Jump to content

RaveX

Medlemmer
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RaveX last won the day on July 28 2020

RaveX had the most liked content!

Community Reputation

216 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.nav.no/no/nav-og-samfunn/kontakt-nav/oversikt-over-satser/minste-arlig-ytelse-for-uforetrygdede_kap Spiller ingen rolle hvorfor du har krav på det.
 2. Her er det bare å sjekke reim først, deretter ladespenning.
 3. Synes det er kjempekult at dere her på ett forum skal bestemme hva som står på mine regninger, og hva jeg har både i veggen hjemme og på telefon. Fikk meg en god latter nå.
 4. hvordan får du det? bedrift leie av fiberen? Leier billig fra et firma og betaler egenandel? Har en bekjent i Telenor. 299 inkluderer både internett og tv. Har også ubegrenset telefon abonoment (mtp data) for kr 99,- per mnd.
 5. Hsr 1gbit begge retninger. Betaler 299 / mnd for dette. Telenor fiber.
 6. Burde vell gå iløpet av kort tid om jeg priser det til 10k ink frakt eller noe slikt ?
 7. https://www.komplett.no/product/1171801/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/gainward-geforce-rtx-3080-phantom-gs Interessen for gaming er nå lavere enn behovet for raske penger. Hva kan jeg prise dette til på finn for ett raskt salg, og samtidig luke ut useriøse folk? Ser folk priser kortene sine veldig forskjellig, og mye av de ligger faktisk til over ny-pris.
 8. Har du sjekket hvilke temperaturer du har på maskinen mens dette skjer? Kan hende den går varm, og deretter henger spillet seg. Såkalt Thermal throttle.
 9. https://www.komplett.no/product/895423# Er det ett slikt skjermkort du har ?
 10. Den maskinen der er steingammel for dagens AAA titler. Hva slags disk bruker du?
 11. https://www.komplett.no/product/1171801/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/gainward-geforce-rtx-3080-phantom-gs Interessen for gaming er nå lavere enn behovet for raske penger. Hva kan jeg prise dette til på finn for ett raskt salg, og samtidig luke ut useriøse folk? Ser folk priser kortene sine veldig forskjellig, og mye av de ligger faktisk til over ny-pris.
 12. Skal ikke ha gratis hus, bil og mat hver dag også eller? Selvfølgelig koster musikk penger.
 13. Jeg ville skutt det inn i boliglånet, deretter belåne bolig til å betale ut en av bilene, for så å betale ned neste bil så fort dere klarer.
 14. For meg høres dette ut som en blanding av stress (stress som i psykisk), angst og en mild depresjon. Anbefaler deg å ta kontakt med din fastlege og forklare situasjonen. Vil også påpeke at dette ble min personlige oppfatning, og er ikke nødvendigvis korrekt.
 15. En skam, men tildels forståelig. Hvor mange tjenesteMENN har ikke blitt smisket med og tilbydt ting for å slippe unna? Kvinnelige betjenter i uniform er som oftest grisefine også, overasker meg egentlig at tallet ikke er høyere.
×
×
 • Create New...