Gå til innhold

finfyr

Medlemmer
  • Innlegg

    2 775
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av finfyr

  1. Betroz skrev (20 minutter siden):

    Tviler at skjermkortet ditt støtter oppløsningen og 144 Hz. Ikke sikkert skjermkortet ditt har HDMI og DP porter engang.

    Det har både hdmi og display port, det er jeg nesten helt sikker på :) 
    Men ser at rekkefølge for innkjøp bør justeres... 

    Edit: Mangler riktignok DP-port... Har dette skjermkortet. 

  2. Har vurdert en AOC 34" CU34G2X/BK som komplett nå selger for kr. 4499,-. Tenker det vil være en stor oppgradering fra min gamle og slitne 27" skjerm. 

    Problemet er nok skjermkortet mitt. Hvor nytt/bra skjermkort trenger en for å kunne nyttiggjøre seg en slik skjerm? Har et eldgammelt GTX-650... Vil det kun være i spill jeg sliter eller vil det også være ved "vanlig" kontorbruk? 

  3. Specs for hovedkortet jeg har:
    - 3 x PCI Express 3.0 x16 Slots (PCIE2/PCIE4/PCIE6: single at x16 (PCIE2); dual at x8 (PCIE2) / x8 (PCIE4); triple at x8 (PCIE2) / x8 (PCIE4) / x4 (PCIE6))*
    - 3 x PCI Express 3.0 x1 Slots (Flexible PCIe)
    - Supports AMD Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
    - Supports NVIDIA® Quad SLI™ and SLI™
    - 15μ Gold Contact in VGA PCIe Slot (PCIE2)

    Trenger en ny harddisk og tenkte at jeg bare kunne sjekke på komplett og velge en SSD. Nå ser jeg at det er flere varianter og jeg er usikker på hva som er best egnet til dette hovedkortet. Hva anbefales? Er det SSD SATA som er beregnet for den vanlige mannen i gaten? 

  4. Svein M skrev (På 14.11.2020 den 19.26):

    Det er sikkert god plass i dette kabinettet det er omtrent like stort som et Fractal Design R5. Om du setter inn f.eks et Nvidia GTX 1660 Super skjermkort så tenker jeg det blir bra. Du skulle hatt et par-tre vifter i kabinettet også om det ikke er det fra før.

    Det er montert tre vifter i maskinen. Rakk ikke å åpne opp for å se i helga, men skal få sett så raskt jeg får det til. Når det gjelder skjermkort er det vel bare tykkelsen på lommeboken som avgjør.... :)

  5. Ser litt på muligheten for å kunne spille Warzone på familiemaskinen. Kjørte UserBenchmark og der pekes det på at flaskehalsen åpenbart er skjermkortet, et NVIDIA GTX-650. Om jeg kjører på med nytt og bedre skjermkort, vil maskinen da kunne glede meg i lang tid fremover?

    Resultater fra UserBenchmark

    UserBenchmarks: Game 15%, Desk 78%, Work 14%
    CPU: Intel Core i7-6700 - 80.2%
    GPU: Nvidia GTX 650 - 9.8%
    SSD: Samsung 850 Evo 500GB - 110.2%
    HDD: Samsung Spinpoint F1 1TB - 57.8%
    HDD: WD Green 2TB (2011) - 27.8%
    RAM: Crucial CT8G4DFD8213.C16FAR1 2x8GB - 73.7%
    MBD: Asrock Z170 Extreme4+
     

    Om jeg går for nytt skjermkort, hva bør jeg passe på slik at jeg ikke ender opp med et kort som ikke funker i oppsettet eller ikke får plass i kabinettet?

  6. Ser at jeg kan få 1500kr i rabatt hos Samsung om jeg velger å returnere min S8+. Totaltpris for telefon blir da 9878,-. Rimeligere finner jeg ikke noen plass... 

     

    Så får en kanskje bare krysse fingrene for at ikke Brightstar mener at telefonen er mer ødelagt enn jeg rapporterer.. 

  7. Usikker på om det er rett plass, men prøver meg.

    Har en S8+ og sliter voldsomt med lyden på video tatt med telefonen. Jeg har en Røde Mic Pro som er koblet til med en adapter. Det fungerte greit en ukes tid, men nå blir det mye skurring når jeg filmer. Dette skjedde både før og etter siste oppdatering. 

    Noen som har vært borti samme problem og har noen gode råd?
     

  8. Har en hytte hvor vi ikke har noe bredbåndløsning, og forsåvidt ikke bruk for det. 

     

    Men, jeg kunne tenkt meg å ha wifi der, med tanke på mulighet til å f.eks spille av netflix som er lagret på telefonen på tven. 

     

    Er dette gjennomførbart, og vil det da føre til at en samtidig ikke vil kunne ha tilgang til internett på telefonen som da er koblet til wifien? 

     

    Edit: så da for meg en løsning med Chromecast for avspilling på tv, og chromecast audio-løsning for tilkobling til tivolien. 

  9. Har en note 4 som er vanskelig å samarbeide med. Får noen feilmelding av og til, virker som det er noe med software. Var innom Netcom butikk idag og ville ha de til å se på den. Men på grunn av ødelagt skjerm, så var det ikke noe de kunne gjøre. Ødelagt skjerm kunne bety at noe var ødelagt inne i telefonen...

     

    Hun mente dette kom tydelig fem i kjøpsloven. Ser ikke helt argumentasjonen. Om bilen min har fått riper i lakken og motoren ikke fungerer, vil forhandler da kunne nekte meg å fikse motoren?

    • Liker 1
  10. Utifra hva jeg har hørt skal den aller aller siste driveren til Nvidia være langt mer pålitelig enn 364.xx utgavene , så om du ikke har den bør du vurdere å legge den inn.

     

    Om dette skjer når maskinen går inn i dvalemodus så kan det være tegn på at den ikke greier å få til strømstyringen ordentlig og starter derfor på nytt , det kan også være pga feil i strømforsyningen ( 41 er tegn på mye rart) eller at den rett og slett setter spenningen så lavt når den skal inn i dvale at Cpu henger seg helt.

     

    Et lite tips er å se på pålitelighetsloggen (skriv det i start) som kan gi deg i alle fall en oversikt over når problemene skjer (den viser egentlig hendelselisten på en litt mer svelg bar måte).

     

    Er det noen nyere enn denne?

    Version: 364.72  WHQL

     

    Skal få sjekket loggene i løpet av kvelden. 

  11. Kjøpte for en tid siden ny pc, la inn windows 10 er vel veldig godt fornøyd. Nå i det siste så har det vært noe trøbbel med at det virker som maskinen starter på nytt. Dette skjer når jeg ikke er hjemme, men når jeg kommer tilbake så har det skjedd noe. 

     

    Det jeg merker det på, er at jeg må inn med passord igjen. En av de to skjermene er ofte ute av drift, og oppløsningen på hovedskjermen er dårlig. Akkurat nå fungerer bare en skjem, og Nvidia kontrollpanel er ikke mulig å hente frem på skrivebordet. Om jeg nå starter maskinen på nytt, vil begge skjermene kobles på og jeg kan åpne nvidia kontrollpanel. 

     

    Noen med forslag til hva som kan gjøres for at dette ikke skal skje? Jeg vil gjerne at maskinen holder seg "våken" hele tiden, slik at jeg kan bruke teamviewer når som helst. 

×
×
  • Opprett ny...