Gå til innhold

decent

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av decent

  1. Takk for mange gode svar. Især til deg BareGjest.

    Jeg mente 5 TB som de fleste skjønte :) Jeg innser at det er nok et litt lavt budsjett. Og at jeg må gå litt høyere. Det får jeg bare gjøre! Men da er de neste spørsmålene:

    Kan jeg behandle diskene på lik linje som en harddisk på en PC/MAC? Det som er ideelt vil være at NASen primært fungerer som en "normal harddisk", bare ikke fysisk i maskinen. Det er streaming av filmer jeg først og fremst har i tankene. Samt å kunne overføre bilder og dokumenter fortløpende etter hvert som jeg ønsker å lagre/organisere de.

    Videre er jeg åpen for muligheten for å sette i nye disker etterhvert som større kommer ut. Det var slett ingen dum sak. Hvilken NAS vil da være mest fremtidsrettet? Da snakker vi make and model.
    AC-støtte fra USB, thunderbolt, mulighet til å sette i normale harddisker samt å oppgradere.

    Fungerer ikke Apple sine time capusule ca på denne måten? Dvs fullstendig trådløs etc?
    Jeg har routeren oppå veggen i gangen og det vil således ikke se særlig pent ut å legge en kabel rundt hjørner og slik. Så det er det estetiske jeg primært tenker på her. Slik at jeg bare kan stue NASen et sted hvor jeg ikke trenger å se på den. Det ideelle vil da selvsagt være en fullstendig trådløs løsning, men jeg skjønner det er lite av om dagen.

    Takk for mange gode svar så langt!

  2. Jeg er på utkikk etter noe som kan samle alle dataene mine som er spredt på 5 GB over henholdsvis 3 disker.

    Jeg har sett på NAS, men finner ingen gode alternativ som ikke krever at jeg kobler NAS direkte til router med kabel. Med mindre det er en dedikert PC som koster ganske mye.

     

    Hva er den beste TRÅDLØSE NAS-løsningen som kun kobles til strømmen og til det trådløse nettverket? Jeg har behov for minimum 5 GB, gjerne med muligheten til å oppgradere ytterligere når større disker kommer på markedet.

    Budsjettet er på 2-3000 kr.

  3. Heisann.

     

    Er på jakt etter et kompaktkamera. Krav er følgende, men ikke styrende, om det er noen kamera som er godt ansett og anbefalt, så skyt inn!

    KRAV:

     

    - PRIS: 2700,- NOK maksimum

    - Minst 3x optisk zoom

    - minst 4.9 megapixler

    - stor skjerm

    - bra skjerm

    - raskt: raskt å ta bilder + bruk av skjermen

     

    Sånn ca. Kom gjerne med forslag! Takk

  4. Tittelen taler for seg selv: hvorfor er det så mange som velger firefox fremfor Opera? Er det på grunn av deres omfattende PR-jippo som lett påvirket mange? Eller er det et bedre program? Hva er forskjellene og fordelene med disse programmene?

     

    Er genuint interessert. Håper på noen intelligente og gode svar!

  5. OK.

     

    Tenkte jeg skulle oppklare hva "Arne-fenomenet" for alle som enten er, eller har vært på TG. Samt de som simpelt hen lurer på hva det er for noe!

     

    Det hele startet med at noen i crewet ropte på Arne. Som forøvrig også har vært med i crewet i mange år, men har trappet ned de siste årene. Da de i crewet ropte på Arne fikk de ikke svar med Arne med det første, så de ropte gjentatte ganger på han. Og som de fleste av dere sikkert forstår gikk det videre til at noen av deltakerne også fikk lyst å rope på Arne. Og som et apeberg bestående av omlag 5000 mennesker, spredte dette seg til absolutt hele Vikingskipet relativt fort. Og i de senere år har folk som kjenner til fenomenet kastet seg på av gammel vane, og nye folk som simpelt hen synest dette var hysterisk morsomt, også kastet seg på -akkurat som da det hele startet.

     

    Jeg vil tro dette var i go tid før walkie-talkiene var innført blant hele crewet. Men hva vet jeg.

     

    Så noen ganger måtte Arne faktisk komme opp på scenen å roe ned massene via høytalerne. Ahh, eg minnast. Morsomt fenomen hvertfall, som virkelig setter et særpreg på et arrangement som TG.

  6. Når jeg åpner film-filer i alle andre avspillingsprogram enn Windows Mediaplayer får jeg et bilde som har altfor høy kontrast og lysstyrke.

    Jeg vet ikke hvor dette kommer i fra, men har lest det kan ha kommet med SP2.

     

    Alle andre program unntatt Windows Mediaplayer har dette problemet. Også WinDVD etc.

    Problemet var i WMP også, men jeg løste problemet ved å hake av noe i options, men bildet ble mattere enn før, men det fungerer.

     

    Er det noen som har hatt det samme problemet og har løsningen, eller kjenner til løsningen, så sleng inn en linje.

×
×
  • Opprett ny...