Jump to content

Ballast

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Grunnen til at vi har 220 volt er fordi norske, svenske og danske ingeniører studerte i tyskland og tok med den tankegangen hjem. Samme med de 15 600 volt de bruker på tog, lærte det i Tyskland.
 2. Og da jeg kjøpte HV-Mauser fra Forsvaret (Arsenalet på hamar) så kom våpnet komplett i en pakke i posten! Typisk Forsvaret, ikke kunne lover og regler. Og de sendte ut 500 stk den gangen for 16 år siden.
 3. Jeg har også en HV-Mauser men i 30-06 så det var fristende. Men hvor kjøpte du den sidemontasjen?
 4. Det er ikke Lindorrf som skal ha alle disse pengene. De bare jobber med å få tak i pengene for en som har noe tilgode. La oss si han har kjørt i fylla, da setter forsikringsselskaper bort jobben til Lindorrf eller noen andre. Og er det svindel ved bolig. eller bilsalg etc så er masse rettsaker og da blir det dyrt! Og han er dømt og noen skal ha tilbake pengene sine, noe som er helt rettferdig. Selv kjenner jeg til en som er dømt for fyllekjøring, dødsulykke, og svindel for mange millioner. Han skylder 15-20 millioner nå. Sorry, gidder ikke å spandere en kaffe på han.
 5. Han er dømt til å betale erstatning og det er ikke Lindorf han skylder penger. Lindorrf prøver å få tilbake penger for en som har noe til gode. Hvis han hadde svindlet deg ved et hus-,båt eller bilkjøp, så har jo du utgifter og må få rentene dine dekket. Tror du Lindorrf sitter på alle de pengene? Rehabiliteringstanken? Skal han slippe unna hvis han dømt til å betale erstatning? Hadde du tilgitt og ettergitt 900 000,- ved svindel eller hvis det er erstatning etter fyllekjøring f.eks.?
 6. Musikk, lyd og hi-fi er noe mange er opptatt av akkurat som mange andre ikke er det. Er det så vanskelig? Og noen er opptatt av vin, og noen mat og vin. Og noen finner noen gode billige viner som passer bra til ekslusive retter. Eller se på det med biler, der har vi alle våre ønsker, refensanser, behov. Men så har vi de som bruker opp feriepengene på lavprofildekk og forsvarer innkjøpet fordi de ikke vil innrømme at det var kanskje ikke så godt kjøp alikavel... De fleste av oss har vel gjordt noen gode og dårlig kjøp gjennom årene. men noen ganger lurer man jo på: Hva i all verden tenkte jeg på som er voksen og edru? (Hva jeg har hjemme? Det ble noe billig fra Elkjøp fordi startmotoren på min Mercedes G ble lei seg og vi måtte besøke et Mercedes lastebilveksted på ferietur. Og da forsvant de feriepengene.)
 7. Kjøp alltid grunning som hører sammen med malingen, eller kan det skje rare kjemiske reaksjoner d¨som gir misfarving. Men hvordan gikk det med prosjektene?
 8. Søk på :Tohatsu 25 hk propell, og du finner et stort utvalg. Båten er lett og så du kan sikkert gå opp 2-3 tommer i stigning. Men det beste er om du hadde fått målt turtallet for finne den helt riktige propellen.
 9. Hva mener du med " justert alle justeringsskruene på forgasserene"? Har du flere forgassere så med den på verksted å justeres med spesialverktøy, noe som måler vakum. "- Prøvd å stille på justeringsskrue på forgasser." Hva mener du her? Det er en sammenheng mellom luft og bensin som skal være riktig så her må flere skruer justeres samtidig.
 10. Hva selges tilsvarende båter for på Finn.no? Har de ligget der lenge uten å bli solgt er prisen for høy. Båten din er en ting men motoren er en annen ting/pris
 11. Bytt impeller, kjøp orginalvare med pakningsett. Virker som røret fra impelleren og opp er tett siden det renner ut de andre stedene. Gå på Youtube søk Mercury 40 hp water pump.
 12. Kjøp en stor (murer)bøtte på Jula eller Biltema, sett motoren på et motorstativ og putt den i bøtta. Men ta av propellen først, så får du plass oppi der. Kjør motoren noen minutter på tomgang og du er ferdig.
 13. Gjelden vil bestå, blir ikke slettet før kreditor godtar det. Og det betyr at om han arver noe om 15 år kan det bli tatt av kreditor. Å flytte til utlandet hjelper ikke, kravet vil fortsatt bestå selv etter flere år. Og ja, de kan trekke deg i trygd/pensjon selvom du bor i Spania. Og det er ikke en bot men en erstatning som han er dømt til å betale. Ville du som huskjøper f.eks. slettet et krav på 900 000,- hvis selgeren hadde lurt deg ved huskjøpet? Eller hvorfor skal en fyllekjører som er dømt til å erstatte en skade slippe unna fordi det er så synd på han? Så eneste løsning er advokat for TS, eller gå til NAV som er gratis. Så setter de opp et regnestykke hvor mye han må betale hver måned.
 14. Se langt fremover. Hvis det ødelegger deg nå så vil det gjøre det i fremtiden også. Høres rart ut men dette er destuktivt for deg så bryt med de. Hør med tanter og og onkler om de alltid har vært sånn. Kanskje de støtter deg? men de orker ikke mere kranglig med dine foreldre og holder seg på avstand.
 15. Arbeidsgiver har lov til dette men det skal varsles i god tid i forveien. Dette er regulert i arbeidsmiljøloven. Ta det opp med tillitsvalgt.
×
×
 • Create New...