Gå til innhold

eDooku

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

Om eDooku

  • Bursdag 8. august

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

eDooku sine prestasjoner

32

Nettsamfunnsomdømme

  1. Et hjemmekino-oppsett med Sonos kan ha Èn lydplanke To bakhøyttalere (kan ikke ha bare én) Opptil to subber Det er ganske selvforklarende i appen når man setter det opp, men litt upraktisk at det ikke opplyses tydelig noe annet sted.
  2. Artikkelen kort gjenfortalt: Det har ikke noe for seg å spare strøm på "gamlemåten", fordi det rett og slett ikke fungerer Du kan spare litt strøm ved å investere til dels store summer på spesialutstyr og håndverkere Det er altså mulig å spare noen hundrelapper i strøm, men du må bruke en del tusenlapper for å kunne gjøre det. Det eneste rimelige her er at de som vil at vi skal spare strøm, som tilfeldigvis er de samme som har tjent milliarder på å selge strøm, blir tvunget til å betale for disse sparetiltakene. Varmepumper og smarte varmtvannsberedere til alle, finansiert 100% gjennom Enova.
  3. Bompengefinansiering er et utrolig latterlig konsept som aldri burde vært opprettet av SVV i utgangspunktet. I praksis mangedobler det prisen på alle veiprosjekter. Mesteparten av bompengene går (og har alltid gått) til administrasjon og andre ting enn nedbetaling av veien. Og hvis bomringen lykkes med å redusere trafikken, torpederer den seg selv og mislykkes i å finansiere alle prosjektene. Løsningen blir da å øke prisene, slik at ENDA færre bruker veien, for så å øke prisene ENDA mer, osv. Den eneste samfunnsøkonomisk korrekte løsningen vil jo være å finansiere ALT over veiavgiften. Ja, man må øke veiavgiften, men det er nå bedre enn disse enorme tapsslukene som bompengeveiene er?
×
×
  • Opprett ny...