Jump to content

Supermenn

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar alle. Skal holde dere oppdatert ?
 2. Du mener det nok godt, men tviler sterkt på at politiet vil bruke resurser på bare en potte, uansett hva det er ?
 3. Jeg er redd de frøene ikke fungerte også har potta blitt "smitta" av ugress i nærheten. Er det mulig?
 4. Ordrehistorikeken går bare tilbake til 2018, MEN feedback historien min går lenger og der står det: COMBO 20 pcs Bonsai Orange ,50pcs Grape Seeds and about 100 particles Tomato. Det var bare zip pose uten noe skrift jeg fant. Jeg håper på bonsai, men ser dårlig ut
 5. Jeg mener det var bonsai tre jeg kjøpte
 6. Fin side! Står skogkarse 91%.. Er det noe fint å ha liksom? Det kan jeg ikke skjønne. Ihvertfall ikke det jeg bestilte.
 7. Hei! Jeg fant noen frø i skuffen som jeg bestilte på nettet for lenge siden, husker ikke helt hva det er. Satt den ut og etter noen uker spirer det, men det ser rart ut. Ugrass??? Har ikke så mye peil. De siste dagene har jeg satt den inn under vekstlys pga dårlig vær. Hva tenker dere?
 8. Jeg tilbakestilte fra en backup så nå funker alt som det skal. Etter 5 år helt uten problemer er det rart at et tastatur kan gjøre noe sånt...
 9. Hei, Kjøpte et nytt mekanisk tastatur fra deltaco, startet datamaskinen og byttet tastaturet. Den installerte nye drivere automatisk også kræsjet den. Jeg får starten den igjen, men med nesten med en gang jeg logger inn så kræsjer den uansett hvilket tastatur som er tilkoblet. Nå er jeg i sikkerhetsmodus og da fungerer den. Noe tips?
×
×
 • Create New...