Jump to content

RaveX

Medlemmer
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RaveX last won the day on July 28

RaveX had the most liked content!

Community Reputation

122 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RaveX

  Kjipt å være feit

  Å gå ned i vekt er veldig enkel matematikk. Du må spise mindre kalorier enn du forbrenner. Og så enkelt er det faktisk.. forstår ikke hva folk klager over.
 2. Jeg sier ikke at mac er dårlig til redigering. Jeg sier at det er banalt å kalle det for best, og at det er smak og behag. Jeg mener at man kan finne minst like gode windows alternativer til samme eller lavere pris enn mac. Hva som er best, kommer ann på hva spesifikt du bruker det til, og hvor dyktig vedkommende bak tastaturet er.
 3. Det å si at Mac er best er tull. Dette er smak og behag, og ingenting annet. Jeg ville nok gått for en Lenovo Legion selv. Ser det ligger noen på finn til en grei pris.
 4. Desverre lite du kan gjøre annet enn å følge prosessen som du selv beskriver. Pengene må jo komme fra ett sted, og om vedkommende ikke har penger å betale, så får jo ikke du heller penger. Dog er det en del firmaer som kjøper opp gjeld og fakturaer, slik at du kan få oppgjøret ditt mot x% av beløpet.
 5. Vi kommuniserer her i huset. Vil si det aller meste rulerer oss imellom, med unntak av klesvask, den får jeg ikke lov til å røre etter x antall krympede plagg, samt mye morsomme nye fargekombinasjoner på andre plagg.
 6. I statskassen. Som betaler for politiet, helsetjenester, nav og alle andre massive fordeler du har ved å være norsk statsborger. Dog ekstremt enkelt å unngå å betale disse pengene om du vil det. Bare oppfør deg i trafikken. Så enkelt er det faktisk.
 7. Selvfølgelig har det noe med politi å gjøre. Om vedkommende som har vært inne i den salen har f.eks vært skutt eller knivstukket, eller kjørt på av en i ruset tilstand, så gjør politet en fantastisk jobb med å få tak i vedkommende, for å skjerme resten av samfunnet, og hindre at flere blir skadet eller drept. Her er det mye du ikke forstår. UP jobber mye i trafikken ja, men hvorfor gjør de dette? Jo, for å luke ut idioter, biler som ikke har noe å gjøre på veien, rus osv. Og hvorfor gjør de dette? Så våre barn kan gå trygt til skolen uten å bli drept, for eksempel. Kjenner jeg blir så irritert at jeg blir kvalm av å diskutere dette med deg, så jeg skal slutte å sitere deg nå, før jeg åpner kjeften min og sier min ærlige mening om folk som deg.
 8. https://www.tv2.no/a/9058894/ Der har du ett veldig godt eksempel på hvorfor ting prioriteres. Om vi skulle ha politifolk døgnet rundt til å gjøre absolutt alle i dette landet fornøyde, hadde skatten vi må betale vært vesentlig høyere. Dette får igjen alle andre til å skrike. Dette er en balansegang. Du kan ikke si vi ikke har politi i Norge, fordi de prioriterer liv og helse, og forøvrig gjør en fantastisk jobb med dette, istedenfor å kjøre 6 biler hjem til deg for å sikre 4 fingeravtrykk som nesten garantert kan gjøres senere når de har mindre pågang og mer tid.
 9. Hver gang jeg har hatt behov for assistanse av politiet, har de ikke brukt mer enn 10 minutter på å komme frem. Har du tenkt på at de kanskje prioriterer andre ting, hvis de har mye å gjøre en gitt dag? For eksempel en redningsaksjon, en voldtekt, blind vold, overdoser, ruskjøring osv vesentlig mye viktigere enn å komme hjem til deg ETTER at ett innbrudd har skjedd.
 10. I Norge har vi det generelt sett ekstremt fritt og fint, i forhold til veldig mange andre steder i verden. Jeg forstår poenget ditt, men jeg står på at vi har lover og regler for en grunn, og slik må det være om ett samfunn skal fungere godt. Hadde vi kjørt folke avstemning på å tillate bruk av narkotika, eller cannabis spesifikt, skal jeg vedde en halv testikkel på at dette fort blir nedstemt av folket i Norge.
 11. Usikker på om du er sarkastisk igjen her nå, men dersom du mener hva du nå skriver, beklager jeg om du føler jeg hoppet litt hardt på deg.
 12. Ts siktet spesifikt mot brukere av cannabis. Spiller ikke noe rolle hva slags forbrytelse det er snakk om. Poenget mitt er at vi har lover og regler for en grunn i Norge, og alle som velger å ikke følge disse, inkludert brukere av cannabis, alltid vil ha stygge holdninger ovenfor politiet. Det folk ofte glemmer her, er at ingen er perfekte, og alle kan gjøre feil. Dette gjelder politiet også. Jeg er mulig enig i at de gjør mye rart til tider, og mulig også bruker sine ressurser feil, men hvordan er det egentlig å jobbe i politiet, litt lenger opp i rekkene med makt til å faktisk styre dette? Prøv å sette dere litt inn i en slik situasjon, før man hagler ned på dem. Det skal sies at politiet gjør veldig mye bra her i Norge også. Jeg vil også påpeke at jeg ikke har -full- tillit til politet selv, og jeg er heller ikke helt fornøyd med deres arbeid. Men at de slår ned på narkotika, som ts siktet til, synes jeg er kjempebra, og det er noe jeg håper de vil bruke mer ressurser på i fremtiden.
 13. Alle som missbruker narkotiske stoffer i dette landet mener nøyaktig det samme som deg. Det mener også folk som ikke oppfører seg i trafikken, ser på barneporno eller driver med bedrageri. Ser du sammenhengen...?
×
×
 • Create New...