Gå til innhold

Fjøs tran sen

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fjøs tran sen

  1. Leste dette på koronatråden her på diskusjon :

    VESTNES (NRK): Alle arbeidarane viste fram negative koronatestar då dei kom frå utlandet. Kort tid etter fekk 80 av dei påvist koronasmitte.

    – Urovekkjande historie som viser at kontrollregimet ikkje fungerer, seier Ap-leiar Jonas Gahr Støre.

    Det bur under 7000 menneske i Vestnes. Av dei 81 som er registrert med smitte etter jul, er berre ein fastbuande, resten er tilreisande til Vestnes og til nabokommunen Ålesund. Dei andre kjem frå land som Polen, Litauen, Italia og Romania. "

    Jeg blir jo mildt sagt veldig bekymret for vår felles venn Art - når jeg leser dette. Håpe han har det bra opp i all denne smitten i sitt distrikt. Men mistenker at han har vært ute en vinternatt før, og holder dette på betryggende avstand.

  2. Budeia skrev (23 minutter siden):

    En person ved navn Sven Ronny (eller noe slikt) stod nemlig fram på Facebook og sa han hadde fått fire uniformerte politifolk på døra. De konfronterte ham med at han hadde blitt sett i en butikk uten munnbind. Han var naturlig nok forbauset over denne hendelsen. 

    Om da det ikke var fire trafikk betjenter som banket på Svein Ronny (eller noe slikt) sin dør, for å fortelle ham at han hadde feilparkert på en parkeringsplass - reservert for koronasmittede. Uansett synd han ikke ga dem hver sin pose med tomatsuppe - med klar beskjed om at de snarest burde innfinne seg på sitt eget toa lett. Det tror jeg du hadde gjort !

  3. Budeia skrev (19 minutter siden):

    Nei, det er vel helst pensjonister og svaksynte som har behov for ekstra store tall. Men du dro det inn i en sammenheng der noen sa at de ikke hadde en helt ny mobiltelefon. Eller Iphone eller Smart phone, som det heter nå om dan. 

    Personlig tenker jeg at det skulle vært flere  Doro produkter på markedet for eldre og svaksynte. Ikke minst når det gjelder utvalget av fjernkontroller til "televisjonen", som en del eldre fortsatt kaller "apparatet" hvor de får inn sin daglige rikskringkasting. ( NRK 1, 2 og 3, må vite ). Vil ellers nevne at også Doro har minst en smarttelefon, om ikke flere, i sitt utvalg.

    Kan ellers nevne at jeg selv har gått til inn kjøp av et rikelig utvalg Toro suppeposer, i tilfelle av fullstendig korona kolaps i samfunnet, alternativt - den 3.verdenskrig. Forsterker trolig nå lageret med noen ekstra poser tomatsuppe, med tanke på din omsorg for min tarmfunksjon. 

    • Liker 1
  4. Budeia skrev (16 minutter siden):

    Ja, du kan latterliggjøre dem som ikke er up to date. Men arbeidsledighetstrygd gis visst bare i ett år nå, mot tre år tidligere. Og det kan bety at en del snart blir så fattige at de ikke har råd til nyeste teknologi, kanskje ikke engang råd til internett. 

    I et slikt scenario kan ikke Regjeringen lenger kreve at alle skal være fullstendig oppdaterte, eller tilgjengelige. 

    En luggum porsjon med tomatsuppe med grønnsaker og poteter, egner seg dessuten godt til å sette igang tarmfunksjonen. Kroppen blir lurt til å kvitte seg med tarminnholdet, uten at en egentlig har inntatt særlig mange kalorier. Vil du vite flere detaljer om dette, send en p.m.!

    Nå var det vel ikke først og fremst de arbeidsledige jeg hadde i tankene da jeg antydet en mulig sammenheng mellom "Doro og Toro" brukere. Langt mindre så jeg for meg at noen kunne oppfatte dette som "latterliggjøring", selv ikke i disse litt hårsåre krenkelsestider. Men dine kunnskaper om tarmens funksjoner setter jeg stor pris på. I likhet med tilbudet om å bli oppdatert på temaet "tarmkultur", så gar via en personlig p.m.

    • Liker 1
  5. dengelgen skrev (2 minutter siden):

    Tror jeg skal sjekke ut Rådebank på NRK, mye buzz rundt den
    God natt og sov søtt! 
    margot robbie blow kiss GIF

    Også dette er vel en gjenganger fra Demses, Hr. Elg ?

    Vurderer nu at svare med en "nattalive" av Truls...men frykter det kan bli i sterkeste laget.

  6. dengelgen skrev (29 minutter siden):

    Enya

    Som Elise Nyborg Eriksen i sin tid skrev på ABC nyheter :

    Munker synger pop.

    Gregorian er et gregoriansk kor som synger moderne popsanger, arrangert som munkenes sang i middelalderen. 

    Om grunnen til at mange liker slik musikk, skriver hun :

    Grunnen må være at gregoriansk sang gir en slags «meditativ virkning». Lignende følelse man får fra blant andre Enigma, Enya og Era - uten sammenligning til original gregoriansk forøvrig."

    Jeg er veldig enig med hennes sammenligning. Her i fjøset lytter vi nettopp til slik musikk store deler av døgnet. Det gir en indre ro også til de firbente.

  7. dengelgen skrev (20 minutter siden):

    HOT or NOT?

    Har nettopp konferert med min bedre halv del - NOT HOT - til tross for daiene.

    ( Har også konferert med Ale og Ola Allah. Begge var enige ).

×
×
  • Opprett ny...