Gå til innhold

TitanSable

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av TitanSable

  1. 2 minutes ago, ElSutrekuk said:

    Ser Squid Game. Er på episode 5, fortsatt ikke veldig imponert. 

    Jeg har ikke sett den enda. Er jo nesten det samme som sosial distansering å ikke vite hva andre snakker om. Opplevde det samme med Tiger King, som jeg fremdeles ikke har sett.

    Problemet med Squid Game er at konseptet ikke høres spesielt originalt ut.

  2. Just now, BrorneDin said:

    Jepp, voldsomt også det. Er til tider ekstremt mye man må bla gjennom. På FD vet man jo at det også er høyere aksept, men tror fortsatt overtrampet/ene kommer, men mulig jeg er naiv.

    Jeg tror også det. Hver gang det kommer unna med noe så flyttes grensen litt og i lengden så vil det tråkke over til slutt. Er bare å sitte og vente på at det skjer.

  3. 1 minute ago, BrorneDin said:

    Det har de fleste vært, inkludert meg, men det kommer bare et helt meningsløst svar i retur, så det beste er å la det ligge. Men skjønner jo at det frister når noen har laget sin egen lekegrind der inne.

    Det er en kamp det ikke går å vinne. Fungerer bare hvis alle ignorerer totalt, og det skjer jo ikke. Men de gangene det ikke får respons så går det jo helt bananas og blir mer ekstrem i meldingene.

  4. 20 minutes ago, ThomasM said:

     prøve å lage en slags middelvei.

    Det er noe man bør være forsiktig med. Det ender ofte opp med krise. Dersom en person ønsker melk og en annen ønsker cola så er det ikke sikkert man løser problemet ved å gi begge en 50/50-blanding. 

    • Liker 1
  5. 1 minute ago, Deila said:

    Det har alltid vært vanskelig å finne folk å intervjue har jeg skjønt, så kan faktisk hende det er lettere å få noen til å stille opp på et kjapt intervjue på zoom, konta at de må sette av masse tid eller at vi må reise steder. Så gjelder å tenke positivt. Tenker at det ikke nødvendigvis blir så mye vanskeligere nå enn om det ikke hadde vært en pandemi.

    Så lenge man dokumenterer at det kan være svakheter med utvalget pga koronasituasjonen etc. så får man plusspoeng for å vise at man er kritisk samt er oppmerksom på svakheter i metoden. De fleste sensorer elsker slikt. 

  6. 5 minutes ago, Yiddo10 said:

    Jeg vet ikke hva som gjelder hos deg, men her i Oslo blir man kastet Spenol på om det blir oppdaget.

    Så jeg kaster bort tid og penger når jeg sitter her og drikker klor? Var det fake news eller skulle det kanskje settes med sprøyte?

×
×
  • Opprett ny...