Jump to content

RaveX

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Hvorfor er en artikkel som dette bak betalingsmur? Idioti.
 2. Så, jeg har spunnet opp en ny Rust server, og tenkte jeg ville dele den her. Serveren er HELT ny, og dermed er population deretter, men jeg anntar dette tar seg hvertfall en del opp iiløpet av relativt kort tid. Serveren kjører følgende modifikasjoner : -3x loot, på både komponenter og ressurser. -Halvert crafting tid på alt -Alle har tilgang til alle blueprints -Litt kortere netter, litt lenger dager Planen er å wipe serveren hver 14. dag. Altså hver første og tredje Torsdag hver uke. Dette kan endre seg. Vi har en helt nystartet discord server her : https://discord.gg/N2Htx5X Serveren ligger under modded seksjonen ingame, og kan finnes med navn : [EU] Rust gaming community 3x Server NO BPS ELLER følgende kommando i console : client.connect 51.175.27.93:28015 Ettersom en spillerbase kommer, noe vi håper på, kan det bli endringer etterhvert på serveren, ettersom tanken er at spillerene selv skal bestemme hvordan serveren skal kjøres. Men for nå, er det slik som det står over. Serveren er hostet i Norge på hardware jeg selv eier. Ikke en shady virtuell maskin på desktopen min, men heller en dedikert server på god fiberlinje. For de interesserte, så kjøres den faktisk på følgende hardware : Dell poweredge R620 -2 x Intel xeon 2680 cpus, totalt 16 cores, 32 threads -128gb ddr3 ecc ram -3stk ssd disker i raid-5 til system -5stk 5TB hdd i raid-5 som lagring -500/500 fiberlinje, plassert i Østfold, Norge. Håper å se deg ta en tur!
 3. 5Ghz grensen er sprengt for lenge siden. Finn på noe bedre å skrive om.
 4. Om det er 180hk modellen er jeg veldig sikker på at disse barne sykdommene ikke finnes på denne motoren. Man kan diskutere seg grønn på Audi sine v6 motorer, men jeg står ganske bastant på at 2.7 i 2007mod er bra. Kanskje noen av de første 150hk motorene ikke var det, men 180hk er jeg rimelig sikker på. Dog er ikke dette noe jeg har konkrete kilder på. Motoren min har gått 282k nå, og maler som om den var ny. Dog skifter jeg olje hver 10-12k km. Kjører aldri long life intervaller på noen ting her i gården.
 5. Det er kjede på både 2.7 og 3.0 tdi v6 fra Audi.
 6. Vi har hvertfall vært veldig fornøyd med våres bil. Du må ikke høre på disse som mener at dette er dårlige motorer. Det første partiet med 3.0 v6 motorer havarerte, men dette ble fort fikset og det finnes ikke slike motorer i 2007 modeller. 2.7 og 3.0 motorene er forøvrig også identiske. Eneste forskjell her er effekt, og veiva, som gir større slagvolum.
 7. Svakheter jeg har hatt med min er hvertfall veldig få. Bilen min går rundt 200 mil i uka, og har fremdeles ikke hatt ett feilslag, annet enn vanlige slitedeler. Hvis det er allroad på bilen du ser på, be om historikk på det systemet. Å begynne å bytte ut komponenter her er dyrt. Den vanligste synderen her er den såkalte ventilblokka, som sitter under bilen ved diesel tanken. Denne kontrollerer luft til alle 4 belgene, og har en tendens til å bli treig og sette seg fast med tiden. Denne er byttet 2 ganger på bilen min. Delen koster 500kr på ebay, men koster fort 10k å få byttet hos møller i Norge.
 8. Jeg eier en slik bil, og må bare få frem en ting med en gang : Det er de gamle 2.5tdi motorene som havererer, IKKE 2.7 og 3.0 v6 motorene. Disse er bra, sålenge de får det vedlikeholdet som spesifiseres av produsent. Jeg eier selv en 2007 a6 allroad, 2.7tdi v6 og quattro. Bilen er fantastisk å kjøre, tar seg frem overalt, og har det meste av ting jeg ønsker. Min er chippet til 265hk, med modifisert eksos, ingen katalysator og blendet egr. Du får denne bilen i orginalt 150 og 180hk. Motorene er helt identiske, men med forskjellig software. Merk deg at dette er en relativt tung bil, med mye driv verk, så gå for 180hk motoren, eller forbered deg på å tune den. Min har per i dag gått 282k km. Forøvrig til salgs, da vi ønsker å gå over til nyere bmw her i huset.
 9. Jeg bruker selv gsuite med business brukere, noe som gjør at jeg får ekte ubegrenset disk lagring i skyen til en drøy hundrelapp i mnd per bruker. Eneste minuset her, er at det er begrenset til 750gb båndbredde per 24 timer. Garantert mer enn nok for ditt bruk. Per i dag lagrer jeg over 100TB med filmer og serier, som jeg bruker rclone til å streame via plex i en liten virtuell server. Fungerer perfekt, og styret med å holde store antall disker oppe, samt å bruke penger på å skifte de ut er helt borte. Mener ikke å bruke dette som en salgs tråd altså, men jeg kan selge slike ubegrenset brukere, om noen ønsker dette. Send isåfall en melding til meg privat.
 10. Du er sikker på at den er helt avslått, og ikke bare i hvilemodus? Sjekk også "Wake on lan" instillinger i bios. Har opplevd at maskiner med dette aktivert kan finne på å starte av seg selv, selvom de står koblet til ett lukket nettverk med kun jeg som bruker.
×
×
 • Create New...