Gå til innhold

forhelvete

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av forhelvete

  1. Eller hva man kaller det. Hvertfall silikon greia  rundt flisene på badet. Hvordan fikset man dette. Går ikke ann å vaske vekk hvertfall. Trenger man en håndverker til dette eller kan man fikse dette selv? Går det ann å fjerne den gamle silikonen og påfører ny?

  2. Tenkte å leie parkeringplass for 1 mnd i parkeringshus i vinter siden jeg skal reise bort..    

    Periode: 1 mnd. Hos onepark parkeringshus

    Dette er et løpende abonnement som fornyes automatisk.

    Oppsigelsestid: 1 mnd. før begynnelse av neste periode 

    betyr dette at jeg skal si opp parkeringsavtalen med engang slik at jeg bare betaler for 1 mnd?? Koster ca 1300mnd noen som skjønner oppsigelsestiden dems? 

  3. Hvor mye koster nye piggfrie vinterdekk, med omlegging og montering på bil? Er 6000kr dyrt? Ble jeg utsatt for en svindel? Altså jeg bytta sommerdekka på samme dropin dekkskifte forrige vinter, og da var den helt fint og med ikke noe punktering og jeg har ikke brukt dem, helt til idag jeg skulle legge om igjen til sommerdekk da fant han et hull med stein på ene dekket,, tenkte ikke noe over det før senere…jeg bestilte nytt dekk av samme kar…  går det ann å punge dekket på 10sekunder  med vilje?? 

  4. Vasket bilen idag og bråbremsa ett par ganger for å bli kvitt rust på bremseskiva. Fikk plutselug opp en feilm om å sjekke el parkeringbremsen og vhs systemet.. hva kan dette være? Jeg åpna pansret og så at bremsevæske novået var empty. Så jeg håper det bare er det.. men etter et par monutter med avslått motor så ble feilmeldingen borte.. så er det samme hvilken bremsevæske man fyller på?? Har en toyota avensis 2010 diesel motor… noen som har peiling?

  5. Alt funker. Men etter at jeg bytta til nytt batteri, hver gang jeg starter opp på morgenen så starter den veldig dårlig, man hører den sliter å starte.. fikk tips at jeg kunne prøve å lade batteriet…. Vetta faen hva som  kan være geernt.. er farn meg et helt nytt batteri jeg bytta til og… alt funker helt fint når jeg har starta den opp og kjørt den til jobb og når jeg skal hjem igjen så funker det helt fint å starte ikke noe problem, er sikkert fordi jeg parkerer i en kald parkeringskjeller på jobb… men når det er kaldt ute og man parkerer ute så sliter den å starte.. hva faen kan være problemet?

  6. LabWeiler skrev (20 timer siden):

    Har du ladet det nye batteriet før du tok det i bruk? Selv om batteriet er nytt betyr det ikke at det har 100% kapasitet - sett det i laderen til det er ferdig :)

    Sitter batteriklemmene godt på polene?

    Jeg har en bærbar jumpstarter , funker dette til p lade batteriet også?

  7. Jeg kjøpte ved en feiltakelse en pærer til 450kr.. fikk sjokk da jeg  kom hjemm og så kvitteringa.. jeg viste han idioten som jobbet der et bilde av pæra og sa at jeg skulle ha en ny. Han tok den dyreste tror jeg uten å si no om det. For en idiot. Dette er en pærer til en toyota  avensis 2010modell. Men hvor mye koster en vanlig pærer skal ikke ha noe fancy til en gammel toyota hvertfall.. 

×
×
  • Opprett ny...