Jump to content

Marius N

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for mange gode innspill her nå. Subben er oppe å går nå. Så da får jeg være fornøyd med dette oppsettet. Mye å sette seg inn i for en som ikke kan hele spekteret når det kommer til lyd 🙂
 2. Fikk lyd i subb nå med y splitt ifra Pre out. Bassen er kanskje litt hard, men derte har kanskje boe med subben å gjøre.
 3. .Har både Sub inn og Pre out på kenwood
 4. Jo sånn sett ja,kan justere på den ja. Men er jo null lyd på subb, Kenwood står på CD / DVD og RCA ifra REC OUT til AUX IN på Sonyen. Prøvd å justerelyd og sjekketat sub er på på sonyen.
 5. Har ikke noen justeringers muligheter på sub.
 6. Siden jeg bruker optisk inn ifra Xbox til Kenwood så må den stå på CD/DVD. Får ikke noe signal ifra REC OUT til AUX på Sony.Null lydpå sub iallefall.
 7. Tusen Takk for raskt og fyldig svar. Da skal jeg prøve på det oppsettet 🙂
 8. Hei folkens! Jeg er helt ny i gamet så trenger en liten guide, har et gammelt system som jeg har koblet opp som jeg vil ha liv igjen. Har 2 forsterkere, en Kenwood KRF-V5070D og en Sony STR-DE545. Før så var høytalere koblet til Kenwood og sub til sonyen med bruk av Y-splitt og rca. Men husker ikke dette med PRE out og Sub out. Hvilken løsning må til fot å få et brukenes resultat? All tips mottas mer enn gjerne 🙂 Kun Kenwood som har PRE out.
 9. Okay Takk for svar. Ble veldig usikker. Men så kjører vi på det. Godt Nytt år.
 10. Hei godtfolk! Jeg har en lastebil der jeg skal koble på en flash module som får vanlig lys til å blinke som varsellys. Jeg skal bruke grøftelysa på lastebilen. Mrn det jeg da lurer på,kan jeg bruke et veksel rele ? Når jeg setter på vanlig grøftelys så vil ikke det påvirke modulen til varsellys og omvendt.
×
×
 • Create New...