier tolker jeg det som du har fått en forelskelse i jenta du traff.

     

    Forelskelse er en biologisk funksjon som i stor grad er skapt fra naturen sin side for å sikre reproduksjon med tilstrekkelig grad av genetisk variasjon. Dette er noe av grunnen til at man kan bli forelsket i nesten ukjente personer. Forelskelse er en naturlig ting og kan skje med alle, men det betyr ikke at du svikter noen. Det er hva du ender opp med å gjøre som teller.

     

    På grunn av forelskelse sin biologiske funksjon er det ikke sikkert den en er forelsket i er den som passer best, og forelskelsen garanterer derfor ikke lykkelig forhold. Siden du elsker din samboer vil jeg se på et som et veldig stort sjangsespill å satse på den nye jenta, i og med at du ikke kjenner henne og mest sannsynlig er litt blindet av forelskelse.

     

    Nå vil jeg ikke si skråsikkert hvem som er den rette for deg, men jeg vil påpeke at din samboer er en person du har kjent og i 8 år og en du elsker. Jeg vil derfor si at din samboer i større grad er "den rette" enn den personen du har kjent en liten stund.

     

    Forelskelsen kommer til å gå over. Dette er helt sikkert. Spørsmålet er bare om du tror du kan komme til å elske den nye jenta på samme måte som din samboer etter forelskelsen er over.

     

    Rådet mitt koker ned til at det er altfor mye å satse et liv med en kvinne du elsker til fordel for en sjangse til lykke med noen du har kjent en liten stund. Husk at forelskelse ikke er det samme som kjærlighet, og det er kjærligheten som varer livet ut. Jeg tror også du gambler hvis du opprettholder kontakten, da kan din eller hennes samboer kan finne det ut og dette kan skade forholdet stygt.

     

    Håper dette hjelper litt.

  6. Hardisken i min gamle CreativeNomad Jukebox Zen USB 2.0 har tatt kvelden, og jeg trenger litt hjelp.

     

    Først av alt lurer jeg på om det bare er å kjøpe en hvilken som helst 2,5" harddisk, sette den inn, og så fuker alt fint? Har lest at det skal gå hvis jeg har den nyeste firmwaren, noe jeg har. Kan noen bekrefte eller avkrefte dette? Noen som har vært i samme situasjon?

     

    Lurer også på hvordan det er med retur av en eventuell harddisk hvis jeg kjøper den, tester den, og den ikke fungerer med creativen. Noen som vet?

     

    Allakazam

  7. Hei

    Har i et par år nå ha min Creative Touch Zen USB 2.0 med en 20GB Fujitsu HD.

    Denne HDen har nå blitt ødelagt og jeg tenkte derfor på og bare kjøpe ny HD istendenfor å kjøpe ny spiller.

    Så det jeg trenger er noen tips til en ny 2.5" HD som:

    - Bruker lite strøm, helst ikke mer enn originalen

    - I tillegg bør den jo selvfølgelig ha størst mulig plass.

    - Prisen bør ikke gå så mye over 1000-1300.

     

    På forhånd takk

    Allakazam

  8. Hallo

    Min gode og etterhvert gamle Creative Jukebox Zen USB 2.0 har tatt kvelden. Mista den i bakken for siste gang for et par dager siden og den kommer nå bare "Harddisk Problems" når jeg prøver å formattere..

     

    Til emnet: I denne anledning lurer jeg på om det er noen som har en mp3-spiller å anbefale, helst med forholdsvis stor plass ettersom jeg er vandt med dette.

    Hadde også vært fint med noen fordeler/uldemper over eventuelle forslag

     

    Håper på hjelp :thumbup:

  9. Jeg er evig singel og misliker valentinesday slik den er.

     

    Den var grei opprinnelig som en slags kjærestedag på linje med mors- og farsdag, men er blitt så kommersielt og amerikanisert.

    5598078[/snapback]

     

    Helt enig med deg der. Av protest kjøper jeg ikke noe til dama på valentines day.

    Kan likesågodt ta det på ett eller annet jubileum

     

    Kommersialisering er noe dritt :thumbdown:

  10. Jeg skulle gjerne tatt et stillbilde av et filmklipp på pcen. Har prøvd å ta pause å trykke PrintScreen, men får ikke til å lagre bildet da. Er der noen som vet hvordan en gjør dette, evt vet navnet på et program som kan får det til?

     

    Trenger det til en innlevering i morgen så det hadde vært fint hvis noen visste :thumbup:

  11. Holder på å prøve og koble til min nye xbox360 til pcen. Har klart det til en viss grad med å laste ned en oppdatering fra windows sine sider. Klarer allikevel ikke å se film på xboxen fra pcen. Lurer derfor på å få tak i windows xp media center edition.

     

    Er det noen som vet om dette er rett program og om det endrer mye på pcen min når jeg installerer det. Hvordan er det med spill o.l.

     

    Og sist men ikke misnt om jeg må installere OS på nytt eller om det ville gått bra og hatt det som nr 2 på pcen og bare brukt det når jeg skulle se film på xboxen..

     

    Er det noen som har noen erfaringer enda? (selv om xboxen var ny på fredag)

×
×
  • Opprett ny...