Jump to content

MrMansad

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Dette virker som en svært god deal, men kan ikke nok om dette. Er denne PC-en bedre enn The Corporal? https://www.komplett.no/product/1134114/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/pc-i-deler-amd/pc-i-deler-ryzen-value-3600-powered-by-asus#
  2. Luring eller god deal? https://www.finn.no/165845108
  3. Tusen takk for gode og reale svar. Må nok inn i tenkeboksen på hva jeg gjør her. Venter til januarsalget. Kanskje bygge en stasjonær er veien å gå.
  4. Heisann, Ser etter en bærbar PC som ikke koster skjorta og kan håndtere programmer som Vegas for å jobbe med klipping. Har en bærbar med i7 - 6500U, 8 gig RAM og 940M for øyeblikket. Den får store problemer hvis jeg har flere videoer oppe samtidig inne i klippeprogrammet, noe som resulterer i at videoavspillingen blir ekstremt choppy. Er ikke helt sikker på hva som er bottlenecken da, men antar at det er enten CPU eller minne. Den bærbare maskinen jeg ser etter bør derfor ha en klar forbedring på begge disse frontene, men lurer på om det trengs et dedikert grafikkkort for klippingen eller om innebygd grafikk er nok? De viktigste punktene for PC-en er at den ligger på mellom 5000 til 12 000 kroner, helst så nett og stillegående som mulig og at den ser minst mulig "gaming" ut. Demovarer og outlet er flott, fordi jeg antar man får mest for pengene der? Sjekket gjennom Elkjøp sin outlet og fant denne PC-en som ser ut som et godt kjøp: https://www.elkjop.no/product/outlet/data-demovarer/78451/asus-zenbook-flip-14-2-i-1-barbar-pc-gra Er denne sterk nok for klipping i 1080p eller trenger jeg noe kraftigere?
×
×
  • Create New...