Jump to content

Supermenn

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for svar alle. Skal holde dere oppdatert 😊
 2. Du mener det nok godt, men tviler sterkt på at politiet vil bruke resurser på bare en potte, uansett hva det er 😂
 3. Jeg er redd de frøene ikke fungerte også har potta blitt "smitta" av ugress i nærheten. Er det mulig?
 4. Ordrehistorikeken går bare tilbake til 2018, MEN feedback historien min går lenger og der står det: COMBO 20 pcs Bonsai Orange ,50pcs Grape Seeds and about 100 particles Tomato. Det var bare zip pose uten noe skrift jeg fant. Jeg håper på bonsai, men ser dårlig ut
 5. Haha tja. Ebay kan finne på mye ratt
 6. Jeg mener det var bonsai tre jeg kjøpte
 7. Fin side! Står skogkarse 91%.. Er det noe fint å ha liksom? Det kan jeg ikke skjønne. Ihvertfall ikke det jeg bestilte.
 8. Hei! Jeg fant noen frø i skuffen som jeg bestilte på nettet for lenge siden, husker ikke helt hva det er. Satt den ut og etter noen uker spirer det, men det ser rart ut. Ugrass??? Har ikke så mye peil. De siste dagene har jeg satt den inn under vekstlys pga dårlig vær. Hva tenker dere?
 9. Jeg tilbakestilte fra en backup så nå funker alt som det skal. Etter 5 år helt uten problemer er det rart at et tastatur kan gjøre noe sånt...
 10. Hei, Kjøpte et nytt mekanisk tastatur fra deltaco, startet datamaskinen og byttet tastaturet. Den installerte nye drivere automatisk også kræsjet den. Jeg får starten den igjen, men med nesten med en gang jeg logger inn så kræsjer den uansett hvilket tastatur som er tilkoblet. Nå er jeg i sikkerhetsmodus og da fungerer den. Noe tips?
 11. Haha jaja. Det kom noen å bytta innmaten for rundt 3000,- sa de. Det gikk jo på garantien selvfølgelig, men det hjalp ingenting så jeg får et nytt Whirlpool skap til uka. Dårlig produkt, men kundeservicen til Samsung er veldig bra!
 12. Hei, Kjøpte et helt nytt samsung kombiskap og har et problem med at når den først begynner å kjøle så stopper den ikke! Har ventet i 2-3 timer, etter det stopper jeg den selv, for skapet blir jo ganske varmt på utsiden. innstilling nå er +3 på kjøl og -17 på frys. Når jeg måler selv er det -4 på kjøl og -23 på frys! Har prøvd og plugge ut, vente 10 min og plugge inn igjen uten hell. Noen tips eller er det bare å sende i retur?
 13. Har lenge hatt lyst på en ugle måne og noe trær på overarmen. Sendte det til en tatovør og fikk dette eksemplet tilbake. Er ganske fornøyd. Litt usikker på dama, men ser jo fint ut Hva syntes dere?
×
×
 • Create New...