Gå til innhold

monodonk

Medlemmer
  • Innlegg

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av monodonk

  1. Da vil jo heretter alle mine bilder bli åpnet i f. eks Paint Shop Pro hvis jeg velger det som program ved å høyreklikke og velge "åpne i"

     

     

    6613825[/snapback]

     

    Stemmer det.

     

    Jeg kjenner ikke til de programmene du bruker, men vanligvis kan du stille inn slike ting i settings eller i preferences menyen til programmet. dessverre kan du vanligvis kun velge å åpne med programmer som er laget av samme produsent.

  2. Du må først og fremst ha et annet bildebehandlingsprogram innstalert. Når du høyreklikker på filen som skal åpnes vil du i menyen se at det står "open with" når du velger opens with vil du få opp en liste over endel innstalerte programmer hvis det programmet du vil bruke ikke står i listen må du trykke på "brows" og finne exe. filen til det programmet du vil bruke selv(vanligvis på C under programfiles). når det er gjort så må du hake av den lille boksen hvor det står "always use this program to open this type of files" eller noe sånn.

     

    Mulig at det finnes enklere metoder, men det er iallfall slik jeg gjør det. Hvis "open with" ikke står i menyen, prøv å holde inne Ctrl eller shift mens du høyreklikker.

  3. Det mest irriterende med tv er plaseringen av underteksten. Den er enten plassert for høyt eller litt for lavt, slik at hvis du har widscreen tv så må du enten nøye deg med halve teksten eller se filmen i 4:3. Fatter ikke vitsen med å legge halve teksten under og resten over bildet.

     

    Når det gjelder film og serier gennerelt så er det de såkalt "fem sentimentale minuttene" som irriterer mest, ikke fordi de er så sentimentale, men fordi de stort sett alltid varer i en liten evighet og utsetter klimakset i filmen unødig lenge.

  4. Skru på skjermen først :)

     

    På den siden som det står general på (regner med at du bruker Xp) Så står det System under står det hvilket operativsystem du har og under der igjen står det hvem som er registert som eier av sytstemet - og nederst på siden står det hvilken prossesor du har og hvor mange Ghz den går på. Hvis cool n quiet virker så vil du se der at prossesoren er ned klokket når den har lite å gjøre.

  5. 6436086[/snapback]

     

    Men det skal dog sies at DDR blir erstattet av DDR2 som både Intel og AMD har tatt i bruk, så DDR kan bli vanskelig å få tak i seinere.

    6436139[/snapback]

     

    Det sa alle om SDRAM også, men du får kjøpt SDRAM fortsatt.

  6. Det virker som om norsk veipolitikk stortsett går ut på å bruke myke traffikanter som et midddel for å få ned hastigheten i trafikken Og når jeg sier myke mener jeg alle som ikke sitter trygt inne i ei tung stålkasse med belte på. Med de nye reglene for bruk av barnesikring i bil så virker det helt høl i hue at podene går rett fra overbeskytting i baksete til lifsfarlig kjøring på egenhånd med et kjøretøy som best kan beskrives som en hump i veien for de fleste biler.

     

    Har vært på bilferie på kryss og tvers i Danmark 2 år på rad, og aldri opplevd problemer med mopeder der, det virker som om danskene har forstått at kjøretøy som ikke kan ta seg frem på veien uten å være en fare for seg selv og andre bør kjøre på en annen vei. Men det vil jo koste penger å gjøre noe med det norske veinettet, og siden vi bor i ett av verdens fattigste land så kan man jo ikke bruke penger på noe så idiotisk som en effektiv infrastruktur.

  7. Sjekk at alt inni er koblet riktig at alt passer og sjekk at tastaturet virker.

     

    Fikk den feilen når HK var klokket for å takle en prossesor som egentlig ikke passet. Det som skjedde var at biosen ble resatt fordi bios batteriet røk. måtte sette i en prossesor som passet for å komme inn i biosen igjen.

  8. Gutter/menn i rosa/pastellfarger gir signal om at de er sterkt undertrykkt av en dominant kvinne. Kvinner kjøper slike klær til sine gutter/menn for å vise at de er ufarlige, tamme, husrene, og ikke tilgjengelige for det motsatte kjønn. Mødre som kler opp tenåringsgutter i slike farger ønsker ikke en svigerdatter og kona som kjøper slike klær til sin ektemann gjør det i frykt for at han skal ha sjangs hos noen andre.

     

    :D

×
×
  • Opprett ny...