Jump to content

Piaaa

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei Tips til bøker å lese trengs Skulle gjerne hatt bøker å lese som er basert på en sann historie. Gjerne litt grusomme bøker. Har lest små artikkelen på tv2 sin avis og blitt veldig fasinert over eldre historier. Har blant annet lest om ei dame som drepte ektemennene sine med gift på 1900 tallet, Koffert drap på 1980 tallet, Seriemorder på 1900-tallet. Osv. Jo grusommere det er, jo bedre. Tips? Norske eller engelske bøker går fint.
 2. Solgte i flere mengder. Så fikk 3000 for 1500 filmer. Også fikk jeg 2100 for ca. 500 filmer og 8 dvd hyller ?
 3. Har solgt alle filmene ?
 4. det jeg tenkte meg. Har både dvd og bluray
 5. Ja, det er sant. Tenkte prisantydning på alt totalt. TAr jeg 5 kr. film, så blir det ca. 10 000 totalt. Høres det mye ut?
 6. Hei. Hva tenker dere om prisantydning på filmsamling. Jeg har 2012 filmer. Både nye og eldre filmer, fordelt på 25 Billy gnedby dvd hyller. Hva tenker dere prisantydning en for alt er?
 7. Film 1 er ikke Raw. Det begynner å bli noen år siden jeg så den. Film 2 mener jeg ble gitt ut etter 2005. Jenta er en tenåring, tidlig voksen (20 årene) og mannen er en eldre herremann. Tidsperioden er ikke noe spesifikk. Det er ikke snakk om 1900 tallet, men år 2000 og oppover. Det er ett slags oppgjør som bryter ut, slik at de må flykte. Jenta møter tilfeldig på mannen da jeg (trur) hun søker tilflukt i boligen hans. Lite ''hus'' i kjelleren. De tar turen innom jenta sin hus, for å lete etter moren hennes. Husker ikke helt hva som skjedde der. Jenta og mannen tar seg gjennom byen, hvor de må være på vakt for alle ander mennesker i byen og oppgjøret. De kommer blandt annet til en dagligvare butikk. Der mener jeg mannen dør i den butikken. Jenta tar seg så videre til ditt de skulle, men idet hun skal løpe sammen med de andre som løper blir hun skutt og dør.
 8. Hello. Jeg leter etter 2 filmer, som jeg ikke husker navnet på. Har søkt overalt men finner de ikke. Film 1: Handler om en jente som dokumentere at hun får en slags sykdom som gjør at hun råttner. Jobber på sykehus eller noe lignende, hvor hun får tak i menneske deler som hun får en trang til å drikke/spise. Huden hennes blir værre for jo lenger tid det går. Bor sammen med en samboer. Mener å huske at hun tok livet sitt i slutten av filmen. Film 2: Handler om en slags krig/oppgjør. Filmen følger en jente, som møter på en mann, hvor disse to holder sammen igjennom filmen. De er blant annet på en butikk for å hente forsyninger, hvor jeg mener mannen dør i butikken. De prøver å komme seg over ett eller annet, om det muligens er en grense. Jenta blir skutt i slutten av filmen. Det er skikkelig oppgjør i byen hvor mange løper rundt å gjør faenskap. Det er også noe som kan minne om politi eller soldater som skyter mot de som prøver å komme seg ditt/over der de skal. Mulig jeg kanskje tar helt feil, men mener at mannen var gammel og mørkhudet. Jenta var ung og hvit. Håper noen kan hjelpe. Finner de ikke på nettet og har letet i flere dager nå ?
×
×
 • Create New...