Jump to content

Roy hansen

Medlemmer
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Roy hansen last won the day on February 13 2020

Roy hansen had the most liked content!

Community Reputation

146 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg bruker kun elbiler som eksempel. En rekke merker opplevde 100.000 i pris reduksjon natta etter at de var og handlet elbil. Det er surt. I tillegg det enorme verditapet ???
 2. Yes Du er på sporet? Ingen elbil koster under 40 kr pr mil i kun verditapskostnader Hvorfor skal noen velge å betale den prisen på å frakte seg selv og familie? Brukt diesel gir deg i stedet 12 kr kr mil all include.
 3. Jepp Jeg bruker kun elbiler som eksempel Det sitter nemlig tusenvis av nordmenn og norske familier med elbiler som er belånt. og restgjeld er mye høyere enn bilens verdi. Folk er blitt lurt opp i stri
 4. Selvfølgelig. Ingen annen bil koster mer pr kjørte km enn en elbil
 5. At du lever i en fantasiverden kan vel ikke jeg ta ansvar for. Anbefaler deg å sette deg inn i virkeligheten
 6. At Kina har investeringer på tusenvis av milliarder på kullkraftverk er intet nytt under solen. Det er ingen som til nå har satt opp regnestykket som beviser at det koster under 40 kr pr mil å ha en elbil i kun verditapskostnader ???? Det burde florert!!! Selvfølgelig florerer ikke nettet av lønnsomme elbilforbruk De finnes ikke
 7. Det burde du ha kontroll på selv Du har vel dét ??????????
 8. Premisset på salg av brukte elbil har jeg allerede brukt mye energi på. Jeg kan rapportere om folk som har tapt 800000 på 5 mndr og lite kjørrte km og opp til 120.000 på få kjørte km på elbil på 5 til 12 mndr. Slik er MARKEDET Dette overser du. Hvorfor??????????????
 9. Svar først på HVORFOR jeg skal gå fra å betale 12-15 kr pr mil all include til å betale 40 kr mila i kun verditapskostnader for elbil, som nærmer seg 50 kr pr mil all include. Kina investerer nå tusenvis av milliarder i over 120 nye kullkraftverk. Kom ikke og snakk om miljø eller økonomi.
 10. Jeg viker ikke på det. At du drar frem helseproblem i en tråd ang helsevesen i en tråd som handler om bil.....det faller litt på sin egen urimelighet. Konkret Hva ønsker du svar på?
 11. Problemet du er nødt til å løse først er jo alle de brukte elbilene fra 2016-2018 med km stand fra 40.000 til 80.000 km hvor prisen er 220.000 til 280.000 kr Når du nå får en splitter ny elbil, som er bedre og går lengre. ...hvem f.... er villige til å kjøpe en elbil som går kortere, er brukt til samme pris??????? Et vidt spekter av elbiler i prisklasse 220.000 til 300.000 brukt finnes....men hvem dumsakalle kjøper disse da nye og bedre ubrukt finnes til samme pris??????
 12. Som sagt, dette dreier seg om bil/fremkomstmiddel og der kommer elbilen ufyselig dårlig ut med 40 kr mila i kun verditapskostnader for de billigste... . Synes det er urettferdig av deg å blande helsesektoren inn her med diabetes og alt du nevner Gå heller til tråder som omhandler helse
 13. Jeg trodde denne tråden handlet om elbil. Du må gjerne opprette en tråd ang helsevesen og elektronikk
×
×
 • Create New...