Gå til innhold

Guybrush 3pwood

Medlemmer
  • Innlegg

    1 162
  • Ble med

Innlegg skrevet av Guybrush 3pwood

  1. GrinderX9 skrev (På 27.4.2024 den 5:54 PM):

    Jeg trykket på "liker" på "ok...." kommentaren som har blitt sletta, da det oppsummerte litt det jeg tenkte etter å ha lest.  Jeg setter pris på artikler som dette og som du skriver Oda, men denne gangen satt jeg å venta på "Apokalypsen er en populær setting av en grunn." skulle utdypes litt mer. Jeg følte ikke hva du skrev reflekterte helt forventningen jeg hadde til hva jeg skulle lese. Du svinger så vidt innom hva jeg hadde forventet å lese mer om "her har menneskets hubris ført til vår undergang. "Vi hørte ikke på advarselen i historien om Ikaro. Vi fløy for nær solen og falt til døden" Desverre leded ikke til en dypere refleksjon rundt tematikken. 

    Derfor trykket jeg liker på "ok...." kommentaren. Som forøvrig var en renere refleksjon over hva jeg leste, enn hva artikkelen var en refleksjon om post apocalypse som tematikk. Jeg finner forøvrig slettingen av den kommentaren som provoserende.

    Bare til slutt, i all hovedsak så var det bare overskriften som ga meg et feil bilde og en annen forventning enn hva jeg fikk. 

     

     

    Sensur og sletting har blitt standarden dessverre i 2024.

  2. Skuffende oppdatering generelt. Men Bethestda er jo bare en skygge av seg selv nå. Det var et bra spillstudio før i tiden, da de ikke brukte 350 år på å lage et spill. Koser meg uansett men en ny start på spillet. kjekt med 60 fps. Alle trophies er resetta så blir en lang vei mot platinum. 

    https://www.pcgamer.com/games/fallout/fallout-4s-next-gen-update-is-nearly-16-gigs-breaks-modded-saves-and-doesnt-seem-to-change-much-at-all/




    https://nordic.ign.com/fallout-4/81635/news/fallout-4-next-gen-update-riddled-with-issues



     

    • Liker 1
  3. Chaos_Niddhogg skrev (11 timer siden):

    Hele dramaet rundt spillet er bare patetisk. Voksne folk som oppfører seg som om de var i barnehagen kan ta seg en sekk med boller. Det er et spill, det er kunst, det er fantasi ikke den ekte verden. Bare å kose seg!

    Og det nye med at de måtte patche ut "HARD" (R) grafittien til "Crime" på grunn av at noen tar det rasisisk er enda et tegn på at verden er fette gal. 
     

     

  4. BakaBerg skrev (2 timer siden):
    Fleskelars skrev (3 timer siden):
    Nå skal kua vakuumsuges for melk for ørtende gang , særlig pga tvserien. De skulle ha gitt beng I Starfield og heller gitt oss Fallout 5 nå .

    En gratis oppdatering er å vakuumsuge melk? For en kommentar dette er da. Utviklerne ville prøve noe nytt og det gikk ikke helt etter planen. Men håper ikke alle tenker som deg, og slutter å prøve nye ting

    Helt enig, dette er kun positivt. Gleder meg til å spille gjennom det på ny :) 
    Noen folk blir aldri fornøyde 🤷‍♂️

    • Liker 1
  5. rabler skrev (6 minutter siden):

    diskusjon.no er jo beryktet for å være et giftig sted der alle rasistene kommer for å få utslipp for gørret sitt så det er jo forsåvidt on point, ja. Litt rart at Gamer gidder å bruke dette som diskusjonkanal, men det har er jo lang historikk så jeg ser det kan være vanskelig å flytte.

    Akkurat det vet jeg lite om, har aldri brukt diskusjon.no i noen sammenhenger utenom gamer.no. Men om du vil ha giftig kommentarfelt så er det bare å sjekke ITavisen. 😬

  6. Agnes i sengA skrev (3 timer siden):

    Ekstremt profesjonelt av en redaksjonssjef å gå til angrep på brukere som ikke deler ditt syn på identitetspolitikk.
    Man kan lure på hvorfor Gamer.no er en skygge av seg selv?

    🤡

    Helt enig, og dette er diskusjon.no så det må være lov til å mene og skrive hva man vil. Fullstendig lavmål av redaksjonssjefen. 🤡 fra meg også

    • Liker 4
  7. Sinitus1990 skrev (46 minutter siden):

    Tipper han er maks 13 år. Typisk kommentarer når det er kvinnelige hovedpersoner. Hadde det være en tilsvarende mannlig karakter hadde ingen brydd seg. Jeg liker ikke slike nedlatende holdninger til kvinner som Labuni1337 viser her. Det viktigste i spill er bra gameplay og at spillet er bra. Han får heller spille Fable 4 eller noe slikt da 😛 der er ikke hovedpersonen så forstyrrende for slike som han.

    Spillet(demoen) er fantstisk, og det hadde det vært uansett hvordan utseende var på hovedkarakteren. Men jeg synes dette er et steg i riktig retning, er så lei woke-hysteriet som pågår nå. Karakteren/e i spillet er lekre, ingen tvil om det. Og det er heller ingenting galt i det. Det som er galt er at det er folk som blir støtt av det.

    Har spilt demoen to ganger, en på story først og så på normal. Klarer ikke å få muskken(overworld) ut av hodet så blir nok en tredje gjennomspilling før release. Synd man ikke kan skippe cutscenes

  8. mrBytemare skrev (14 timer siden):
    Guybrush 3pwood skrev (17 timer siden):

    Stellar blade, alt annet er uinteressant. GOTY 2024, noen som vedder imot?

    Ja faktisk... Black Myth: Wukong ;)

    Vel, med all hysteriet fra woke snowflakes rundt Stellar Blade sin lekre karakter som eksploderer rundt forbi nå etter demo release så kanskje du har rett. Se hva IGN france skriver fks. 

     

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  9. Mala skrev (3 timer siden):

    Satte demoen på nedlasting nu :) Sitter på jobb 15-2300 lol. Spent på dere andre sitt førsteintrykk!

    Spilte gjennom demoen nå. Dette var helt rått! Det er jo  Souls/Sekiro i heftige latexkostymer. Musikken i spillet var helt fantastisk. Grafikken var fantastisk. Jeg aner en GOTY. Det kommer en video etter demoen er ferdig som viser en del spillet har å by på. Her er det mye forskjellig, forhåndsbestilt.

    Synd ikke Xbox spillere får oppleve dette, grunnet noe Microsoftgreier :(

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...