Jump to content

Ralph77

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ralph77

 1. Det er sant, det. Jeg spiller på 60hz nå. Men Gud hvor stor forskjell det var å spille med 144hz en ukes tid før skjermen måtte bytte eier.
 2. Jeg skal pusse opp en gang og lage ett lite "kontor" så jeg vi får maskinen ut av stua. Og så har jeg kjøpt en 24" skjerm, jeg kjøpte nylig en 31,5" men den måtte jeg selge igjen Får vente med å ta frem godsakene til jeg har pusset opp, så later jeg som den i første om gang er ment til fotball og bilderedigering. AT det tilfeldigvis gikk å spille på trenger ingen å skjønne så mye av før det er for seint
 3. Det skal jeg teste, i gamledager så låste jeg alltid fps på 120 i konsollen. Da hadde vi 120hz skjemer? De store tykke og altfor tunge å ha med på LAN. Det er jo en 60hz på laptopen, jeg merker fint forskjell når jeg kjører dårligere oppløsning. Så ja, det er nok mye i det du sier. Samtidig merker man forskjell når man har 100 i fps kontra 200 i fps på en 60hz skjerm. Noe med flyten i spillet... Er derfor gamlegutta kjører crapy oppløsning, kanskje mentalt Landet på denne du tipset meg: https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/50770/acer-nitro-n50-stasjonar-gaming-pc Det blir sikkert bra Takk for hjelpa!
 4. Jeg må nesten få takke for alt du gidder å komme med, det blir nok en PC til slutt når jeg får bestemt meg her. Jeg tenkte i hvert fall at hvis jeg kjøper brukt så får jeg mer for pengene i forhold til bedre specs. Det virker ut som om PC taper seg veldig i pris. Men da med en 144hz skjerm så vil jeg i teorien får maks 144fps, og da er det ikke så vanskelig å finne en PC som leverer det til ett relativt ukomplisert spill som cs:go. Det er vel ikke helt nytt lengre, selv om det er nytt for en cs veteran Og bilderedigering har fungert fint med det jeg har på denne laptopen.
 5. Har du ordnet med noen type kvittering til selger? Dette er jo ett godt innspill, kanskje jeg skal vurdere det.
 6. Lærer noe nytt her nå Jeg merket forskjellen når jeg spilte med en ekstern 144hz skjerm til laptopen jeg spiller på i dag, så det er nok noe i det da. Synd jeg nettopp har bestilt meg en skjerm, da burde jeg gått for mer enn 144hz. Ja, jeg er enig med deg. Jeg bygget selv for 120 år siden. Men alt er glemt, og så er det jo noe i hvordan dette ser ut foran kjerring og barn. Jeg tenkte jeg "bare" skulle snike inn ett kabinett her, jeg..
 7. Den han solgte var ikke til salgs lengre, men det var ett annet skjermkort enn det i linken jeg la ut her. Han skulle nok ha mellom 10k-12k, jeg takket pent nei intel core i5-9400TF, geforce gtx 1660 super rog strix... Det er ett par av tingene som er forskjellige fra linken.
 8. Ok, det var litt mer vrient enn jeg hadde sett for meg. Hvis jeg tilføyer litt info her, kanskje det er mulig å få kjøpt seg noe... Jeg skal bruke PC`n til cs:go og bilderedigering. Jeg spiller mest for nostalgien sin skyld, her er det ikke snakk om seriøst gaming. Men det er selvfølgelig allright med 200-350 i fps, det har jeg med laptopen jeg bruker nå på lavere oppløsning og lavere grafikk. For øvrig uproblematisk da jeg var vandt med å spille på 800x600 når jeg spilte cs 1.6 Jeg kan godt kjøpe en ferdig bygd fra POWER. Finnes det noe her som vil gi meg minst dette i fps? Og så ser jeg jo at de fleste tilbyr lite lagringsplass, jeg trenger noe i forhold til bildene men det er jo ikke krise. edit: Nå har jeg oppløsning 1280x800 når jeg spiller cs:go...
 9. Jeg tok ett raskt google søk og endte opp med ett lass av skrekkhistorier. Jeg står over. Så da må jeg se lokalt for brukte PC`r. Hva tenker du om denne: https://www.komplett.no/product/1139821 edit: Det er en som selger denne inkl. masse utstyr, jeg har forespurt hva han skal ha kun for maskinen. Den er 5 måneder gammel.
 10. Skjønner, jeg vurderte å prute men så han fikk solgt lett unna. Men den du linker til ser ikke dum ut, men hva tenker du om sending i Posten? Det går på kjøpers ansvar som han skriver, jeg ser den. Hvor stor risiko kan det være? Kjipt å få en ødelagt PC for 8k
 11. Jeg skal bare ha blikkboksen ?Å bygge selv er ikke aktuelt lengre, så den må være ferdig og klar for gaming. Jeg ser på brukte på finn.no, her er ett par jeg vurderer. Hva tenker du? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=192266246 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=192854795
 12. Heisann! Nå har jeg spilt cs:go på HP Pavilion Gaming 15-dk0902no 15,6". Jeg har satt ned oppløsningen en del siden jeg var vandt med dette fra jeg spilte cs 1.6 for mange år siden. Jeg kjører ikke fult på grafikk heller. Men nå selger jeg denne laptopen og er på utkikk etter en brukt, stasjonær gaming PC. Men hva skal jeg se etter? Det er mange år siden jeg "kunne" noe som helst om data. Det er så mye til salgs, og så lurer jeg på om det er like greit å kjøpe en brukt gaming PC med gode specs i stedet for en ny. Hva er baksiden ved å kjøpe brukt? Hvis jeg ønsker over 200fps på maks oppløsning og grafikk i cs:go, hva trenger jeg da? Eventuelt 300fps på lavere oppløsning, litt usikker på om jeg noen gang kommer å spille med maks grafikk. I utgangspunktet har jeg 10000kr, men jeg bruker gjerne mindre så jeg kan kjøpe meg ett allright headset.
×
×
 • Create New...