Gå til innhold

far Per

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av far Per

  1. Hei!

    Poden har punktert framhjulet på el-scooteren/sparkesykkelen, en ClassyWalk® S250 (elektrisk scooter), og vi tenkte at det å skifte slange burde være ganske grei skuring (når vi først fikk tak i rett dimensjon - 8 1/2 x 2). Men neida, det er jo ikke plass til å "rette opp" ventilen, slik at den går beint inn i den lite trange gjennomføringen i felgen/motoren. Det mangler egentlig ganske mye på at man får vinkla ventilen rett på.

    Slangen (og ventilen) ser identisk ut med den som satt i originalt, og jeg har begynt å lure på om ventilen ble tredd gjennom felgen FØR de monterte det runde dekselet på siden av hjulet og den omtalte trange gjennomføringen. Det er den eneste logiske forklaringen.

    Men så var det hvordan evt, få løs det runde dekselet? Har løsnet de 6 torx-skruene som holder det på plass, men dekselet sitter likevel fast (men det går an å "snurre" på det). Virker som det sitter tight (og er ikke engang sikker på om det går an å løsne den).

    Er en smule rådvill, og også redd for å ødelegge noe. Noen som har gjort dette før? Eller aner hvordan man gjør det? Det er godt mulig at dette er rimelig tilsvarende andre el-scootere - kom med innspill! ?

     

    Skjermbilde 2020-02-06 kl. 23.21.23.png

×
×
  • Opprett ny...