Gå til innhold

raakken

Medlemmer
  • Innlegg

    790
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av raakken

  1. Takk for svar. har vært så sinnsykt opptatt. Grunnen til at jeg sa telia var helt tilfeldig og at de hadde 200 gb vs ice sin 10gb. Ble til at jeg valgte satelitt, da jeg ikek spiller og ønsker "fri" nedlasting. Så få vi se hvordan det går. Blir endel nedlastinger og slikt som kommer på alt fra 50 til 150 gb, så da kan det bli lite noen måneder, men hadde kanskje gått bare bra noen måneder. Det var også noen naboer som mente at mobilnett var ustabilt, mens andre sa det var veldig bra... 

  2. Hei

    Der jeg bor har jeg ikke mulighet til vanlig bredbånd. Slik jeg har forstått har jeg derfor bare to muligheter.

    Mobilt bredbånd(fra Telia) og satelitt(fra europasat).

    Jeg er veldig usikker. Telia har 200gb i mnd til 850 med grei(?) hastighet. Den fra europasat har jeg fri nedlasting, MEN etter 50gb vil hastigheten satt ned til mellom 1-5 mbit, og muligens enda lavere etter klokken 17.00(men ifølge de så er dette minimum, men dette skjer skjelden(hans ord))

    Hva vil du ha valgt og hvorfor? Vil jo ha noe som funker, men er småskeptisk til satelittinternett

    Takk

  3. Hei

    Som teksten sier skal jeg ha meg ny tv, da den andre tok kvelden her om dagen. Er ikke så inne på tv'er og er stort sett fornøyd om det er greit nok.

    Har sett på disse to:

    https://www.lefdal.com/product/tv-lyd-og-bilde/tv/55PUS6162/philips-55-4k-uhd-smart-tv-55pus6162

    Og denne

    https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE55MU6105XXC/samsung-55-4k-uhd-smart-tv-ue55mu6105

    Noen som har noen innspill, evt andre kandidater som er bedre?

    Takk

  4. Hei

    Som tittelen sier, skal jeg ha meg nye høyttalere i min avensis stasjonsvogn. Jeg skal bare ha høyttalere og ikke noe basskasse. Vet ikke om jeg skal ha komponentsett eller fulltone. Det jeg er ute etter er ren og fin lyd, til billigst mulig penge. Hva er det som gir mest bang-for-the-buck? Gjerne på bilradiospesialisten, da jeg snart skal en tur inn til trondheim, evt noen som har billig/gratis sending over 1000 kr.

    Budsjett har jeg ikke tenkt på, men helst rundt 1000-1500 kroner, om det lar seg gjøre.

     

    edit: skal spilles rett på bilstereo uten forsterker, så gjerne lettspilte!

  5. Hei

    Som tråden sier ønsker jeg en slik bil i denne prisklassen.

    Jeg er ute etter noe som er slite/driftsikkert, og er rimelig økonomisk å kjøre. Jeg vil også ha en bil som er god på vinterveier, kanskje 4wd , helst ikke så mye kupestøy, og "litt" hestekrefter til å kunne kjøre trygt forbi andre biler.

    Har tenkt på endel asiatiske biler, men siden jeg har så lite peiling, tenkte jeg å høre med dere her:)

     

    Noen av de jeg har sett på:

    Subaru forester/impreza og legacy

    mazda 6

    ford mondeo

    vw passat

    toyota avensis

    skoda octavia

     

    noen innspill/tips eller råd?

    takk

  6. Hei

    Har kjøpt meg en ny 3DS etter at jeg mista den forrige i gulvet. Kjøpte meg en brukt en, og på den følger det med endel spill som er lagret på maskinen. Jeg forstår det slik at jeg kan endre epostadressen fra den forrige eieren og beholde spillene.

    MEN, den kontoen jeg har, og de spillene som jeg har kjøpt, kan jeg ikke få overført på den nye kontoen?

    OG, må jeg endre til en annen epost, siden min er linket til den gamle kontoen min? Burde jeg slette den gamle brukeren min?

     

    Takk for all hjelp

  7. Hei

    Jeg ønsker å kjøpe meg en sekk som skal brukes på jobb. Den må ha plass til en laptop med kabler, to matbokser, en drikkeflaske og en termos. I tillegg må den ha plass til to-fem bøker og ca 20-50 kladdebøker.

    Er lærer og trenger en rimelig stor sekk som dere skjønner. Er ikke alltid alt dette er med, men ønsker muligheten, slikbat jeg kan ta med meg rettingen hjem osv.

     

    Ønsker at den skal være så billig som mulig, og er ikke så interessert i hvordan den ser ut, kan også være skulderveske om det er billigere/fyller flere krav.

     

    På forhånd takk

  8. Hei, dipsbelte på treningsstudioet jeg bruker har blitt stjålet så mange ganger at senteret nekter å kjøpe nytt. Må derfor kjøpe eget og ha med, og jeg lurer på om noen har noen råd angående hvilket belte jeg burde gå for. I norge er disse belte rimelig dyre, men på ebay kan man få dem for en rimelig penge. Har sett på type "modeller", og lurer på om noen har noen innspill på noen av de?

    Det trenger ikke tåle så mange kg i hang-ups/chins, men i dips treng er jeg litt. minimum 50 kg(må ha noen mål å strekke seg etter:) ) og helst litt mer så det er litt å gå på/om belte svinger og får ekstra belastning etc.

     

    Her er de jeg har sett på:

    http://www.ebay.com/itm/Weightlifting-dip-belt-Gym-Support-Straps-GEL-Wraps-with-Chain-Fits-Oxford-2P52-/121741916585?hash=item1c586239a9:g:H94AAOSwyQtV3TkR  (denne er i nylon)

     

    http://www.ebay.com/itm/UK-Warrior-Leather-Dipping-Belt-Body-Building-Weight-Dip-Lifting-Chain-Fitness-/231505582846?hash=item35e6cedafe:g:GOQAAOSw091VBK3g

     

    på forhånd takk

  9. Heismile.gif
    Som tittelsen sier har jeg kjøpt meg en Grundig 6239, og de på elkjøp skulle ha 1000 kroner for å kalibrere den, noe jeg høflig takket nei til.(fikk tvn på tilbud uten kalibrering)
    da lurer jeg på om det er noen her som har denne tvn og kan dele sine innstillinger for tv og film her? hvilke funksjoner de har på/av når de ser film kontra tv. Så "fake" ut når jeg så filmer i starten før jeg fikk stilt det litt inn, men er ikke helt fornøyd endawink.gif

    på forhånd takk

×
×
  • Opprett ny...