Jump to content

Politi97

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det noen bøker som er «bankers» som man kanskje kan kjøpe brukt allerede nå? Eller bør man vente til pensumlista kommer?
 2. Noen som har peiling på når pensumlista er klar?
 3. Noen som vet om pensumlisten har kommet? Og hvor man evt finner den?
 4. Søker folk om stipend og maksimalt lån? Ser at satsene er 123.000, men lurer på om det er nødvendig med så mye på 11 måneder. Kom gjerne med tips og del erfaringer til dere som kanskje studerer allerede.
 5. Noen som vet når vi får tilbudsbrev? Spent på når skolestart er (Gjelder Bodø)?
 6. Er det noen som vet om tallene for snittet på de tre ulike skolene kommer før man får svar på om man har fått plass eller ikke? Tror jeg har lest en plass at snittet publiseres den 15. Juli, hvis jeg ikke tar helt feil
 7. Er det noen som vet hvordan det vil selekteres hvis to søkere har likt snitt og kjemper om den siste plassen? Kan det være slik at studiepoeng fra høyere utdanning vil spille en rolle, eller eventuelt alder?
 8. Jo, jeg mener at politiet går under kategorien "juridisk". Men nå har det ikke vært noe konkret snakk om at det muligens vil bli økte studieplasser på PHS etter at det ble besluttet om et nedtrekk på rundt 150 studieplasser til høsten 2020. Det skal dog sies at det du referer til med linken du la ved, er et tiltak som ble lagt frem av regjeringen nå nylig, men akkurat hvilke høyskoler/studieplasser de prioriterer vet jeg ikke. Håper selvfølgelig PHS er en av de som får økte studieplasser. Hadde vært gull.
 9. De tar kun inn 800 til intervju på tlf skriver politihogskolen på facebook. Dette vil være de med høyest konkurransepoeng (tipper alle under 4,5 ikke blir inkludert dessverre)! Da kan vi håpe på at din antakelse/kalkulering stemmer ???
 10. Mulig de har noen tiltak som skal avdekke dette, men helt enig i at det er veldig merkelig måte å gjøre det på. Er jo absolutt mulig å få til et fysisk intervju med både 1, 2 og 3 meters avstand.....
 11. Så må man også betrakte at av de 1400 som sendte nødvendig dokumentasjon, er det mange som ikke har gått godkjent på formelle krav, eksempelvis vandel eller noe medisinsk. Så det reelle tallet om de kvalifiserte søkerne hadde vært interessant å få vite.
 12. Sendte mail til opptakskontoret. Intervjuet blir kun over en helt vanlig telefonsamtale på 45 minutter. Jeg synes de i det minste kunne ordnet muligheten for en videosamtale, slik at man kan observere ansiktsuttrykk, kroppsholdning osv osv... men neida?
 13. Er jo søkerne som bestemmer snitt... de med lavest snitt som får studieplass bestemmer snitt på hver av de enkelte studiestedene
×
×
 • Create New...