Jump to content

Homer S.

Medlemmer
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Homer S.

 • Birthday 12/12/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg kommer ikke inn via NetCom Mobilt Bredbånd. Men jeg kommer inn dersom jeg kobler til VPN på jobben hvor jeg har NextGenTel.
 2. Lær deg HTML. Har ikke testet at PHP-koden din virker, men her er mer riktig HTML-kode i hvertfall... <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Søk</title> </head> <body> <h4>Søk</h4> <?php $options = array(); $last=0; $fil = fopen("test.txt", "r"); while (!feof($fil)){ $line = fgets($fil); $fildel = explode("::", $line); if($last != $fildel[0]){ $last=$fildel[0]; array_push($options, $fildel[0]); } } echo "<form method=\"get\" action=\"www.test.no/index.php/prøve.php\">\n"; echo "<select name=\"chip\">\n"; foreach ($options as $chip){ echo "<option value=\"$chip\">$chip</option>\n"; } echo "</select><p></p>\n"; echo "<input type=\"submit\" value=\"Hent\">\n</form>\n"; ?> </body> </html>
 3. Kan dette være til hjelp? <html> <head> <?php echo '<base href="http://' . $_SERVER["SERVER_NAME"] . '/">'; ?> </head> <body> <h1>Hello world!</h1> </body> </html> http://devedge-temp.mozilla.org/library/ma...s3.html#1654516
 4. bruk krsort() for å reversere sorteringen i stedet for ksort(). Driver å leker litt med koden selv, men får ikke importert enkelte RSS-feeder. hardware.no/feeds/general.xml virker som det skal, mens ba.no/rss/index.xml for eksempel ikke virker. Dersom jeg lagrer RSS-filen til ba.no lokalt på serveren og imorterer denne virker det som det skal. Noen kloke hoder som vet hva som gjør dette?
 5. Hvordan fungerer tastaturet uten belysning? Gir skjermen nok lys til at knappene på tastaturet er godt opplyst i mørke?
 6. Du kan bruke POP3 connectoren i Exchange. Da laster Exchange-serveren ned alle mailer og putter de i de respektive mailboxene. Da kan alle Outlook klientene kobles mot Exchange-serveren og få tilgang til alle mulighetene Exchange tilbyr. Dette gjør det også lettere å ta backup, og om Exchange-serveren står som HTTP-server på nettet kan alle brukerne få tilgang til både mail og kalender via Outlook WebAccess.
 7. Det jeg er på jakt etter er et termometer jeg kan koble til PCen. Temperaturen vil jeg integrere i en webside. Noen som vet om dette er mulig?
 8. Kan du se om noen kondensatorer på hovedkortet lekker? Se om de buler på toppen..
 9. Har du partisjonert den da? Sjekk i diskbehandling (Høyreklikk på min datamaskin og velg behandle, deretter diskbehandling).
 10. kan jo sjekke hva du får en PC i ITX-formfaktor for med VIA CPU?
 11. Heisann. Driver å fikser litt i CSS-en på en webside jeg har ansvaret for og har et problem med padding i input-tagene i skjemaene. Eksempel1: http://sotraparty.com/test/1.php Eksempel2: http://sotraparty.com/test/2.php Jeg ønsker at resultatet skal se ut som Eksempel2, men vil ikke fjærne dette fra CSS-en som vist i Eksempel1 * { margin: 0; padding: 0; } Går utifra at jeg må sette padding på inputen, men vet ikke hvilken verdi. Noen som kan hjelpe?
×
×
 • Create New...