Jump to content

hopperoppelopp

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tusen takk til alle som kommer meg forslag og innvendinger! Denne posten fikk mer oppmerksomhet enn det jeg trodde, og det er jeg veldig takknemlig for! Billån er nok uaktuelt for meg som ikke er sikker på hva jeg vil gjøre årene som kommer. Det hadde jo vært fantastisk å hatt en ny bil som hadde vart i 20 år, slik at jeg ikke trenger å tenke noe mer på bil og fokusere på andre ting. Jeg er dessvere usikker på om jeg har nok inntekt til å dekke denne månedlige kostnaden. Det er jo også mulighet for at jeg vil ta videre utdanning etter lærlingetid også, eller kanskje jeg ikke får jobb med en gang? Mine foreldre har rimelig god økonomi og dekker førerkortet og jeg har noen titusner å brenne på en bil og vil ha den til å vare i minst 3 år uten noen store regninger. Jeg ønsker heller ikke å låne penger fra mine foreldre, da jeg ikke vil risikere deres økonomi. Jeg ser på alle forslagene deres og vurderer dem, takk for tidligere og videre svar alle sammen!
  2. FYI: Møter definitivt ikke kravene for billån, går skole enda, er lærling om noen måneder. Takk for gode innspill, leser alt og setter pris på det! Kan jo selvfølgelig bruke 10000-20000 på en "kjip" bil, men tenker å ha samme bil i hvertfall 2 år og tenker å bruke så lite som mulig på vedlikehold. Lønner det seg da å kjøpe en kjip bil uansett? Takk for svar.
  3. Hei, jeg er snart 18 og tenker å kjøpe meg bil. Har aldri vært noe bilinteressert, men ett bilmerke har fått oppmerksomheten min, Mercedes Benz. Dieselbil med automatgir er absolutt bilen for meg. Har 60000 å bruke på bil og vet ikke hva jeg bør gå for. Ønsker selvfølgelig mest mulig kvalitet for pengene, og hvis dette ikke er noe dere synes Mercedes gir, må dere også gjerne komme med andre forslag til førstebil. :)
×
×
  • Create New...