Jump to content

x-team

Medlemmer
 • Content Count

  725
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

About x-team

 • Birthday 09/07/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hmm det har jeg forsøkt og gjøre før, forsøkte igjen uten at det ble noen forandring
 2. Forsøkt det også, uten hell. Har vel egentlig forsøkt det aller meste, uten at noe har funket. Må vel bare innse at det ikke blir med CS1.6 på denne pcen på en stund..
 3. Veldig merkelig, dette problemet har jeg ikke hatt før, har bare plutselig kommet. Prøvd og avinstallere steam, laste det ned på nytt, installere det på nytt, laste ned CS1.6 på nytt, installert det på nytt en rekke ganger men blir ikke noe bedre. Forsøkt og google dette litt, uten at jeg fant noen åpenbare løsninger. Win10, aldri hatt dette problemet før som sagt. Noen gode ideer? Se printscreen.
 4. Opplever at det går meget meget tregt og lade telefonen min når batteri-nivået er lavt, foreks helt nede i 5-10%. Det kan gå lang tid og lade den til til foreks 40-45% deretter går det straks mye raskere. Dette stemmer også godt dersom jeg går inn på 'strøm' appen under innstillinger osv, da ser jeg at den første timen (timene) er ladningen veldig treg, altså lav ladestrøm, for deretter bli langt raskere jo mer strøm som er på batteriet, (strøm kurven blir brattere jo mer strøm det er på batteriet under ladning.) Prøvd flere ladere, sony-ericsson, lade via pc/usb, HTC lader osv, men samme greia. Skal det være slik, og i såfall, hvorfor er det slik? På min gamle SE Xperia var det litt motsatt, fra 90 til 100% tok meget lang tid og lade men derimot motsatt på HTC'n bare i litt større skala i sistnevnte. Takker for de som kan svare litt på dette
 5. Sliter med at autorotasjon fungsjonen på min HTC ikke fungerer, noe som blant annet gjør det idiotisk og ta bilder, får jo ikke tatt bilder i 'bredt' format siden den ikke vil legge seg på siden. Har prøvd og kalibrere denne G-Sensoren, hva gjør den? Legger telefonen på et flatt underlag, starter kalibreringen men etter 2-3sek står det bare 'kalibrering stoppet'. Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre? Er dette sansynligvis en software relaitert feil, eller hardware? Dersom jeg prøver og huke av på 'autorotasjon' så hukes den av, men så snart jeg slipper skjermen så blir den avhuket igjen.. Takker for innspill, rimelig frustrerende dette.
 6. Ser ut som g-sensor kalibreringen ikke fungerer som den skal, legger den på et flatt underlag og starter kalibreringen, etter 3-4sekunder står det 'kalibrering avbrutt'. Har også merket at foreks skjermen slår seg ikke av, dersom jeg er i en samtale eller tar en samtale og tar telefonen opp mot øret, slik den gjorde før, så det er vel noe hardware relatert feil her da eller?
 7. Ja har prøvd den også, den fungerer som den skal den tror jeg.
 8. Gjelder overalt hvor jeg er innpå telefonen ser jeg. Har også prøvd og restarte den såklart, men har ikke prøvd og tilbakestille den til fabrikk modus ennå, ville vente og se litt om noen andre har opplevd dette før jeg gjør det. Hater og måtte personliggjøre den igjen, så venter av litt og ser
 9. La merke til her om dagen at skjermen roterer seg ikke automatisk slik den gjorde før, dersom jeg foreks legger telefonen på siden for og se bilder i fullt format og slikt. Sjekket litt rundt i menyene og det huket av at skjerm rotasjon skal foregå automatisk, har prøvd og deaktivere det, og aktivert igjen til innen nytte. Noen andre som har vært borti dette, hva kan det evnt skyldes?
 10. x-team

  HTC One X

  Hva er da liksom årsaken til dette da? Syntes det kan virke som det går raskere og lade den jo mer strøm det er på batteriet. Altså at det går raskere fra foreks 70-80% enn fra 40-50%.
 11. x-team

  HTC One X

  Noen andre som har opplevd at telefonen bruker lengere tid/lader treigere etter den nye android oppdateringen som kom for litt siden? Brukte telefonen riktignok ikke mye/ladet den ikke noe særlig etter jeg fikk den fra service, og installerte oppdateringen rimelig fort etter dette, men mener og huske den tok lading mye raskere før jeg sendte den på service, da med gammel android.
 12. 850 mamp leverer den sony laderen faktisk.. Kjøpte ny kabel i dag, lada ikke no raskere, eller er One X+ ekstremt treig og lade etter nye android oppdateringen, eller laderen som er svak?
 13. Fant ut at den orginale 'HTC' laderen gir 5v, samme gjør den sony laderen jeg bruker i dette øyeblikk faktisk. Stikker innom biltema og kjøper en 1.5m lang micro usb kabel i dag da, koste jo 1/3 av foreks på komplett. Er det ikke 5v som er standard på alle mobil ladere til micro usb i dag da? Lada faktisk mobilen via cd-spilleren i bilen og med en kabel til et digital kamera en gang også, gikk dog ganske mye saktere enn og lade den via pcen, eller fra stikk kontakten. Vil ladingen foresten bli noe treigere med en 'uorginal' lader kontra den det står HTC på?
 14. Har rota vekk den 'orginale' micro usb laderen som fulgte med min HTC One X+, Bruker en lader fra min Xperia ARC eller noe slikt nå, fungerer helt fint den, og micro usb kabelen har jeg lånt. Men bor ikke akkurat i noen stor by, så lurte på om jeg kan bare kjøpe en micro usb kabel på biltema, eller den lokale elektro sjappa, eller bør/må den være akkurat HTC sin? Har da før ladet både HTC'n og Xperiaen jeg hadde før med ladere til foreks Samsung og slikt uten problemer..
 15. 90% av tiden fungerer det helt OK, men av og til stopper det nesten eller helt opp, det er liksom det som var spørsmålet, hvorfor dette skjer av og til.
×
×
 • Create New...