Jump to content

Dunkerbeck

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ...Ser at lignende maskiner som din selges brukt på finn.no for 7-9k. Du ville vært godt på vei til en skikkelig oppgradering hvis du hadde solgt din.
 2. Normalt at forbruket varierer mellom spill. Du kan nok oppgradere til et 2060 super før cpuen bottleneck'er helt, og få opp til 30% høyere fps. Vil variere fra spill til spill. Er ikke så mye å hente på kun cpu oppgradering, hvis du i det hele tatt har hovedkort som støtter det. Har du et budsjett?
 3. Takk. Får prøve meg litt frem. Dere har forøvrig overtalt meg til å droppe sub i denne omgang. Takker igjen for all respons!
 4. Høyttalerene er rimelig nye. Kan jeg forvente mer bass etter som de spilles inn ? Er forsterkeren min god nok til å få frem bassen jeg savner? Sony str-dh550 ( 145W x 5 6 ohms )
 5. Takk for svar. Er klar over at sub ikke gjør seg så bra i blokk, men det er ikke mye bass jeg trenger og jeg spiller aldri høyt. Hvordan ville den jeg linket klart seg på lav gain og volum? Noen andre (mindre?) sub'er som kunne vært aktuelle?
 6. Hei Er på jakt etter en aktiv sub som passer til et par Klipsch Reference R-610F. Bruken er stort sett til tv-serier og litt musikk. Bor i blokk og ønsker godt forhold til naboene mine :-) Bør jeg legge litt penger i subben eller vil en billig 10" være nok? (feks https://prisguiden.no/produkt/dynavoice-magic-mw10-409828 som er på tilbud til 1490,-)
×
×
 • Create New...