Jump to content

LarsenNis

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LarsenNis

 1. Da har jeg utformet et skriv, dokumentert all epost-, sms- og telefonkorrespondanse med forhandler og Nissan siste 5 mnd, samt lagt ved en detaljert beskrivelse av feilen. Totalt ble det 30 vedlegg med utskrift av eposter, feilmeldinger og div. Jeg skal holde dere oppdatert på fremgang i saken
 2. Ok, så jeg burde ha reklamert med en gang? Takk for info... da skal jeg få gjort det snarest.
 3. Jeg vet at mange opplever at appen ikke fungerer i perioder. Hos meg er det ikke det som er problemet. Jeg får feilmelding før jeg får etablerert/oppretter bilen med vin-nummer i appen. Ingen apper (heller ikke tredjeparts-apper) fungerer derfor. I tillegg har de bedt meg teste med flere ulike brukere (jeg har teste med så mange som 4 ulike brukere/eposter). Det har så langt resultert i at jeg nå ikke engang får logget på hverken app eller You+Nissan. Jeg har også gitt ifra meg brukernavn+passord og telefon til forhandler.. de har vert i kontakt med Nissan.. men prøvd og ikke kommet videre. Nå ser jeg ikke noe annet valg enn å hevet kjøpet. Jeg er ikke interessert i denne bilen når ikke alt virker. Jeg har "topputgaven" av Tekna.
 4. Den fungerer stort sett på alle andre norske biler, det får jeg ihvertfall opplyst fra forhandler, og det samme gjelder når jeg forhører meg på div forum. Det er forsåvidt veldig mange som har store problemer med appen, men den fungerer "iblant" for de fleste har jeg fått inntrykk av. Men i mitt tilfelle startet det med at forhandler ikke fikk til å legge til appen da jeg skulle få utlevert bilen. Vi fikk feilmelding. Forhandler fortalte meg at dette ikke var unormalt, og ba meg prøve på nytt når jeg kom hjem. Jeg fikk samme feil. Etter å ha kontaktet Nissan kundeservice en rekke ganger ba de meg opprette ny bruker (faktisk har jeg til nå opprettet 4 brukere som jeg har brukt til å teste appen). Det har resultert i at tilslutt ikke engang får logget på appen, eller You+Connect. Jeg har jevnlig vert i kontakt med Nissan kundeservice og forhandler gjennom 5 måneder, men er ikke kommet nærmere noen løsning. Forhandler purrer på kundeservice og Nissan kundeservice sier at "teknikere" jobber på spreng. Det har de sagt i 5 måneder nå. Jeg er dritt lei både bil og at appen ikke virker.
 5. Er det opp til forhandler å velge om de vil godta å la meg heve kjøp av bil... eller vil det som ofteste ende opp med advokat..?
 6. Ok, takk for nyttig svar!
 7. Ok, takk for kjapt svar. Det skal jeg gjøre. Hvordan kan jeg forvente at prosessen er videre? (kanskje et vanskelig spm å svare på..)
 8. Hei, jeg har en ny Nissan Leaf 2019 Tekna kjøpt i Østfold. En av grunnen til at jeg kjøpte bilen var å få muligheten til å benytte meg av Nissan Connect - en app som gjør at jeg kan se lading på bilen, forvarme den etc. D Denne appen har jeg aldri hatt tilgang til. Nissan Connect har ikke fungert. Jeg får feilmelding både når jeg prøver å legge til bilen/VIN-nummer og når eg prøver å logge på You+Nissan på nettsiden. Forhandler har heller ikke fått til å sette den opp, og heller ikke Nissan kundeservice eller teknisk avd. har klart å fikse feilen. Det har nå gått 5 mnd siden kjøp. Både forhandler og Nissan kundeservice sier dette har høyeste prioritet, men det hjelper ikke mye når det er null fremgang. Jeg har mistet fullstendig tillit til at de klarer å fikse det. Jeg aner ikke hvor mange epost jeg har sendt til de om denne saken... Kan jeg heve kjøpet av bilen på dette grunnlaget? Jeg mener å ha kjøpt et produkt med store mangler. "Nissan Connect" er det første som vises når jeg starter bilen.. og jeg har ikke tilgang til systemet som jeg ble lovet. Hvordan går jeg isåfall frem for å heve kjøpet? eller er det helt nyttesløst? Jeg ønsker også å selge bilen.. men hvem vil kjøpe den når Nissan connect ikke fungerer..?
×
×
 • Create New...