Gå til innhold

EskildO

Medlemmer
  • Innlegg

    304
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EskildO

  1. Joel er kanskje en bedre gitarist en Adam, men Adam har det Joel mangler. Adam både synger, producer og eier på scenen. Han har en av de beste stemmene jeg vet om, både clean synging og growling. Han er samtidig en utrolig artig kar på scenen å virker som en utrolig hyggelig og artig kar :p

    Ikke det at jeg har noe imot Joel i det hele og det store!

  2. Killswitch Engage er absolutt ett av mine favorittband! Så utrolig fengende og så ekstremt sinnsykt fet! GAH sier jeg bare :p

     

    Den nye plata var kanskje litt roligere enn The End of Heartache, men herregud så bra den var.

     

    EDIT: Adam D er helt seriøst min gud!

  3. Jeg lastet ned BF 2142 i går fra EA link. Fikk innstalert osv. men når jeg skulle spille det online og når jeg logget inn så sto det at det var kommet en ny patch og at jeg skulle trykke på ok slik at den lukket spillet og åpnet EA link. Så skulle den laste ned ny patch. Da 1.06 var lastet ned og skulle innstaleres så kom det feilmelding som sa at jeg hadde en nyere versjon.

    Noen som vet hva problemet kan være?

    Har prøvd flere ganger og innstalere 1.06, prøvde en beta på 1.10, men da gikk bare spillet ut til skrivebordet når jeg skrudde det på.

     

    Får ikke spilt online :cry:

     

    Setter pris på svar!

  4. Nå har ikke jeg så veldig peilig på gitarer, men syntes denne er fet.

     

    Gitar

     

    Noen som vet hvordan gitar det er?

    6304352[/snapback]

    Epiphone Goth Explorer. Har en slik selv :love:

    6304375[/snapback]

     

    Jeg har og en! Bytta ut mikkene med en EMG 81 og 85. Ser helt likedan ut, sett vekk fra at jeg har byttet ut knottene med noen grimme sølvknotter. :love:

  5. Hei!

     

    PC-en min kan finne på å fryse når jeg spiller spill eller musikk, lyden henger seg opp og maskinen er uimottakelig for noe annet enn reset-knappen. Det er ikke noe spesielt intervall på dette, kan skje alt mellom 2-10 minutter fra jeg startet spillet eller musikken. Hva kan dette komme av? Har oppdatert driverne til lydkortet (SB Live 24bit) og oppdatert skjermkortdrivere (PC 9800 Pro).

     

    :hmm:

×
×
  • Opprett ny...